Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Cepljenje ne velja – samo prekuženost

Cepljenje ne velja – samo prekuženost

https://www.24ur.com/novice/slovenija/kako-bomo-letos-potovali-na-hrvasko.html

Cepljenje ne velja.
PCR test tja in nazaj nas pride 2x100x4 eur.
Torej je najboljše, da se prekužimo.
Ima kdo korono in me sprejme na obisk?

Ja, to tudi jaz razmišljam oz. me zelo jezi: celo leto čepimo doma, se ne družimo, se pazimo, zdaj pa v zahvalo brez velikih stroškov ne moremo nikamor. Pri prijateljih je bila okužena cela familija, skoraj brez simptomov, eto, zdaj lahko grejo brez testov povsod. Oz. saj naslednjih 6 mesecev.
😣

Mi smo preboleli v začetku januarja. Torej velja do konca junija? Torej moramo letos junija na morje. Ali mislite, da bo podaljšano do konca avgusta?

F*** them.

Ne hodim tja, kjer me ne želijo. Mogoče ko bodo testi brezplačni… niti približno pa ne mislim plačevati za teste ali karantene.

F*** them.

Ne hodim tja, kjer me ne želijo. Mogoče ko bodo testi brezplačni… niti približno pa ne mislim plačevati za teste ali karantene.
[/quote]
kaj pa ko gre za prehajanje med regijami?
za veliko noč bi rada šla mamo obiskat na koroško, kar pa kot kaže, bo spet prepovedano
komu naj rečem f### you?

Še naprej podpirajte fašizem, ker menda bo fašizem izkoreninil virus. 🙂
Čreda neumna.

Pravila se ves čas spreminjajo. V članku piše, da “prebolevnost” za prehod na Hrvaško velja 90 dni, torej 3 mesece. Če ste preboleli več kot 90 dni nazaj, potem morate na PCR test kot vsi ostali.

Počakajte še malo, da se te stvari uskladijo med EU članicami. Vsaj upam, da se bojo za poletno sezono, sicer bo kaos. Če lahko malo pošlogam, potem mislim, da bodo cepljeni lahko šli normalno čez mejo, preboleli z nekim časovnim zamikom, ostali pa na PCR test.

kaj pa ko gre za prehajanje med regijami?
za veliko noč bi rada šla mamo obiskat na koroško, kar pa kot kaže, bo spet prepovedano
komu naj rečem f### you?
[/quote]

Zdravstveni situaciji?

Ja kar okuži se ane.

Računica ni v redu. A greste do Dubrovnika skozi Bosno?

New Report

Close