Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek cepljenje nova gripa

cepljenje nova gripa

Boste dali sebe in svoje otroke cepiti proti novi gripi?

ne.

A je treba vsak dan stokrat ista tema????

nova
Uredništvo priporoča

ne, nihče se ne bo

ne

ja vsi smo se že dali cepit in to v Ameriki, ker je tam boljše cepivo.

[url=http://tickers.families.com][img]http://tac.families.com/ezb/905782.png[/img][/url]

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!

mene pa zanima, zakaj ne zaupate. prej sem recimo brala forum Pediatrija in Tanč cepljenje priporoča.
Tudi moja osebna zdravnica ga priporoča.

si se cepila ali ne?

[url=http://tickers.families.com][img]http://tac.families.com/ezb/905782.png[/img][/url]

v našem kraju so s cepljenjem pričeli danes. šli bomo še ta teden.

Zaradi tako skorumpiranega folka v zdravstvu in farmacevtski industriji. Naj mi svetle izjeme oprostijo…

in zakaj potem če ga zdravniki tako priporočajo se jih je od zdravstvenih delavcev v mb hotelo cepit samo 7 in je cepljene prestavljeno?

[url=http://tickers.families.com][img]http://tac.families.com/ezb/905782.png[/img][/url]

ja in ti si bila tam, da vse to veš…

tako so včeraj povedali po TV in če verjamem info o ukrajini in gripi zakaj ne bi še tej???

[url=http://tickers.families.com][img]http://tac.families.com/ezb/905782.png[/img][/url]

Zaradi tako skorumpiranega folka v zdravstvu in farmacevtski industriji. Naj mi svetle izjeme oprostijo…[/quote]

Oprosite, vendar je cepivo plačala država, strošek cepljenja gre v blagajno zdravstvenega doma in glede na moje materialno stanje je pripomba o skorumpiranosti ne le žaljiva, temveč tudi navadno blatenje.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

Zaradi tako skorumpiranega folka v zdravstvu in farmacevtski industriji. Naj mi svetle izjeme oprostijo…[/quote]

Oprosite, vendar je cepivo plačala država, strošek cepljenja gre v blagajno zdravstvenega doma in glede na moje materialno stanje je pripomba o skorumpiranosti ne le žaljiva, temveč tudi navadno blatenje.[/quote]

kdo pa je dražava-davkoplačevalci
država plača-se pravi v bistvu kar lepo plačamo mi slovenci,ko bo od kje pokukal kak sponzor in nakazl denar za cepiva p bomo rekli ,da je to brezplačno..toliko o državi

Tole izgovarjanje na davkoplačevalce je bedno. TUdi avtocesto, na kateri nekdo povzroči nesrečo s tremi mrtvimi, so plačali davkoplačevalci, ne?

kakšna trapasta primerjava!! če prav razumem, cest ne bi smeli gradit in dat DPD nekam drugam, da se nesreče več ne bojo dogajala, al kaj si mislila povedat?!?!


ni primerna primerjava

dobro, debata je seveda zašla.

ampak mene resno zanima: vi se torej ne boste cepili IZ PRINCIPA zato, ker je baje nova gripa nastavljena iz strani farmacevtskih združb, ki bi rade s tem cepivom obogatele. okej, to razumem, da je trn v peti, da ni prav ipd.
ampak dejstvo pa je, da gripa je, da je nevarna in da je smrtonosna. boste res zato, da farmacevtske združbe ne obogatijo, tvegali tistih nekaj 10 evrov in izpostavili svoje otroke, sebe, svojo družino nevarnosti?

Cepljenje – sedaj pa dosti heca!
O smrtonostnosti cepiva proti svinjski gripi, Neva Miklavčič Predan
Predsednica Helsinškega monitorja Slovenije za človekove pravice o nevarnosti cepiva.

Na nedavni tiskovni konferenci je HMS na Vlado RS ter ministra za zdravstvo naslovil poziv za izdajo odloka o umiku cepiva zoper svinjsko gripo iz uporabe v Republiki Sloveniji.

Državljani smo soočeni z zlorabo našega zaupanja v medicino in v farmacevtsko industrijo, pa tudi z zlorabo zaupanja v oblasti. Za lastno obrambo pravice do zdravstvene zaščite in do življenja moramo izvajati konsekvence, to pa je, da se ne cepimo, da ne postanemo poskusni kunci za ugotavljanje stopnje nevarnosti cepiva zoper svinjsko gripo ter da preprečimo vse poskuse oblasti za uvedbo prisilnega cepljenja. Take aktivnosti vlad po svetu poimenujejo biološki genocid, biološki terorizem, s katerim naj bi se načrtovalo zmanjšanje svetovnega prebivalstva za 5 milijard v 10 letih zaradi zdravstvenih posledic cepiva….

tudi od “navadne” gripe ljudje mrejo, zato ne delat panike. ne, in ne bom se cepila. in gre mi na eno stvar, da vsak dan tule nekdo sprašuje, če se bomo cepili. kaj vas to k*inca tako zanima?!?!?!

ja res dejmo se skriti ebola razsaja..

In kaj je velecenjena gospa po stroki, da o tem vse ve? dejte no strelat neumnosti.

New Report

Close