Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Cepljenje? Virus ne obstaja!

Cepljenje? Virus ne obstaja!

Do danes virusa korona kot takega še nikoli nismo našli. Kljub temu pa “tista strašljiva bitja” ostajajo tema pogovorov na nadomestnih novičarskih kanalih: “Virus je seveda tam, vendar so ukrepi nesorazmerni,” pravijo “prebujeni”. “Skočijo le od enega do drugega prek tistih nadležnih” aerosolov “v zraku,” pravijo. “Gotovo je, da je zunanji sovražnik res tam,” odločno navajajo komentarji. Navsezadnje nihče ne želi, da bi ga označevali kot „zanikalca virusa“.
Zanikanje po Van Daleu pomeni “ne priznati, ne priznati ali zanikati”. Toda kako lahko priznate, ko ni ničesar vedeti, ali zanikate, ko česa preprosto ni? Skrajni čas je, da postane jasno, da virus ne obstaja. To je ključnega pomena, ker jasno kaže, da imajo ukrepi zelo drugačen namen kot nadzor virusa. Še bolj pomembno je, da je neizprosno resnična narava tistih, ki vladajo nad nami, in njihovi nameni. Nato tehtnica pade z oči in približa se množično prebujanje.

https://en.commonsensetv.nl/vaccination-the-virus-does-not-exist-i/

Zdaj te bom pa potegnil!
KDO (KONKRETNO IME IN PRIIMEK) JE DEJAL, DA VIRUSA ŠE NISO NAŠLI? Kdo konkretno! Ker to, da virusa nisto našli, ste začeli manjaki trdit. Tega uradna stroka ni rekla. Če je, čakam ime in priimek iz uradne stroke!

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Zdaj te bom pa potegnil!
KDO (KONKRETNO IME IN PRIIMEK) JE DEJAL, DA VIRUSA ŠE NISO NAŠLI? Kdo konkretno! Ker to, da virusa nisto našli, ste začeli manjaki trdit. Tega uradna stroka ni rekla. Če je, čakam ime in priimek iz uradne stroke!
[/quote]
Fotr ti je bil manijak ko te je delal… iš smrad umazani prodani.

[img]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2a/Novel_Coronavirus_SARS-CoV-2_{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2849597020718{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}29.jpg/800px-Novel_Coronavirus_SARS-CoV-2_{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2849597020718{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}29.jpg[/img]

evo ga! Mikrografija virusa (rdeča barva) SARS-CoV-2 izoliran lani!

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

PONAVLJAM…

Slušaj ti Bela Halja Smrti, Vagapapak…
so določene zadeve katere nikoli neboš dojel. Prozoren si. Tak kot si meni, si tudi ostalim… vedno več ljudi vidi zadeve…KRISTALNO JASNO

https://www.youtube.com/watch?v=yimyhDmjeiw

OK, če ni virus, kaj potem tale korona oz. Covid je? Jaz poznam precej ljudi, ki so fasali tole. Nekateri so šli skozi brez večjih problemov, drugi pa s precej hudimi problemi. Moj sosed, še 50 let nima, drugače zdrav, ne predebel, kolesar in športnik, je bil na Golniku v bolnici 3 tedne!! Vsaj na respiratorju ni bil, dobil je pa kisikovo masko. Sodelavec je zbolel že pred 4 meseci, en mesec ga ni bilo v službo, potem se je vrnil, ampak še danes bi čisto v redu, po stopnicah gre s težavo, je zadihan…
Kaj so torej ti ljudje dobili, če virus ne obstaja?

No, tukaj pa je uradno napisan ves potek izolacije in tudi KJE lahko ti zahtevaš papir in sev za nadaljne raziskovanje če želiš ;)) Virus JE izoliran in ga dobro poznamo.
Ludi, ni problem če imaš drugačno mnenje, problem je, ker dobesedno verjameš laži, ki bi jo lahko preveril z dvema klikoma na internetu.

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/lab/grows-virus-cell-culture.html

OK, če ni virus, kaj potem tale korona oz. Covid je? Jaz poznam precej ljudi, ki so fasali tole. Nekateri so šli skozi brez večjih problemov, drugi pa s precej hudimi problemi. Moj sosed, še 50 let nima, drugače zdrav, ne predebel, kolesar in športnik, je bil na Golniku v bolnici 3 tedne!! Vsaj na respiratorju ni bil, dobil je pa kisikovo masko. Sodelavec je zbolel že pred 4 meseci, en mesec ga ni bilo v službo, potem se je vrnil, ampak še danes bi čisto v redu, po stopnicah gre s težavo, je zadihan…
[/quote]

saj obstaja no. Ampak on je tako začaran, da verjame vse, kar reče neka bidarca tam v svojih videih.
Tolk ne zna angleško, da bi si samo prebral pa dokument sprintal hahahhaha. Vsi poznamo virus že od predlanskega novembra, že vse države so zaprosile za seve, da lahko preučujejo naprej in delajo raziskave, samo on še vedno trdi da ga niso našli 😉

To delim samo zato ker nakatere ljudi poznam tu na monu, vem da so nekateri že ukapiral da gre za nateg, in nekateri se dvomijo.
Tu maš še bolj majstorski posnetek in vir, strokovnjak vaga papak…

Sej sploh ne veš v kaj gledaš butl..
https://synapse.koreamed.org/articles/1142676

[img]https://i.postimg.cc/QCh2MccX/exosomi.png[/img][/url]

To kj vidiš ni noben materijal ki lahko okuži karkoli..to je tisto o čem cel čas opozarjamo in dokazujemo LJUDEM, da ukapirajo kaj gledajo………….
Kaj je to kaj gledamo?
Je to nekaj kaj te lahko dokazano okuži?
No pa dej, naredimo poskus.. okužite bilo koga s tem, kjerkoli kadarkoli.
Javno pred vsemi. Brez Lažnih testiranj.
Ni Etično?
A cepivo in genska terapija za nujno rabo je etična?
Phahaha..
Torej, Kochovi postulati pa to?
Je to tak tabu, dogma, skrivnost?
Idi bre Vaga, zabij se nekam.

Lahko slikam jaje svoje levo dam dve pikice gor in rečem to je virus…idi bre…

https://www.youtube.com/watch?v=BlCF6kEtzvc

https://www.youtube.com/watch?v=3ROqDzdFfr0

[/quote]

Si se prej kdaj mogoče oziral na vsakega /pred corona vojno operacijo/ ki je imel pljučnico, prehlad, gripo?
Je kdaj bilo tak javno ispostavljeno karkoli od tega (za cepljenje proti gripi je tudi padla zainteresiranost ker je dokazano neuporabno), vem to iz več virov, in iz osebnih pogovorov z starejsimi ljudi ki so se cepili in zboleli, seveda od tega STRUPA v cepivu, ko so se nehal cepit, teh težav nimajo več.

Zdaj vsaku usranec ki se prehladi digne paniko, seveda zaradi vpliva strahu propagande putem MEDIJEV ki so kontrolirani in definitivno bojo odgovarjali za škodu ki jo delajo.

Kaj vse dela psiha, adio pamet…kak vas peglajo to je zalostno.

Ludi moj dragi… Si kaj prebral o izolaciji virusa? 😉

LudiD, najbolš, da se midva nekje dobiva, se vsedeva, začneva kako debato in vsi ti govedarji, ki jih tako skrbi za nas bodo “sigurno” poskrbeli za naju, da ne bova lačna tam, ne žejna ne premražena ne bolna in imela streho nad glavo. Tako jih skrbi za nas da ne morejo spati in vse mere so samo in izključno zato, ker jih tako skrbi sploh za tak folk, ki se dnevno kaže na forumu. Pa koga ne bi skrbelo za njih in njihovo dobrobit?

Kaj je mentalna izcedka darči in cigo, imata spet večer bolnega rajanja?

hehe

Kaj so to ,češnje v enmu šmovju?

Izoliral sem virus. Kje je moja Nobelova nagrada????????????

Kaj so to ,češnje v enmu šmovju?
[/quote]

phahahhaha

Še žlehtnobo sem izoliral.

Sedaj smo lahko veseli in mirni ter brez bojazni.
Konec je vsega slabega.
Meni lepo Nobelovo za mir, da bo vse potrjeno in tako kot se šika in od danes naprej lahko tudi objavim pesem z eno strunco ne samo enim akordom pa ne bo več ne slabih komentarjev ne slabe volje ampak samo še veselje, radost in vedno vsakomur uresničeno hrepenenje.

Za tiste, ki bi radi potovali v tujino itd.

Potrdilo o cepljenju

Eto ga.
To je to.

Še potrdilo o negativnem testu

sej neumen sem jaz, ker vaju berem ob enajstih zvečer. Ampak se bojim, da bi zaspal na šihtu, pa rajš tole berem, se vsaj režim pa sproti prebujam. Pisda res sta zaslepljena. Kva mora vama špilat v glavi…To mata cel orkester norcev tam pod streho čela a ne?

Če bi imel ta orkester mi ne bi bobnov naprej metal ko sem pesmi objavljal pa sem kakšen takt mimo kresnil

Dobra…phahahhaa

Dej pejt kahle oprat hahahahaaaaaaaaaaaaaaa….

New Report

Close