Najdi forum

cepljenje

Lep pozdrav!
Tale rubrika je kot nalašč za mojo obsedenost; razcepljeni lasje,namreč. Imam par vprašanj kar se tiče striženja tankih suhih las, ki so zelo nagnjeni k cepljenju.
Slišala sem, da mora biti las odstrižen pod določenim kotom. A je v tem kaj resnice?
Potem sem tudi nkje brala, da naj bi obstajal en postopek preprečevanja cepljenja las, ko ti v salonu konice požgejo, in te naj se v nadaljne naj ne bi več cepile? A je to sploh možno?

hvala za pomoč,
teddy

Kje v salonih požgejo špice? Mislim, da se frizerju, ki ima dovolj strokovnega znanja, to ne dogaja. Zato me zelo zaboli izjava:” Ko ti v salonu konice požgejo!!!”
Najprej moraš sama odkriti vzrok tvojih razcepljenih špic. So te namišljene, si jih sama trgaš, se grobo češeš ali si se izpostavila kakšnemu izmed agresivnih kemičnih postopkov?
Struktura las je pri vsakem posamezniku različna. Če si nagnjena k razcepljenim špicam, se moraš zgoraj naštetim dejavnikom izogobati.
Edina in učinkovita rešitev za razcepljene špice so škarje, čisto navadne škarje! Potem pa nadaljnja primerna nega las.
Če si mogoče med učenjem lomiš špice, si prosim vsaj vzemi škarje in špico odreži!
lp alenka

New Report

Close