Cerave-pozna kdo/izkušnje?
Sem velika ljubiteljica kozmetike in res kupim, probam vse sorte…Tole sem zasledila na instagramu pred kakšnim letom, naročala iz amerike in zelo vesela, da je zdaj to pri nas. Sicer niso vsi proizvodi isti, ampak, če sprašuješ za vlažilno kremo brez faktorja, lahko trdim, da je top. Vedno jo imam na zalogi, je tko price performance, super za vlaženje. Jaz jo uporabljam pred ali po aktivih (retinol, c vit).
Priporočam.
Jaz sem si to znamko že dolgooo želela sprobat in sem res vesela, da je končno tudi pri nas – bolje pozno kot nikoli 😉 Všeč mi je preprosta formulacija njihovih izdelkov, pa da majo same ‘clean’ sestavine, brez parfumov, brez eteričnih olj etc. Imam zelo občutljivo kožo tko da mi res odgovarja. Mislim, da zelo težko zgrešiš z njihovimi izdelki.
o tej znamki pa pomojem že vrabci čivkajo, ker je res poznana, vsaj če si malo bolj v svetu kozmetike (jaz recimo sem). avtorica, z njihovo kremo ne boš zgrešila. jo priporočam. je pa res, da če ciljaš z njo na kakšen anti-age učinek, ga ravno ne boš dosegla, ker ima bolj preproste sestavine ala ceramidi in tako.
spfteror, 17.11.2021 ob 12:10
to znamko sem že večkrat opazila pri Tixibeauty! Očitno je res čas, da jo probam. Je katera probala tole SPF 25? A večji faktor tudi obstaja???
sem tudi jaz gledala ampak mislim, da je samo ZF25 🙁 škoda, ker manj kot 50ke ne uporabljam nikoli, sploh pa ne za obraz. držimo pesti, da naredijo tudi tako.
Imam pa ‘navadno’ kremico, brez zaščite, pa mi je super