Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cerave-pozna kdo/izkušnje?

Cerave-pozna kdo/izkušnje?

Ali pozna kdo Cerave znako, videla sem jo v lekarni. Rabim vlažilno kremo, ali pozna kdo njihovo?

Jaz imam vlažilni losjon kar za celo telo (namažem se po nogah, drugje nimam suhe kože), tudi za obraz.

Super zadeva res.

Nisem še slišala.

Sem velika ljubiteljica kozmetike in res kupim, probam vse sorte…Tole sem zasledila na instagramu pred kakšnim letom, naročala iz amerike in zelo vesela, da je zdaj to pri nas. Sicer niso vsi proizvodi isti, ampak, če sprašuješ za vlažilno kremo brez faktorja, lahko trdim, da je top. Vedno jo imam na zalogi, je tko price performance, super za vlaženje. Jaz jo uporabljam pred ali po aktivih (retinol, c vit).

Priporočam.

Ha, pa ravno v ponedeljek sem šla iskat zdravila in kupila njihov čistilni gel, ker mi ga je zmanjkalo. Izredno zadovoljna, lepo očisti, brez dišav, res top, pa nekih 7 evrov.

Odgovor na objavo uporabnika
skodelica kave, 17.11.2021 ob 10:48

Jaz imam vlažilni losjon kar za celo telo (namažem se po nogah, drugje nimam suhe kože), tudi za obraz.

Super zadeva res.

Njihova kremca je ena taka lušna nevtralna krema, ki krepi tudi kožno bariero. Se hitro vpije.

Poznam, imam. Njihovi izdelki so cenovno ugodni in top. Se res splača, včasih jih je bilo težko dobit, zdej jih imajo pa že marsi kje. Videla sem jih tudi v Dm-u zadnjič. Poleg vlažilne kreme uporabljam še čistilni gel.

Osnovna nega kože zajema čiščenje, zvečer nujno dvojno in vlaženje kože. Boljše je raje manj kot več in neagresivno.

Ta znamka po moje res lahko ustreza vsem, od mladih do starejših. Ni neki targetirana kot antiage, se pravi nima nekih dodanih sestavin, ki bi delale antiage.

Priporočam tudi jaz.

Prvič vidim, prvič slišim za to znamko. Me pa vedno prepričajo razni proizvodi, ki nimajo nekih spektakularnih embalaž in svetlečih napisov, zato tole zagotovo sprobam.

Gledam tega Hyram-a na youtubu in on načeloma priporoča neke ameriške brande, ampak dejansko pohvali tudi CeraVe. Pravi, da so najboljša znamka, če gledamo na kvaliteto in cenovno dostopnost.

Imam losjon za telo, imam atopijski dermatitis in ta losjon je krasen. Ga pa uproabim tudi na obrazu, mi ne maši por.

Že slišala zanjo, ne pa probala.

Jaz sem si to znamko že dolgooo želela sprobat in sem res vesela, da je končno tudi pri nas – bolje pozno kot nikoli 😉 Všeč mi je preprosta formulacija njihovih izdelkov, pa da majo same ‘clean’ sestavine, brez parfumov, brez eteričnih olj etc. Imam zelo občutljivo kožo tko da mi res odgovarja. Mislim, da zelo težko zgrešiš z njihovimi izdelki.

Imam samo kremo za roke.

Jaz sem isto prek ameriških influencerjev slišala za njihovo znamko, že nekaj časa nazaj, pa same pohvale. Sama sem si kupila čistilni gel za obraz in moram reči, da nimam nobenih pritožb zaenkrat. Rada bi preizkusila še kremo, jo imam na wish listi 🙂

Njihova krema je ena redkih, ki mi ne maši por. Embalaža je sicer tko tko (videz mislim), ampak glede na vrhunsko vsebino se ne pritožujem

Če bi sodila samo po embalaži, te znamke ne bi nikoli kupila. sem se pa z leti naučila, da ne sodi vsebine po fasadi:), tudi pri ljudeh, sem po priporočilih tole kupila.

Všeč mi je ker vsebuje ceramide, ki vlžaijo in nekak zaklenejo kožo.

Jaz zaenkrat se nimam, vidm pa da cimra redno uporablja ze kar neki casa. Baje so za ta denar ful dobre

Nism še probala, sam se mi čuje ful zanimivo. Ka se vam zdi a kr to vzamem, mi je zmankalo prejšnih krem.

jst sem že slišala zato cerave, ena frendica uporabla, jst osebno ne ker sm zvesta eni drugi ampak mam namen useen probat ker res hvaljo in je res znana znamka

Men najbolj odgovarja, ker dejansko izdelki niso parfumirani in nimajo ttih eteričnih olj. Lepo vse simple, tako mi je že bl všeč.

jaz sem kremo probala in je super. Tudi za obraz. Losijon pa še ne. Imam v planu tudi to 😉

o tej znamki pa pomojem že vrabci čivkajo, ker je res poznana, vsaj če si malo bolj v svetu kozmetike (jaz recimo sem). avtorica, z njihovo kremo ne boš zgrešila. jo priporočam. je pa res, da če ciljaš z njo na kakšen anti-age učinek, ga ravno ne boš dosegla, ker ima bolj preproste sestavine ala ceramidi in tako.

to znamko sem že večkrat opazila pri Tixibeauty! Očitno je res čas, da jo probam. Je katera probala tole SPF 25? A večji faktor tudi obstaja???

Odgovor na objavo uporabnika
spfteror, 17.11.2021 ob 12:10

to znamko sem že večkrat opazila pri Tixibeauty! Očitno je res čas, da jo probam. Je katera probala tole SPF 25? A večji faktor tudi obstaja???

sem tudi jaz gledala ampak mislim, da je samo ZF25 🙁 škoda, ker manj kot 50ke ne uporabljam nikoli, sploh pa ne za obraz. držimo pesti, da naredijo tudi tako.

Imam pa ‘navadno’ kremico, brez zaščite, pa mi je super

New Report

Close