Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cerave-pozna kdo/izkušnje?

Cerave-pozna kdo/izkušnje?

Odgovor na objavo uporabnika
spfteror, 17.11.2021 ob 12:10

to znamko sem že večkrat opazila pri Tixibeauty! Očitno je res čas, da jo probam. Je katera probala tole SPF 25? A večji faktor tudi obstaja???

A ti tud tixi beauty spremljaš? Vidim, da smo same iste na kupu haha

Niso parfumirani, 17.11.2021 ob 11:35

Men najbolj odgovarja, ker dejansko izdelki niso parfumirani in nimajo ttih eteričnih olj. Lepo vse simple, tako mi je že bl všeč.

js isto ne maram tega ‘junka’ notri. hvala bogu je to zdaj trend očitno, da je tega vedno manj v kozmetičnih izdelkih

Pri kremah in na splošno pri kozmetiki ni dobro, da je parfumirano. To ful draži kožo in povzroča težave.

dobrakrema, 17.11.2021 ob 10:42

Ali pozna kdo Cerave znako, videla sem jo v lekarni. Rabim vlažilno kremo, ali pozna kdo njihovo?

Ne poznam te firme,  uporabljam eno lekarniško znamko, super je.

Ok, tolk sem zdaj enih pohval prebrala, da mi ni jasno kaj za en hudič je to, da mate same dobre izkušnje. sem šla iskat po netu, ker te znamke ne poznam, sem bolj mahnjena že nekaj let na korejsko kozmetiko.

Dejansko so res dobre ocene tako rekoč povsod.

Imam seboroični dermatitis in od vseh možnih zadev, ki so mi jih zdravniki predpisali na recept, je bilo slabše.

Nekje tri mesece zdaj uporabljam njhovo čistilo in kremo in do tega trenutka mi zelo ustreza.

Js sm pa ena, ki nima dobre izkušnje… res sm mela tko high hopes za tole, ravn zarad dobrih ocen iz tujih blogov, influenserjev…kupila cleanser in kremo. Imam mal nečisto kožo, ampak ene 5 dni po začetku uporabe, so me napadli mozolji, take zaplate suhe kože…obup res.

razočarana734, 17.11.2021 ob 17:36

Js sm pa ena, ki nima dobre izkušnje… res sm mela tko high hopes za tole, ravn zarad dobrih ocen iz tujih blogov, influenserjev…kupila cleanser in kremo. Imam mal nečisto kožo, ampak ene 5 dni po začetku uporabe, so me napadli mozolji, take zaplate suhe kože…obup res.

To je reakcija, ki jo te treba zdržat. Meni so rekli, da ko nehaš dajati svinjarijo na kožo se ta začne čistiti in ven udari vse, kar je prej bilo notri. Je težko vztrajati, ampak meni se je obrestovalo. Te kreme sicer še nisem uporabila, ampak ena druga podobno bolj naravna in prijazna do kože. Je pa trajalo kr kak mesec.

Ker sem zadnjič v družbi magistov farmacije bila deležna pogovoru u kozmetiki sem šla malo preverit kako je z znamko CeraVe na spletu in komentarji.

Podjetje je v lasti Loreala in tam naj bi se odločili da v “posmeh” ustanovijo znamko CeraVe in z najpreprostejšimi sestavinami in odločnim marketingom dokažejo, da smo ljudje ovce.

Torej v nekem prevodu je to Poli salama kozmetike….najslabše sestavine in odličen marketing ustvarita čuda.

KerNateg, 21.11.2024 ob 08:36

Ker sem zadnjič v družbi magistov farmacije bila deležna pogovoru u kozmetiki sem šla malo preverit kako je z znamko CeraVe na spletu in komentarji.

Podjetje je v lasti Loreala in tam naj bi se odločili da v “posmeh” ustanovijo znamko CeraVe in z najpreprostejšimi sestavinami in odločnim marketingom dokažejo, da smo ljudje ovce.

Torej v nekem prevodu je to Poli salama kozmetike….najslabše sestavine in odličen marketing ustvarita čuda.

V resnici je pa ena najbolj preprostih in priporočena večini ljudem s strani dermatologov. Večina dermatologov pohvali tole. V bistvu je zelo podobna la roche posay po sestavinah. Da je pa pod lorealom pa ne vem kaj je bil namen da poveš to….90% kozmetike na tem planetu je pod njimi 😀

Najboljša znamka za nego kože ti povem!

Ta losjon je zakon, koža noro gladka in navlažena, koža ga hitro popije.

Vsak večer namažem tudi pete, po nekaj dneh uporabe je bila koža GLADKA!!

Uporabljam tudi tekoče milo za čiščenje obraza.

Nateg je bil da sta se tvojadva razmnožila, očitno ne najboljši geni (sestavine) :))

Pa primerjave se nauči dajat (če zmore tvoj mozak) – Cerave ipd. je piščančji zrezek, nepredelano, osnovno živilo….vse tist fancy šit ki ga verjetno ti kupuješ, s kao miljon sestavinami in učinkovinami …. no tisto je pa predelana hrana ala poli salama 🙂

Kot ti je bilo že napisano, večina dermatologov priporoča te linije. Bi se upala trditi da imajo več znanja o koži in negi le te kot pa naduti magistri kemije in internet zdolgočasenci 🙂

Za atopični dermatitis -kreme morajo biti čim enostavnejše, čim manj sestavin, brez dišav, brez eteričnih olj ali esenc…  Sinu, ki ga ima zelo odgovarja. Sigurno pa se zavedam, da ni naravna, mu tudi kamilica, med, ribje mazilo in vse na kar prisegajo narvniki – poslabša stanje.

Mažem raje Cerave, kot kortike.

New Report

Close