Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek cerazette

cerazette

nujno še ima katera doma kakšno škatlico teh KT….v lekarni jih nimajo že več kot 2 meseca…. hvalaaa,

Jaz jih tudi čakam…

A jih še vedno ni?! V eni lekarni mi je colo namignila da jih mogoče sploh ne bo več. Meni so dali nadomestek Cerelle, vendar n mi jih bo tudi kmalu zmanjkalo 🙁

Tudi čakam, naj bi bile po 20. Po novem. Je pa res, da je bilo prej rečeno do konca januarja, tako, da noben ne ve točno. Niti dobavitelji ne.

Če kaj pomaga – iskat sem jih šla v Borovlje, Avstrija. Danes sem še na ZZZS oddala zahtevek za vračilo denarja. Obvezno je treba imeti račun in izpisan elektronski recept in potrdilo iz lekarne, da se tega zdravila v Sloveniji ne da dobiti.

https://www.zurnal24.si/zdravje/prekinjena-dobava-tabletk-cerazette-zamenjave-ni-301479

Kaksna pa je cena drugace? 🙂

Včeraj sem v Italiji za škatlico z 28 tabletami dala 15 eur.
V lekarni so rekli, da se je rok dobave premaknil na sredino marca.

Zivjo imate ze kaksne izkusnje z tabletkmi cerelle? Stranski ucinki-pocutje kaj drugacno?😊

Jaz sem klicala danes zjutraj v lekarno in so mi rekli, da je datum dobave prestavljen na 13.3. medtem ko je prijateljici, ki jih prav tako jemlje, ginekolog rekel da celo konec maja (?!).

Kdaj dobiš povrnjen denar? Ali je veliko birokracije in koliko prbl. stanejo tabletke v avstriji?

Ali je nujno za nakup v Avstriji imeti naš recept ali se da kupiti brez recepta?

Lep pozdrav ********************************************** Če želite, da bi bili vaši otroci bistri jim pripovedujte pravljice. Če želite, da bi bili še bistrejši, jim pripovedujte še več pravljic. Albert Einstein

Meni so rekli da rabis nujni nas recept..pa ne na e kartici, ampak papirnati.Jaz sem dobila eno skatlico nadomestnih ta teden..izdajajo po eno, da jih ne zmanjka, tudi ce jih imas na receptu se vec.Nisem se zacela z njimi..drugi teden bom.

Če ima katera že izkušnje, tudi mene zanima, kako se obnesejo glede stranskih učinkov v primerjavi z cerazette. Pri cerazette nimam nobenih problemov in si ne želim pokvariti. Nimam menstruacije, nimam migren, pritisk se mi je umiril, ne pridobivam več na teži.

Lep pozdrav ********************************************** Če želite, da bi bili vaši otroci bistri jim pripovedujte pravljice. Če želite, da bi bili še bistrejši, jim pripovedujte še več pravljic. Albert Einstein

V kateri lekarni v Avstriji pa ste kupili to skatlico? Hvala.

Dobava je spet prestavljena na 13.3. So pa od torka naprej začeli v lekarno dobavljati Cerelle. Ti tableti so popolnoma enaki kot Cerazette, samo druga firma. Jih pa res po lekarnah izdajajo po 1 škatlico, kar je trenutno edino pravilno.
Cerazette je ravno včeraj ena razlagala, da ji je ena poslala iz Avstrije brez recepta. Vem pa, da jih imajo tudi v Poreču, sam potrebujete zeleni recept.

Dobava je spet prestavljena na 13.3. So pa od torka naprej začeli v lekarno dobavljati Cerelle. Ti tableti so popolnoma enaki kot Cerazette, samo druga firma. Jih pa res po lekarnah izdajajo po 1 škatlico, kar je trenutno edino pravilno.
Cerazette je ravno včeraj ena razlagala, da ji je ena poslala iz Avstrije brez recepta. Vem pa, da jih imajo tudi v Poreču, sam potrebujete zeleni recept.

New Report

Close