Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek čerčirčar

čerčirčar

En prav lep večer draga gmajn’ca!

Murnček, zbitozmatranooddelasesuto bitje vam želi en prav lep pozdrav, ko po dolgem vikendu zopet berem nekaj domačega, toplega in prijetnega…

Upam da ste se med mojo odsotnostjo naljubili, naužili pomladne burje, nacrkljali u objemu svojih najdražjih in se skratka imeli skrajno.

Murnček se je prišel spočit sem in vas objet, ker vas ima neznansko rad. Nisem vas običajno poljubil s pesmico, a je utrujenost napravila svoje… zato naj mi moje živalice, moji Zajčki, Muce, moji Sončki, moje Maričke, moje Nikitke in ostala srčeca, kot tudi rokovani prjatli ne zamerijo.

zgledam približno takole :)))))))

A gre kdo z mano peglat :)))))))

____________________________________________________________ ******Vedno predem dam jezik v pogon, vklopim možgane******

Oj, murenček, vse zate, vse, čisto vse: kratek
sprehod v tej burjasti in z mraznicami odetem
večeru, na klepet pred TV, vse, vse, vse, čisto
vse, samo peglanja ne: to je zame smrtno
dolgočasno opravilo in povem ti, čisto po pravici,
hčeri dam kakšen tolarček, da mi zlika perilo in
zato, da opravičim to svojo pomanjkljivost, si pravim,
da naredim dva dobra dela, ker tega ne mama sama
početi: da učim dekle likati in da jo učim, kako se zasluži.
Kakorkoli že, vse naredim zate, likati pa žal re sne morem.
Lahko pa sočustvujem in trpim s teboj, ha, ha, ha, to pa
lahko.

Cmočka, murenček moj, enega lepega toplega zlikanega
cmočka.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Hvala Mariči, resnično mi je lepo ko slišim, kako pri vas vžge stara ekonomija hehehehe,

Alora čeri zlato….

Moraš ti mi to speglAti,
če zvečer boš hotla u BUGATTI…

:)))))))))))))))) ni kej bravo mami…..

____________________________________________________________ ******Vedno predem dam jezik v pogon, vklopim možgane******

Pa še neki Mariči……

Ne boš verjela ampak zraven ko likam tudi pojem hehehe uno Našo, sončkovo, Monikino…

Mi paše to kar čutim….
Mi paše peglat za znoreeeeeeeetttt!! ***

So what!?
jaz najraje nadenem nespeglane cunje nase!sam žena bi rada,da bi bil kot pinel!brez veze!Ona bi pa peglala,brez veze,zapravljanje časa!
Tolk malo časa smo na svetu in,da bi si moral še s tem krajšat trenutke uživanja…ma res totalno full cool brez veze!
saj sem sam doma in ne rabim vtisa ustvarjat…;-)
Sp

A si rekel Bugatti?!!
pomenljivo!
sp

Aha a nimate tamle gor eno šundravo reč k se ji tko prav…. no mal nižje od tebe če se ne motim….

Se ne motiš!sam bi moral hči vprašat,za kaj se tam gre.mi je pač sam po imenu znano…
A še vleče dol pr vas?zjutraj je hotlo gume z avta strgat,ko smo šli k tašči…pa še snežilo je ,kot da bi bilo plačano.
pozdrav Murni
Sp

Hmm ja enim paše da prihaja nova moda, ki se iz aviona ne opazi da je v resnico leno nespeglana stvar hehehe….

Sicer pa mi ni težko, sploh pa s tem ne delam vtisa hehehe mogoče, no ja, mogoče je potem moja mami ponosna name :))))))

Razmišljam, da bi odprl popoldansko obrt….

Peglanje, pospravljanje, kuhavničanje, mehčanje trdih podplatov, pretepanje zelenih paradajzov…. nema da nema….

In sem se zamislil, zakaj potem moški potrebujemo… ajaaaaaaa

No jest bi potreboval eno, da bi mi dala lubija, ko bi ji vse to pomagal postorit…

Sprevržko, to ni fer, ti imaš pa kar dve, pa še peglaš ne grrrrrr :)))))))

Hehe, kdaj pa pr nas ne vleče, če ne vleče burja, vleče pa rebula :))))

Belo vino me dela nervoznega,zato pijem res samo rdeče.Pa še to makedonsko…..ker je bolj poceni in boljše za tisti denar!
sp

Sorry,če žalim.

Murni!
Od vsega,samo peglam ne!res ne maram in tega ne mislim delat vsaj še en čas ne(no pa saj tudi kuhat in prat in pomivat posode nisem hotel,pa me je naučila…beri:prisilila ;-))))).
če pa malo zabluzim,lahko mirne duše rečem,da zdajšnji moški počnemo res vse!vsaj,zdaj,ko imam čas in opazujem sotrpine v okolici.
Ženskam se resnično ni še tako lepo godilo na svetu,kot zdaj!
Pa tiste iz naših dveh forumov,ki imajo slabe izkušnje….naj bodo za spremembo tiho.
Al pa jaz živim v takem okolju,kjer so moški res možje….beri :žene(izpred 50-ih let)
Sp
:-))

Hehehe , Toro srečen ?

Toro nesrečen !

Murnček , ti si pa faca !
Jodljuuuuuuuuhuuuuuuuuuuu !!

Lahko ti noč murnček !

Hvala Niobi, tudi tvoja noč naj bo predvsem spanja vredna, da o sanjah niti ne zgubljam besed…

Nočko

Hmm ja moški počnemo res vse, a najraje pa godrnjamo, da počnemo prav vse, sicer pa ni res, moški počnemo manj kot bi lahko. pa še to je, da zmeraj počnemo napačno…

U stilu pusti bom jaz…. in potem al je zamera ali pa kritika, da te vse mine.

Treba je delat skupaj, pa če si mehkužen, al pa dec kot korenina, zato se Murnček postavlja tokrat u bran ženskega spola, žal sem tokrat izdajauc :)))) ampak premalo jih cenimo, res bi jih lahko bolj, saj se nam konec koncev obrestuje in ni ga bolj prijetnega bitja na svetu, kot je srečna ženska…..

Ampak bodi dovolj….glih prou da sem speglou do konca :)))))

Odvisno kaj si predstavljaš pod obresti!!!!!!!!!!????????
In tudi obratno:ni bolj srečnega človeka,kot je zadovoljen,zadovoljen moški.
Nisi poročen,kajne Murni?
nič hudega,najhuje je še pred tabo…ampak po 20 letih…zakona…
Sp

Hehehe no po 20-ih letih pa pridem po nasvet, a lahko :)))

Velja!

Velja!sam mene ne bo več tukaj!
Bom pa sina pooblastil,da kaj reče ;-)))
Sp

He , murnček , kaj si mi na dušo pihnil !
Ja , že zaradi lepih sanj se splača spat …!

Lep dan !!

He, he vidva :))))))))))))))))

Te božam, te crkljam, kar ninaj, spočij se,
tudi ti ne moreš venomer igrati,
peti plesati, saj si samo človek,
kot mi vsi in danes dovoli,
da te mi pocrkljamo, saj drugače
nas itak vedno ti!

Pa še enega cmoka, ki te naj zaziblje še v lepše ninanje, ko pa se zbudiš, se pa le javi, saj veš da ne zdržimo prav dolgo brez tebe;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

murenček, ne ti zdej spat… je treba delat… med vikendom pa spat ja :)))

lep dan!!! pa veliko veselega preprevanja :)))

živjo SončeK 🙂 je bil vikend…. za tvojo dušco :)?

Janči…ma kaj vikend,
ne vem ali je to pomlad
ali prihajajoče poletje,
v meni vse vre,
kipi od sreče,
od ljubezni dehteče…
Zaljubljena sem, ljubljena…
in to se dogaja že…..nešteto let,
ni frišno, je staro-varno, je moje in
to je tisto kar je najbolje;))!

Ne res ne vem kaj se dogaja, ampak je pa lepo in zadane in paše…pa naj bo tako še naprej…in seveda sem delala tudi nekaj za svojo dušco, brez tega ne gre.
Janči, ti ponedeljki so čedalji bolj moji, mislim, da ga imam rada že skoraj tako kot ti, uživajva skupaj v tem jutru, eno cmoko mojo, tapravo, ki ti naj polepša tale dan, naj te nasmeji in odvzame vse skrbi…ja naj bo res taprav tale dan, pisan ti na kožo…pa-pa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Madonca, SončeK :))) očitno je tebe zagrabilo kakšen… mesec pozneje kot mene :))))) No ja, pomlad deluje, v vseh pogledih 🙂

Hvala za lepe želje in krasen dan tudi zate 🙂

New Report

Close