Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Cerkev krši zakone in …

Cerkev krši zakone in …

Prosim?
Saj ne vem, ali si citirano res napisal Primož ali se mi pa že meša???

Ne samo, da si preveč predrzen, si nesramen, aroganten in nedosleden. Pa je tole še lepo rečeno.

Kako si sploh dovoliš kaj takega zahtevati od mene? Na interentu, na forumu, kjer je anonimnost (to si TI milijonkrat poudaril, ne glede na karkoli, si to uporabnikom zagotavljal, samo spomni se kako so te diskreditirali pri primeru drsalke Monike, samo spomni se)) absolutno zagotovljena, zahtevaš od mene, da se ti javno predstavim? Jaz???
Haloooo, kaj naj zdaj vsi napišemo kdo smo? In kaj boš potem s temi podatki?

Lepo te prosim! Sama pojma nimam kdo je tale Darko, ki ga stalno omenjaš, lahko je res duhovnik, lahko je pa to Lojzka iz Lenarta! In kako ti to veš? In kako naj jaz to vem? In verjamem? Mislim…škoda besed. Zdaj si pa res šel čez vse meje še tako tolerantnega dobrega okusa!

Kakšne težke zadeve in obtožbe?
No, zdaj imam pa tudi jaz dovolj tvojega obtoževanja! Ker, če kdo tukaj koga česa obtožuje to počneš izključno in samo ti. Ne samo, da me obtožuješ nečesa, česar nisi niti pravilno znal prebrati in si to po svoje interpretiraš, še celo vrednostne osebnostne sodbe o meni pišeš! Primož, dovolj bo! Prav? Šel si mnogo predaleč.[/quote]

A nisi včeraj ob 15:25 rekla, da ne boš več “srala” po forumu?

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Posledica slabe vzgoje, očitno nisi vzgojena v verskem duhu.

Očitno Jania1 ni vzgojena v nobenem duhu.

Vseeno pa nas je strah, da ni duhovnik, ki naše otroke poučuje verouk eden izmed majhne manjšine.[/quote]

Vkolikor jaz berem tvoje poste sem res presenečena, da ti pošiljaš svojega otroka v verouku. Da ne boš v dvomih, da ti ga zlorabljajo, te lepo prosim, izpiši ga!
Da ne boš že vnaprej nakazovala kako zelo te je STRAH!
Dvoličnost pa taka!![/quote]

Zakaj bi bila dvoličnost pošiljati otroka k verouku, če si to sam želi, če pri tem ni nič narobe, če ne trpi šola in ostale dejavnosti, lahko pa imam pomisleke glede duhovnikov. Pomisleke imam lahko tudi o drugih ljudeh, pa kaj, tudi o teh na tem forumu. Sicer pa je Kristus dejal: ne glejte me kaj delam ampak kaj učim, in če grem jaz k maši ali ne ni čisto nič važno, če mi pa tako paše pa verujem in če ne maram poslušati župnikov pri maši in gledati takšnih ki se hodijo ob nedeljah v prve vrste v cerkev posipat s pepelom, pač tja ne hodim. Vem, da živim pošteno, da velikokrat kakšno strupeno komu povem, zato pa še ne pomeni, da ne verujem, k maši pa grem ali ne grem, kakor se mi zahoče, morda grem pa raje včasih na sprehod ali na kavo.

Bodi bolj dosleden pri branju in ne nisem versko vzgojena, še manj pa sem vzgojena tako, da bi uporabljala izraze, kakršnih se poslužuješ ti. In, to pove o tebi vse.
Hvala.

Bodi bolj dosleden pri branju in ne nisem versko vzgojena, še manj pa sem vzgojena tako, da bi uporabljala izraze, kakršnih se poslužuješ ti. In, to pove o tebi vse.
Hvala.[/quote]

pri moji zadnji spovedi, pred mnogimi leti, na besedo srati, župnik od mene ni zahteval prav nobene dodatne pokore, to da nisi vzgojena pa itak vsi vemo.

Ej, mega ne :)))).

Jas sem Pepa Žuta Repa, Gor. Duplek, p. Duplek. Nisem nuna, sem pa blizu Pukšiča doma (našega posranca).

Zanimivo kako hudo rdeča zver še kar cvili in bruha svoje frustracije!? In to v tem tisočletju.

“Verni laiki neposredno posegajo v politicno in druzbeno zivljenje, ko s krscansko vnemo vnasajo zivljenje v zemeljske stvarnosti in sodelujejo z vsemi kot pristni pricevalci za evangelij in kot delavci za mir in pravicnost.”

Ni videti.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Pomen tega citata je po vseh pravilih, ki veljajo v slovenskem jeziku, takšen: “Gospod Darko Ž., tako gnusnih, perverznih, zločinskih zadev je sposobna očitno samo duhovščina.”
Da govori o duhovščini, ne pa o Darku Ž., lahko razbereš že iz tega, da je uporabila glagol v ženski osebi ednine. Drugače bi se ta glasil: “sta spodobna”. Res ne razumem, zakaj je treba odraslim ljudem, ki so zrasli v slovenskem okolju, posebej pojasnjevati takšne stvari.

Ja, Primož, že res, ampak krivda RKC kor organizacije je v tem, da takšne zadeve prikriva. Če se spolni napad na otroka zgodi v šoli in to otrok nekomu pove, potem šola zadevo prijavi. Ni se še zgodilo, da bi na primer izvedeli za pisma šolskega ministrstva šolam, naj take stvari zamolčijo, učitelje pa premestijo na drugo šolo. Cerkev počne prav to, po ukazih z vrha. Saj menda veš za škandale v Ameriki, kjer je Cerkev na koncu plačala velikanske odškodnine, samo da ne bi kot organizacija prišla nazatožno klop.

In zakaj potem izgubljaš toliko besed, namesto da bi sporočilo preprosto izbrisal? Tudi jaz namreč ne verjamem anonimnim obtožbam na forumu. Nekaj drugega je, če to dobiš na zasebni mail.

New Report

Close