Cerkev z duhovščino je zakon
Kopernik je bil pod pritiskom Cerkve samo v našem javnem šolstvu. Drugi pa niso bili pod pritiskom cerkve zaradi svojega znanstvenega dela pač zaradi tega ker so trdili, da Boga ni. In to v Cerkvi. Lahko bi sami izstopili, pa niso. Pri Brunu piše, da je bil okultist.
Isto se danes dogaja z g.Stephenom Hawkingom. Bog mu je dal talente na področju astrofizike, vendar pa ga izrablja za dokazovanje, da Boga ni. Grmade ni, je pa tu čudna bolezen. Bolezen g.Hawkinga je diagnosticirana, vendar pa ni običajna, ker bolniki s to boleznijo umrejo zelo zgodaj po nastopu bolezni on je pa star čez 60 let zbolel je ko mu je bilo malo čez 20.
Jaoooo, benaflek! Kdo tebi polni glavo s takimi bljuvotinami, mi pa res ni jasno!
Približno 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi z ALS (amiotrofno lateralno sklerozo), kar je skrivnostna Hawkingova bolezen, živi več kot 10 let, čeprav ne uporabljajo svojega talenta za astrofiziko za dokazovanje neobstoja boga. Umrejo tipično zaradi respiratornih zapletov, torej odpovedi dihalne muskulature in pljučnice – glede na to, da ima Hawking 24/7/365 bedside oskrbo, se lahko tovrstnim zapletom izogiba na dolgi rok, za razliko od večine revežev, za katere svojci ne zmorejo ustrezno skrbet, tako da pristanejo v domovih za oskrbo nepokretnih, kjer je oskrba taka, kakršna pač je, tako da je aspiracijska pljučnica ponavadi le vprašanje časa.
p.s. a okultiste se po torej tvoje sme sežigati?
Na njegovi spletni strani, kjer sam piše o svojem življenju, sem prebral, da je pri njem potek te bolezni neobičajen. Po 2 letih sem spet šel preverit in še vedno je ta stavek tam. S to boleznijo živi več kot 40 let kar je mnogo več kot 20 let in ne samo več kot 10 kot si rekel.
Sodbo nad okultisti in vsemi ljudmi z veseljem prepuščam Bogu.
ma daj prosim, malo začni prebirati zgodovino, koliko vojn je zanetila ravno RKC.
spomni se tudi cerkve Sv.Urha, ko so domobranci in SS s pomočjo župnika napolnili cerkev z starčki, ženami in otroci, pod pretvezo, da bodo molili za mir in jo zažgali, koliko nedolžnih duš je takrat pomrlo, tudi brez vsake sodbe in takšnih primerov je bilo v zgodovini ogromno.[/quote]
Vidiš, tudi take debele laži mi dajejo potrditev svoji veri in zgrešenost ateizma, to je znak obupa. S šolo smo bili pri Sv.Urhu, kjer smo videli da cerkev ni nikoli gorela. Niso pa nas peljali v Teharje povedat, da pod temi smetmi leži tisoče pobitih brez sodbe ali h kakšnemu breznu v Kočevski Rog. Ali v Petričko ali na goli otok. Ali pa v kakšen zapor, kjer so desetletja trpinčili duhovnike in nasprotnike komunizma.
Za razliko od vas dogodke na Urhu obsojam, vi pa poboje nedolžnih žrtev komunizma ne.
ma kaj sploh govoriš, kako lahko obsojaš, če si prepričan, da cerkev ni nikoli gorela.
poglej, kdaj si prebral na tem forumu, da se povojne poboje ne obsoja, seveda se jih, vsak normalen človek jih, vendar očitno to določeni nočete slišati.
poboji so bili priznani, obsojeni, sedaj je še predsednik vlade izrekel obžalovanje, no in kaj bi še radi?
po drugi strani pa ravno vi tolčete po NOB, kot največjemu zlu, tako pač ne gre, če mečeš kamenje, pričakuj da ga dobiš nazaj.