Najdi forum

Zanima me, kaj pomeni, če neka stran nima certifikata. Upam, da sem perav prebrala, ker sem samo na hitro stisnila “da”. Sem laho na ta način dobila kakšen virus? Dobila sem namreč mejl, da naj kliknem na stran http://www.someonelikesyou.com in nikakor ne morem priti do ključne besede. Šele kasneje sem pomislila, da ne gre morda za nekakšen virus ali kaj podobnega, ki bi ga lahko dobila s klikanjem. Hvala za odgovor. Moja

Someone don’t like you Moja. Če me spomin ne vara, je s podobnimi maili letal virus klez. Vsekakor čimprej preveri disk s primernim programom.

Al te ma pa vseen nekdo rad, kajti ta stran je kao namenjena za skrivne oboževalce, ki na tej strani povejo da te imajo radi, in ti dobiš mail, da lahko pogledaš, kaj je ta nekdo napisal o tebi. Hmmm kaj se vse spomnejo.

Kakšnih certifikatov pa za ogled tega ne potrebuješ, tko da bi blo dobro, da točno poveš akj je kompjuter napisal.

Zadeva ni imela nobene priponke. Tako kot je rekel hmm, gre za reklamno stran. Ker sem nekoč to že dobila in ni bilo nobenih reklam gor, sem šla še enkrat pogledat. No uglavnem, stupid me. Zanima me še, če mi lahko priporočaš kakšen antivirusni program, ki ga lahko snamem z neta. Kaj natanko pa je pisalo na tistem o certifikatu pa ne vem. Bilo je v slovenščini. Texta natanko nisem prebrala, stupid me again. Bom malo pregledala disk, za vsak slučaj. Če lahko zares sploh kaj naredim. Hvala in lep pozdrav.

norton antivirus

sophos

A nimaš nobenga Jokerjevega CDja ali pa Softwarepower CDja? Tam imaš demo verzije antivirusnih programvo, ki jih inštaliraš (in po potrebi na netu poiščeš kaki crack, da bi ti zadeva delovala dlje od enega meseca)!

Lahko pa greš tudi na to stran

http://www.trendmicro.com/pc-cillin/download/form.asp

izpolniš nekaj podatkov in si downloadaš en super antivirusni program (PC CILLIN 2002), ki ga tudi sam uporabljam!

p.s.:
mislim, da verzija 2002 deluje le na novejših operacijskih sistemih od WIN 98!

Živjo!

PC-Cillin 2002 je res odličen antivirusni program (tudi ta verzija deluje na starejših OS: Windows 95 OSR2, Windows 98 or 98 SE, Windows Me, itd.)
Pozabil si le napisati, da tudi ta program spada med poskusne-uporabljaš ga lahko 30 dni, potem pa ga je treba registrirati in plačati. Na žalost pa se ga v Sloveniji še vedno ne da kupiti, preko Trend Microve uradne spletne strani pa je žal dostopen samo ameriškemu in kanadskemu tržišču-če ne spadaš tja, te usmerijo na svojo podružnico v državo, od koder si.
Če se motim, naj me kdo popravi! Bom vesel 🙂
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close