Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Certifikat za aplikacijo zvem

Certifikat za aplikacijo zvem

Menda se dobi na občini, lahko en član prevzame za vse ali je potreben obisk vseh

Ne, dobi se na upravni enoti. Za obisk se moraš naročiti. Vsaka polnoletna oseba ureja zase. Na upravno enoto greš vložit zahtevo in se identificiraš. Potem čakaš. En del cerfitikata dobiš na e-pošto, en del pa po navadni pošti. Po e-pošti dobiš tudi potrdilo, kdaj cerfitikat lahko prevzameš.

https://www.office.com/apps?auth=2&home=1

Oprosti, link je napačen:

https://www.si-trust.gov.si/sl/digitalna-potrdila/fizicne-osebe/

A je tale z-vem tudi aplikacija?

Sam zadevo uporabljam – oz sem uporabljal do zdaj, samo klasično, na netu.
Grem iskat

To je SIGEN-CA. Ne sano za eVem

Saj v tem grmu tiči zajec! 99,9 % ljudi, ki odda vlogo za digitalno potrdilo, misli, da se to uporablja SAMO za potrdilo o cepljenju!

Kup ljudi se ne bo znašlo na teh aplikacijah. Kup njih ne bo čakalo  v vrstah na UE. Je to namerno tako narejeno?

Odgovor na objavo uporabnika
kup ljudi se ne bo znašlo, 04.06.2021 ob 09:05

Kup ljudi se ne bo znašlo na teh aplikacijah. Kup njih ne bo čakalo  v vrstah na UE. Je to namerno tako narejeno?

Kup ljudi je starejših, ki nimajo androida ali pa ne znajo z njim delat, nimajo računalnika, nimajo e-maila in kako naj oni dobijo to potrdilo, če bodo šli na občino bo pa spet kritika, tastari samo dren delajo!

spet ste mi izbrislai video znanega odvetnika dr. Fuellmich-a , AMPAK JAZ VAM GA BOM DALA NAZAJ, KJER KOLI BO TO MOGOČE, banda fašistična SDS- ovska, banda mafijska:

h t t p s://w w w.b i t c h  u t e.c o m/video/ZLcUkNmtRWW1/?fbclid=IwAR0vKGaldsAcoPGO_89ofjMyqQ4Vtn9StLpOAujLk5hGiv6fLQeLWTE49dg

Odgovor na objavo uporabnika
MAVRICAAAAA, 04.06.2021 ob 16:34

spet ste mi izbrislai video znanega odvetnika dr. Fuellmich-a , AMPAK JAZ VAM GA BOM DALA NAZAJ, KJER KOLI BO TO MOGOČE, banda fašistična SDS- ovska, banda mafijska:

h t t p s://w w w.b i t c h  u t e.c o m/video/ZLcUkNmtRWW1/?fbclid=IwAR0vKGaldsAcoPGO_89ofjMyqQ4Vtn9StLpOAujLk5hGiv6fLQeLWTE49dg

Zgleda, da je virus iz Robija skočil nate, jebeš tega tvojga odvetnika, ta stran, ki jo lepiš je dobra reklamna stran odvetniške družbe, ki še vedno zbira interesente za tožbo, dobro bodo kasiral.

New Report

Close