ČESA NE BI NIKOLI POČELI?
Nuova, to pa tud mene mika, dva tipa hkrati cutit v sebi. Glede na dosedanjo prakso oz. ponaredke pravih zivih utripajocih :)) mora bit … hm, noro fajn.
Upam, da bo ktera napisala kaj iz resnicnega zivljenja o tem. Drgac pa midve o tem, kako si to predstavljava, vazi? :))
Heep, pa se ti dodaj svoje. Tebe tudi mika, ocitno. Probal se nisi?
Ja moram rečt, da me;-). Ne probal še nism, po mojem bi mi ratalo samo tko, da bi bil s kakšnim res dobrim kolegom, pred katerem mi ne bi bilo nerodno. Mogoče še s kakšnim kozarčkom vina za pogum, in pa normalno žensko, ki bi znala zmanjšati to tremo in naredit vzdušje čimbolj sproščujoče, potem mogoče;-))))
HAHAHAHAHAHA
Saj sem se že spraševala kaj je zate “normalna” ženska….
(pristitutke in striptizete odpadejo, porednice tudi, mirne in za-nežnejši-sex pa ne bi bile za sex v dvoje)
Heep, ker smo ti, jst in nichtemehr malce sramežljivi, a discovery sorte, bi se lohk še kdaj dobili in sprobal to varjanto 😉
No, ja, enga tipa mormo še najdt……….šit
Uf je še daleč od fantazij do resničnosti;-), ko bi blo to tko easy izvedljivo, bi že vsi tukaj opisovali, kakšni so občutki;-). Pomisli samo to, kako bi izgledalo, da bi se po naključju, recimo v kakšnem disku spoznala z dvema luštnima tipoma, ki sta prijatelja. Kako bi jima sploh upala omenit kaj takega:-). Po mojem je edina varianta, tko preko dopisovanja, telefoniranja, mislim, da se prav namensko zmeniš, če so seveda vsi za to. Pa še to, je po mojem šele na pol poti. Pa še in še je ovir, tko da?!?!;-)))
Moraš res imet tud mal sreče, pa vsega, da rata kaj takega.