Česa se veselite, janšistični ubogci
Rupnik posiljevalec bo še vedno na listi, 11.05.2025 ob 23:09
Zakon bo ostal isti, torej tako Svetlana, kot posiljevalec Rupnik in doječa umetnica bodo še vedno dobivali iste zneske. Po smrti pa njihove vdove, vdovci.
Torej, razen PUFA, ste naredili KAJ?
Na srečo posiljevalec Rupnik nima žene.
Res me zanima, ali se počuti kot zmagovalec nekdo, ki ga petina naroda slepo uboga, ostala velikanska večina pa ga ne mara in je za to potrditev brez sramu porabil 7 mio denarja svojega ljubljenega naroda.
Čez prst izračunano je to 12€ na vsakega upokojenca. Mnogim med njimi sta to dva dneva hrane ali doplačilo za zdravila iz lekarne.
monovka, 11.05.2025 ob 23:24
Res me zanima, ali se počuti kot zmagovalec nekdo, ki ga petina naroda slepo uboga, ostala velikanska večina pa ga ne mara in je za to potrditev brez sramu porabil 7 mio denarja svojega ljubljenega naroda.
Čez prst izračunano je to 12€ na vsakega upokojenca. Mnogim med njimi sta to dva dneva hrane ali doplačilo za zdravila iz lekarne.
rezultat je rekorden, tako da pomanjševanje nečesa takega je looserska taktika….
bo dovolj tako, 11.05.2025 ob 23:20
ne bodo pa dobivali tisti dodatni, ki bi jih lahko po novem zakonu?
Kateri dodatni? Vsaka vlada namreč določi, kdo jih dobi. Je to jasno?
A vam je sploh jasno, zakaj ste glasovali?
Nisem volil te vlade. Do objave referenduma vedno volil Janšo, zdaj ga ne bom NIKOLI VEČ. Tale 7mio manever za preštevanje volivcev je zame kaplja čez rob. 7mio za upokojence. Za otroke. Za karkoli. Ne pa za brezveze referendum, ki je spremeni ničesar.
Po poklicu sem pravnik, zato vem, o čem se je glasovalo. Ne spremeni se NIČ. Samo denar je bil vržen skozi okno.
Hvala, Janez. Nikoli več!
What, 11.05.2025 ob 23:29
Kateri dodatni? Vsaka vlada namreč določi, kdo jih dobi. Je to jasno?
A vam je sploh jasno, zakaj ste glasovali?
Nisem volil te vlade. Do objave referenduma vedno volil Janšo, zdaj ga ne bom NIKOLI VEČ. Tale 7mio manever za preštevanje volivcev je zame kaplja čez rob. 7mio za upokojence. Za otroke. Za karkoli. Ne pa za brezveze referendum, ki je spremeni ničesar.
Po poklicu sem pravnik, zato vem, o čem se je glasovalo. Ne spremeni se NIČ. Samo denar je bil vržen skozi okno.
Hvala, Janez. Nikoli več!
na srečo nisi pravnik pri meni, v novem zakonu je možnost, da dobi ta dodatek še kopica drugih, ki po starem nima te možnosti, je res ali ne?
Lažnjivi Kljukec, 11.05.2025 ob 23:41
Napaka, veliko se boš še moral/-a naučiti.
…ker brez njih nima ničesar…
Janša potrebuje neizobražene in neumne pristaše, 11.05.2025 ob 23:47
…ker brez njih nima ničesar…
To sta moja resnična ime in priimek, praviš so naredili napako na upravni enoti? Je prepovedano imeti tak ime in priimek?
Sedaj pa nazaj pod skalo….
o poražencih, 11.05.2025 ob 23:26
rezultat je rekorden, tako da pomanjševanje nečesa takega je looserska taktika….
Rekorden? Po katerem kriteriju? Po odstotkih? To je slaba tolažba. Verjamem pa, da danes pomaga k zadovoljnemu spancu.
Po absolutni in relativni vrednosti bi pa rezultat “zmagovalca” lahko precej skrbel. No, saj tudi ga, sem prepričana.
No ja, nehimo jokicat, 11.05.2025 ob 23:30
Monovka,
sej bo,sej bo, dej eno pivce za živce. Meni pomaga,al pa 2.
Na zdravje!
Jokcat? Prav nič. Meni je rezultat štetja všeč. Celo zelo zabaven bi mi bil, če ga ne bi tako drago plačali. Ampak včasih se tudi taka vlaganja splačajo.