Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Česa se veselite, janšistični ubogci

Česa se veselite, janšistični ubogci

Odgovor na objavo uporabnika
Berite, če sploh znate, 12.05.2025 ob 18:21

marjanca767, 12.05.2025 ob 09:43

Kako vas je janez lepo nategnil, 12.05.2025 ob 09:37

marjanca767, 12.05.2025 ob 09:33

Meni pa je zanimivo, kako se pridušate, da je bil referendum brezvezen in metanje stran denarja ipd. Še kakšen referendum je bil  brezvezen, ko skor noben ni vedel, o čem glasuje – drugi tir, remember?  Po tej logiki je tudi vsak referendum metanje denarja stran. Kar je meni nepredstavljivo je, da PO TEM, ko postane jasno, da referendum bo, vlada poziva k bojkotu. Se pravi, referendum BO, denar zanj BO, kaj točno bojkot pripomore? Saj zaradi bojkota enega evra ne bo nazaj v državni proračun. Če je bila vlada tako zelo prepričana v zakon in v svoj prav, zakaj ni raje aktivirala ljudi k udeležbi in k podprtju zakona?

Kakorkoli obrneš, je referendum legitimna pravica naroda. Zmeraj se bo našel kdo, ki bo oporekal njegovi izvedbi. Naj bo odločitev vsakega posameznika, ali na referendum gre ali ne, grozno nepravilno je komu svetovati, naj ne gre. Mu odrekaš pravico, da se sam odloči, ali kaj? Ne zaupaš lastnemu volilcu?

Naj mi nekdo pomaga razumeti, zakaj vlada ni množično drla na volišče in podprla zakona?

Nerazumen je referendum, pri katerem se zaradi natega predlagatelja prav nič spremeni. Torej janez vas je peljal scat, ker dodatki ostajajo, celo posmrtni, vas je pa en mesec ščuval, kako jih bo ukinil z referendumom 🙂

In to dodatke, ki jih je on v svojih mandatih podeljeval posiljevalcem in kriminalcem, ne pa umetnikom.

Pa če nas je Janez peljal scat ali ne, še vedno ne vem, zakaj nista Asta in Robert podprla lastnega zakona? In aktivirala svoje baze volivcev (če je Janez svojo)?

Predvidevam, da je vlada podcenila neumnost in nerazgledanost janšistov. Priznam, da je tudi mene presenetilo, kako brezmejno butasti so janšisti. Brez preverjenih info v totalno nepotreben strošek.

Preberite članek, če sploh znate. Ničesar niste preprečili, vaš gospodar vas je preštel kot prasce pred klanjem.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/po-referendumu-ostaja-v-veljavi-jugoslovanski-zakon-iz-1974.html

Torej, tale vlada je zavrnila zakon, ki ga je predlagala SDS osnutek lahko zgooglate in primerjate s tem, kar je potem predlagala vlada in si ustvarite svoje mnenje ne pa da kopirate mnenje nekega novinarja.

Toliko pa o tem kaj je predlagal sds: https://svet24.si/novice/slovenija/sds-razveljavitev-zakona-dodatek-k-pokojninam-posebne-zasluge-1816061#google_vignette

New Report

Close