Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Češki premier izjava glede zaprtja šol

Češki premier izjava glede zaprtja šol

“Bolje je biti proaktiven, kot pa se s težavo ukvarjati pozneje ali celo prepozno, kar se dogaja v Italiji,” je dejal češki premier Andrej Babiš

Pa koliko imajo okuženih? Na koliko prebivalcev?
Koliko pa mi na 2 mio prebivalcev?

Naši so res prekleti cigani.

Našo vlado skrbi le da starši otrok ne bodo prišli v službo, ker jih bodo doma merkali. Za starejše jih boli k…

Ta virus so mokre sanje vsake vlade na svetu, umirajo penzionisti in tisti s predhodnimi obolenji, kar pomeni manj denarja za penzije in manj obremenjen zdravstveni sistem.

Narobe razmišljaš, več denarja za koruptivnost. Denar je sveta vladar.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Folk ima dijake doma.
Se vidi na jutranjem busu, je bolj prazen, kot običajno.
Jaz tudi razmišljam, da bi jih za en teden obdržala doma.
Saj ne bodo nič zamudili.

nova
Uredništvo priporoča


Imajo sposobne vodje. Nas narod zeli biti vsecen in ne zna poskrbeti za svoj obstoj.

Velik narod, pametni voditelji. Mi smo hlapčevski caplji.

Na Češkem so omogočili, da pridejo na oblast sposobno ljudje, kar se kaže tudi v hitrem razvoju. Praga postaja sodobno velemesto, ki ohranja tudi tradicijo. Češka je vse bolj zanimiva za tuje investitorje, veliko vlaga tudi v izobraževanje in znanost. Politiki imajo pokončno držo, naši pa so v večini bruseljski konjušari, ki le kimajo in bi še svojo mater, ne le ljudstvo, prodali za en lajk iz Bruslja. Neodločni hlapčiči in ritolizniki, ki se skrivajo, ko bi bilo treba upravičiti svojo plačo in funkcijo. Neodločnost pa izvira tudi iz njihove nesposobnosti, kar se v trenutni situaciji lepo vidi pri Šalabajzerju in njegovemu sračjemu kokošnjaku.

kot starš napišem lastnemu otroku opravičilo za vse tri tedne najmanj do začetka aprila… vsak dan se pozanima kaj so delali v šoli in sproti naredi, ostalo je doma. In če to vsi naredijo bodo morali se kako drugače zorganizirati in odzvati tudi oblastniki!

New Report

Close