Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ČEŠNJE – cene po Sloveniji

ČEŠNJE – cene po Sloveniji

Živjo! A se češnje iz goriških brd že prodajajo kaj širom po Sloveniji (tržnice, ob cesti…)? Kakšna je cena v vaših koncih? Najbolj me zanima za Celje, Ptuj, Novo mesto, saj imamo par “strank” od tam, ki češnje pri nas kupujejo, pa me zanima kako se cene gibljejo letos, da s ponudbo ne ustrelim mimo 🙂

Mene pa zanimajo jagode, vtrgovinah so 3-6€, kako pa po tržnicah? Bi jih kupila za marmelado.

Od 4-10 eurov. Pri nas prejšnji teden pred pošto 10 eurov (naj bi bile goriške), na tržnici so bile v soboto po 6 eurov (tudi goriške), ena bivša sodelavka, ki ima kmetijo nekje pri Kopru, jih pa prodaja po 4 eure – sedaj pa zračunaj neko sredino, pa bo:)). Jih boš pa več prodala po 4, kot po 10:))

V Brdih so bile v soboto po 4e.
Mene tudi zanimajo jagode. …pozna kdo kje se da dobit kupit ugodno.

Kaj so Brda v Afriki?
Njih ni nič prizadela pozeba?

ČEŠNJE zdele??? Ne me basat!

Pa jagode izpod enih plaht, brez okusa? CENE pa nabite v nebooo!!

Nea vem, kdo to kupi. Mogoče Zidar, Bavčar, Dimička in njim podobno dobro stoječi!

Šparglji…….so nekaj časa držali ceno 8 €!! Jaaaa saj tudi regrat ima ceno. Pa zdaj bo bezeg.
Čudno, da noben ne prodaja kopriv.
Bodo pa slej ko prej (a se piše skupaj?) pogruntali, da tudi trava ni ‘kr tko’! Pa boste navalili na travco :-))!
VODOO, vodo moramo pa res pazit!!!!!! Tu pa ni heca!!

Ja so bile in celo je že prva runda mimo. Tako, da je sedaj druga počasi.
Verjemi!

Samopostrežna tržnica pri nas, 2, 5 eur, cel zaboj 10 eur.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Samopostrežna tržnica pri nas, 2, 5 eur, cel zaboj 10 eur.[/quote]

Aja, posavje, lokacijo pa tudi povem, opziroma vas usmerim na dom, kjer se lahko zglihate.:-))

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Skoraj. Ko je bla pozeba po celi Sloveniji, je blo v Brdih 8-10C 🙂 Jih je pa vseeno malo zjebal mraz in dež, tako da ne bo bogvekaj od letine. Mi mamo pa ta vikend prve hrustavke.

Skoraj. Ko je bla pozeba po celi Sloveniji, je blo v Brdih 8-10C 🙂 Jih je pa vseeno malo zjebal mraz in dež, tako da ne bo bogvekaj od letine. Mi mamo pa ta vikend prve hrustavke.[/quote]
Takrat ko smo imeli na celini pozebo so češnje že odcvetele in jih zato pozeba ni uničila, tako kot trto ali pa kakšno drugo sadje. Zato z letino nebi smelo biti težav

Glede jagod pa ja so že nekaj časa. Mi imamo že domače pa smo osrednja slo.

V soboto jih je ena prodajala z Goriških brd. Sem jih kupila 2 kg, pa je bilo dobrih mogoče pol kile. Nikoli več!

Dala sem pa 12 evrov.

Eh, kje ti živiš? Prve češnje smo že pojedli, zdaj so že druge burlat hrustljave, pa to kar v Posavju, ne rabijo bit v Brdih. Pa še zastonj so, ko ti doma zrastejo.

New Report

Close