Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ČESTITAM VAM , SKUPAJ SMO USPELI !

ČESTITAM VAM , SKUPAJ SMO USPELI !

Hvala vam za podporo, skupaj nam je uspelo, hvala za podporo !

Kaj vam je uspelo… Prešteti se… Da se bodo še naprej podeljevale te pokojnine po starem zakonu… Ja bravo SDS komunisti

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10143, 11.05.2025 ob 20:11

Hvala vam za podporo, skupaj nam je uspelo, hvala za podporo !

Dej, spizdi dol, Urbanija hudičev, hlapec Janšev!

BRAVO MI, BRAVO ZAVEDNI NORMALNI SLOVENCI.

ZDAJ PA NAPREJ NOVIM ZMAGAM NAPROTI. DOKLER NE PADE OBLAST IN PRISTANE V ZAPORU.   NAJ VEČNO ŽIVI PUTIN, TRUMP, ORBAN IN NAŠ  GOSPOD JANEZ JANŠA.     JANŠA JE NAŠ KRALJ IN ZMAGOVALEC.  Z JNAŠO V BOJ Z KUČANOM PA N GNOJ.

RDEČE  NA GOLI OTOK.   delat se spravte svinje zadorgieane pedofilske zbačike pofukaneu gabne. mrš prasice komunajzraske lene.    poserem se na vas.

živčki, živčki, hahahahahahahahahaha, sedaj lahko plačate referendum, saj ste tako govorili !

another wictory for us

..good guys hehe

Prešteli ste se in seveda ste zmagali pri zapravljanju našega denarja. Konec koncev smo se pa res nasmejali vaši zmagi. Sedaj veste koliko vas ljudi podpira in koliko Goloba. Upam, da bo desnica odstopila. Da pa se desnica hvali in poziva, da vlada odstopi pa ne veš, če so sploh normalni, da se ne zavedajo, da imajo  oni mali odstotek volivcev. Ja, priznat je treba, da je desnica izgubila na celi črti in vaš podpira samo nekaj ljudi v državi,pa še to so večina sorodniki teh strank in nekaj dementnih in naivnih ljudi. Gotovi ste, bi temu rekli Štajerci.

Tako neumnega referenduma pa ne pomnim.

Če zmaga nov zakon ostanejo pokojnine in se ne dedujejo,

Če zakon pade, pa ostanejo pokojnine in se dedujejo.

Večinoma pa se ne strinja da gredo za izjemne dosežke iz pokojninske malhe.

Res redki umetniki si zaslužijo nagrade, ki pa bi morala biti enkratna in ne pokojnina.

Pokojnina je malha v katero plačujemo iz dohodka od dela. Za umetnike pa se itak plačuje iz skupne malhe.

Sem za umetnost, ki jo cenijo državljani v večini

Saj je vedno isto, eno zmerjanje z ovcami in naj bo za referendume ali volitve. Pojdi volit vsakič in pusti ovce pri miru, če si državljan, ki se zna svobodno odločat. Volilna udeležba je vedno prenizka zaradi “tapametnih”, ki ostajajo doma in modrujejo, “kako je vse brez veze in že vnaprej odličeno in da ne bo nikoli nič drugače”. Kavčarji.

No dajte zdaj odjebat. Obiji ste zmagali, ajmo gmah.

Zmagali so SDSarji, ki bodo verjetno dosegli kvorum.

Zmagali ste levaki, ki boste obdržali, pravi socialstični sistem vasega velecenjenga maršala Tita, katerega neprestano tako opevate dan in noč ter vsaki Maj.

Zdaj pa gmah in nazaj v vaše smrdiljive luknje, preden se dejanski večini odtrga.

Ne smeši se , SDS je napovedala ukinitev tistega zakona, nič niso levaki zmagali, zmagali smo prisebneži, tako levi kot desni !

Super,jutri pričakujem višjo pokojnino,bo zrihtal SDS,sedaj ko so zakon zavrnili bo evrov V izobilju… Pokojnine umetnikov,pa bodo itak še naprej dedne…hvala SDS

SDS ni vam uspelo, ker imate nizko podporo.

Ponovno se kaže vzorec, da je VEČINA LJUDSTVA BOJKOTIRALA JANŠO.

Psihopat, a ti tole nič ne pove? Seveda ne, saj te ne zanima, v tvojo glavi je primanjkljaj – tako temu rečejo učitelji v šoli,  ko imajo opravka z učencem, ki ne dosega normalne ravni empatije. Z drugimi besedami – slabšalno pa se temu reče psihopat.

Nimaš toliko zdrave pameti, da bi rekel – Večina Slovencev me ne mara ne kot voditelja, ne kot človeka in se spravil spat. Ti še vedno bluziš in hočeš nadzor nad ljudstvom. Mene osebno je pod tvojo diktaturo bilo sram, da sem Slovenka. Sram.

Ester227, 11.05.2025 ob 20:51

Super,jutri pričakujem višjo pokojnino,bo zrihtal SDS,sedaj ko so zakon zavrnili bo evrov V izobilju… Pokojnine umetnikov,pa bodo itak še naprej dedne…hvala SDS

Glasoval si za priviegije peščice ne za svoj višji penzjon, tako kot si pred tremi leti glasoval za nižje plače !

Ajne, 11.05.2025 ob 20:58

SDS ni vam uspelo, ker imate nizko podporo.

Ponovno se kaže vzorec, da je VEČINA LJUDSTVA BOJKOTIRALA JANŠO.

Psihopat, a ti tole nič ne pove? Seveda ne, saj te ne zanima, v tvojo glavi je primanjkljaj – tako temu rečejo učitelji v šoli,  ko imajo opravka z učencem, ki ne dosega normalne ravni empatije. Z drugimi besedami – slabšalno pa se temu reče psihopat.

Nimaš toliko zdrave pameti, da bi rekel – Večina Slovencev me ne mara ne kot voditelja, ne kot človeka in se spravil spat. Ti še vedno bluziš in hočeš nadzor nad ljudstvom. Mene osebno je pod tvojo diktaturo bilo sram, da sem Slovenka. Sram.

To je vse res!

Ampak tule tele poste piše Janšev hlapec Uroš Urbanija, eden od najbolj zadrtih in psihotičnih janšistov, kar jih je! Taki pezdetki bodo uničili Slovenijo na migljaj katerega koli okupatorja ali psihopata, kateremu bodo lahko lezli v rit! Osebnostno popolnoma zmaličeni ljudje! Kdor tega Urbanijo osebno pozna, ve, da je to izredno toksičen, agresiven, osebnostno zavrt falitek, kakršnih niti v splošni populaciji ne najdeš zlepa!

Saj vem , živčki vas izdajajo, bes, občutek nemoči, zmede, vse to je naravno, ste pač izgubili, koliko pa je bilo danes med glasovi PROTI katerih , levih in desnih pa sploh ni važno, dejstvo je bedaki ste izgubili !

Ne smeši se , SDS je napovedala ukinitev tistega zakona, nič niso levaki zmagali, zmagali smo prisebneži, tako levi kot desni !

Ne samo, da nima veze, kaj je napovedal, ker nima večine v parlamentu in ga noben ne šmirgla tam, celo koalicija se ne sme starega zakona dotaknit zdaj vsaj 1 leto zaradi referendumskih pravil, dodatki se bodo lepo talali.

On se ga pa tudi ne bo dotaknil, če pride na oblast, ker ovčke imate kratek spomin in nizek IQ. Tako kot se ga ni dotaknil prejšnjih 3x, ko je imel vlado, ampak je potalal največ teh dodatkov od vseh aktualnih strank.

Saj vem , živčki vas izdajajo, bes, občutek nemoči, zmede, vse to je naravno, ste pač izgubili, koliko pa je bilo danes med glasovi PROTI katerih , levih in desnih pa sploh ni važno, dejstvo je bedaki ste izgubili !

Glavno da maš vesele, Golob vam bo lahko zdaj 1 leto s podeljevanjem po starem dokazoval, kako vas je Gargamel nategnil.

Kar se mene tiče je bojkot uspel… Ovce so se preštele, vidimo koliko jih je, glede zakona ni razlik, bomo pač še več zapravljati za te pokojnine, ker bo veljal star slabši zakon…

Glede referenduma pa je jasno, da Janša ne more lapati,  da je vsa Slovenija nezadovoljna proti vladi, ker je njegovih ovc še ena četrtina ne…

24 % volilnih upravičencev je proti tej vladi, čestitke Janši 😀

Anonimno 10143, 11.05.2025 ob 21:05

Dej, Urbanija, hlapec Janšev, zadavi se!

25% vas je – CELOTNA DESNICA! Janševi nacidomobranci, Toninovi pedokrščanarji, Logarjevi sluzavci, SLSovi kmetavzarji in Ruparjeve rupe! TO STE VSI!!!

Ajde, pejte zdaj s 25% zmagat karkoli, hahaha! Nika Kovač vam iz rokava potegne 700.000 glasov proti vašemu drekanju!

Sem volilka levega pola, a danes sem glasovala proti, ker se ne strinjam s tem, da bi bil nekdo, z enim dosežkom priviligiran, kot nekdo, ki je 40 let delal za skupnost. Poleg tega mi Asta Vrečko ni primerna za ministrico. Delam pa v kulturi.

Živa žalost, 11.05.2025 ob 20:29

Prešteli ste se in seveda ste zmagali pri zapravljanju našega denarja. Konec koncev smo se pa res nasmejali vaši zmagi. Sedaj veste koliko vas ljudi podpira in koliko Goloba. Upam, da bo desnica odstopila. Da pa se desnica hvali in poziva, da vlada odstopi pa ne veš, če so sploh normalni, da se ne zavedajo, da imajo  oni mali odstotek volivcev. Ja, priznat je treba, da je desnica izgubila na celi črti in vaš podpira samo nekaj ljudi v državi,pa še to so večina sorodniki teh strank in nekaj dementnih in naivnih ljudi. Gotovi ste, bi temu rekli Štajerci.

🤣🤣🤣Ti si gotof

Dosegli niste nič, razen da ste se jugonostalgiki prešteli in da zdaj vemo, da vas je dobrih 17%. V veljavi bo pač ostal stari zakon iz leta 1974.

Cemira, 11.05.2025 ob 21:17
    Sem volilka levega pola, a danes sem glasovala proti, ker se ne strinjam s tem, da bi bil nekdo, z enim dosežkom priviligiran, kot nekdo, ki je 40 let delal za skupnost. Poleg tega mi Asta Vrečko ni primerna za ministrico. Delam pa v kulturi.

Ampak … ampak … Asta Vrečko zdaj lahko BREZ KRITERIJEV IN POJASNJEVANJA podeli 117 dodatkov k pokojninam umetnikov! Pa niti izvedeti ne boste mogli, komu in zakaj!

Saj Ignacija Fridl tudi dela v kulturi … sramoto kulturi!

New Report

Close