Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek četrtek

četrtek

Jutro gmajna.

dobr jutr.-))
in kaj si ti za eno drevo v tej gmajni?
pa drugi, tukaj prisotni?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

nobeno, sam seba

:-))
pod gmajno si zmeraj predstavljam smreke, bore, macesne, bukve, hraste, topole, breze………..
tebi bi pasal kešn hrast, anede?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

zakaj pa to

da ne bom še naprej razpredala:-)
zakaj potem rečeš “gmajna”?

tako so se imenovali

Jutro!

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

.-)))
eh, pa moja trapasta glava, ki v vsaki besedi išče (in najde) kakšen tretji pomen!!

hvala seba za pojasnilo, zlat si

jutro 😉

jutro seba!!

… MACESEN …. nežno zelen, a trd in vztrajen vihranik !

Dobro jutro Stephi, dobro jutro Seba, dobro jutro Lili,
dobro jutro Gabi, dobro jutro … JAAAAAANIIIIIIII !!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

dobro jutro Maričiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 🙂

New Report

Close