Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Četrtek je….

Četrtek je….

In upam,da niste preveč skuštrani……
Dobro jutro vsem…nekam tiho ste ratali,nevem al vas je prehlad takole izdelal( mislim na zajčka) ali pa ste že v počitnicah in to krompirjevih…hehehehehe
Poslovite se od sanj…..zunaj vas čaka krita realnost!! Heheheh na zdej sem pa vas! JUTROOOOO…je pa vseeno.Naj bo dišeče po kavi….mmmmm

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Veš kaj, Muca, pogrešam tisto tvoje in
Niobčino pitje jutranje kavice. Kako sta
ob petih zjutraj pili kavico … pismo, kar zadišalo
je po hiši po kavi, kar videla sem lončke, iz katerih
se je tako lepo kadilo ….. le kje je zdaj tale naša
Nioba, tudi ona je kar poniknila ….

Aja, dobro jutro, Muca maca ….. dobro jutro !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

…….. zakaj so norci najraje Napoleoni ??

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Jep vem ja….jo pogrešam tud jest..le kje se potika..kavico ni fino pit sam!!:(((((
Jutrčka Marija….

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

mmmm nimam pojma tkole navsezgodej……..dej povej….

Sicer pa men je bil všeč napoleon..še posebej igralec Armande…mmmmmmm ki ga je igral ojej….ojej….dec da te kap!!!! Sexiš da dol padeš…ohhjej!!

Ma ne dol, bemtiš, nanjga!!! Nanjga!

Aja, norci bi zato bili radi Napoleoni, da bi jih
dali na Heleno !!!

Ej, Muca, zdej pa moram v banjo odbrzet!
Šibam, da te kap! Ne, ne tebe, tok šibam, da
sebe v r… brcam!

Jutro

jutro muca, jutro gmajna cela :)) No viš ga vraga, šele zdej sem lahko pogledal sem in, ja, prov fajn je prebrati kej , ne pa da se mučim z jutranjo temo ;))))

muca, lepo dišeče jutro in en krasen dan, pravtako pa tud vsem ostalim!!!

A ste kej zaspani?

Ja..imejte lepo jutro, se lepsi dan…aha..to vam zelim…in naj vam kofi jutranji pase..mmmm

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ooo špičonka, dan – jutro

Zauh Jani. Jutri bo sneg. Si kej vesel?

Nap

Lubcka spicon..pogresam te;))!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Res. Tut jaz tebe. Bolj poredk si tuki

heheheheh

Kaj pa je tako smešnega hehehe

Zato k si tak lump!!!:))))))))

Ah jaz pa ne ;o)))))

Jajaja en velik….aha..veeelik:))*******

naka… full delovni :)))

heheheh samo da ga bo pol metra… če ne ne bo… veselja :)))))))

Saj ves zakaj..pa vseeno sem se;))..lubcka..in pejva na malago..ti spiocon moj…;))

ne pa ne

Ne malage. Bi pa kuhan vinček. Oooo to pa

New Report

Close