Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek četrtek…petek

četrtek…petek

Dobro jutro, gmajnički,
je danes četrtek inu za njim pride bojda zagotovo petek.
Me ne briga, ker mam jutri malček dopusta!

Leeep dan, bo sonček (po dežju), uspešen dan, uspešno izogibanje tečnobam, puščobam…

pozdravček

:))

škrat od Janijeve (ne de) srede
naprej najprej počekira kuledar;

jest bi tuuuuuud dopust uhhhh
pa nej šans, bo pa poli bolj ferker

P.V

haaaaaaaaaaalo… kakšen dopust matr… :))))

dobor jutro tiha, dobro jutro vsem ostalim hmajnarjem 🙂

ahoj prjatu:))))))))))))

da te urajmam 1x ne de
pa da te SEVEkva ino z andahtjo;-)

Kaj in kako pa a a a ? :))))))))))))))))

Dober dan.
Dopust?
Zanimivo sprobat to reč!hmmmmm…?
Ma idejo si pa dala…..bomo v službi malo zatežili pa da vidimo pol…
Kakorkoli uživaj pa fejst se imej(kar velja seveda tud za ostale!).

hahahaha ti mene si urajmala ampak sem jest sfalil in spet ne bo nč…SevEškAko pa z andohtjo :)))))))))))

lep dan ti želim 🙂

😉 tako!!!

JTLCZ !!!!

Tiha tihcena, dopust a ???? Pismo, kam jo boš ? Boš doma? Se bomo kej majlali ?
Jaz bom ziher doma, pa zadi za hišo, pa spredi pred hišo, pa notri u hiši, pa spodi u hiši, pa …. in razmišljala o izletih, o morju, o soncu, o “golden girls”, in o enem dobrem spešl žuru po dolgem cajti ! Tebi pa privoščim tako lep dan, tako lep, tako čudovit, da boš ob večerni zarji mirno lahko dejala: “To pa je bil dan, ki je bil stkan iz mavričnih stekelc, iz mozaičnih barv, ki so mi naredile tako sliko, da je zlepa ne bom pozabila. To ni bil navaden dan, to je bil poseben dan!”

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

a tko ? :))))))))
Jani , mene posluši , tole ne bo šlo z andohtstjo , bejž dokler je čas !

( k zajčku :))))))))))

ZTLC!!!!

eh, pa ne verjamem… kaj pa.. če bi probal.. enkrat … hmmmmmmmmmmmm

da vidim kolk je andohtno tole :))))

lep dan zajček !!!

cmoka!

No , prav !
Pa dej , kaj naj pa naredim , ko tko siliš :)) sej mogoče te bo orenk lepo zgnetla 🙂
lep sončno prijazen dan tudi tebi , vseeno bi mal dežja hehe..potli zvečer ko grem spat , da mi bo šumel okol ušes :))))

Oj Mariči, gmajnica,
bom kar doma, ker dobim en čudovit obisk “otrok”, ki bodo večno ostali otroci, točno taki, kot je Mali princ…kot je moj šmrkovec…ki jim ta svet nikoli ne bo pokvaril čiste duše…

Zanje bom spucala hiško, naredila sendvičke in prosila za lepo vreme!

Ti bom sporočila…poslala veliko energije, ki jo bom zagotovo deležna!
pozdravček
D

… ta hip me je spreletelo… a tako nežno, milo, tako ….da, lahko bi rekla, da me je že to, kar sem razbrala iz tvojega pisanja, napolnilo z energijo. Ki si mi jo poslala, ki jo imaš, ne le zase, temveč tudi za svoje otroke, svoje nepokvarjene duše in srca !!! Mislim, da sem enkrat že zasledila tole v tvojem pisanju, vendar, saj veš, človek sprejme neko informacijo tako, kot jo podajalec želi podati: v tem primeru – diskretno. Zato me je tokrat milo spreletelo, ko se mi zgolj dozdeva nekaj, čemur še vedno ne vem dejstev, pa vendar, tiha, karkoli in kakorkoli: ZLATA SI, RESNIČNO SI ZLATA. Otroci, katerih duša ostane tako čista in nepokvarjena, kot so in morejo biti le duše otrok, so dar, s katerim moramo znati prav ravnati. In lesk v njihovih očeh, blagi stisk njihove roke, toplina, ki jo uzremo na s soncem obsijanem obrazu je tisto, kar hitreje požene kri po naših žilah in tisto, kar z občutkom sreče napolni duha in srce in orosi oko. Tako jaz stisnem k sebi deklico, ki mi je blizu, ki me tako milo pogleda, da bi jo samo objela in držala v objemu cel božji dan …. Veš, Tiha, kar k tebi bi prišla in bila s teboj in z otroki to vaše popoldne …

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

hahahaha, da ti ne bo kej druzga šumelo okol ušes zajček :)))))

lep dan tud tebi, dežja pa.. ga je blo včeraj popoldan več kot dovolj :)))

cmoka!!!

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))99

ma si me pa nasmejala vornih,

zajčk že ve koko jest gnetem ne de;-)

sam tist mogoče mi pa tud ne gre čist dol,
Tkole dvomt pa tud ni da bi:))

za šumenje okol ušeš, jaaaa za tolele
je pa ta narboli kšn povštrček
iz ličkanja, al pa kšnih pirinih luščin
(pira=stara vrsta pšenice-da nov pomote ne de)

šumi vornih, tko da si lohka misliš da si na morju…….

pa reč da nisem pridna ku ta velk

ja, kr težko pridemo na en kup ne de…

Lep dan – orto SeVeKaj tud zraven

ha, hahahaha , cmoka northstar…
hehe a u pouštru je point , ti ga pa pihneš :))))
ma sej ne dvomim več , da ga ne boš orenk z andahtnostjo obdelala do zadnje koščice ( crkujem tlele od smeha ) , samo da ne bo potem hodu u mojo ordinacijo mi na orglice igrat :)))))))))))))

Ps: hehehe če pomislim v kakšnem stanju sem našla unga Jakoba pr tebi potem je to za umret :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9

hihi , šumenje :))))))
bi ti men mal okol uhelčkov zašumel :))))))))))))))))))))))))))) ?

ma SeVeKedo bo ziher
1x Nam zavrtel uno deeeeeeeeeeeeeeeeep
purplasto child …..:)
ma jezi ku ne morem v Izolo (bohve zakva je to
sicer dobr, ampak me pa greva vseglih)

verjetn, verjetn bo treba lojtro
uštimat, da bo ta prava andaht…

P.S. Jakoba bo treba pa tačas
drgač zaposlit:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ej, bejbe, kwa pa če se u en avtiček usedemo
vse štiri, pet, pa jo dol podurhamo ?

Uhuhu , tole je resno , je že lojtra u igri .
Frdamnt en mal :))))))
A veš , men je zdaj všeč en komad od laibacha Tanz z mano ( with mir ) tko nekako….drugače je pa Prince zakon , rada ga poslušam , sem gledala tud film.

Ps…Daj mi Jakoba :)****

Tanzt mit mir !

Jebela cesta, to pa more bit en dober komad,
če se gre za muuuuuviiiiiiiinnnnnnnnnggggg v
stilu striptiza ???

Noro odbit komad , meni pridejo mraule :))))))))))))))

Purple rain:)

škrat ma Princa (une ta staaaaaaare
komade, pa zdej ta zadnji tud niso švoh)
tud kar rad, se spomni marskej;-)

P.S. Jakob verjetn ni glih ZA:)

New Report

Close