Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čevljar z normalnimi cenami v centru Ljubljana ali za Bežigradom

Čevljar z normalnimi cenami v centru Ljubljana ali za Bežigradom

Za zamenjati imam gume na petah na dveh parih čevljev pa ne bi rada spet naletela na čevljarja, ki za en par zaračuna več kot 10 €, kar se mi je že zgodilo…
Ali ima kdo nasvet, kje (Bežigrad ali center) se najde kak čevljar z normalno ceno (in koliko je to)? Morda toliko vsi zaračunavajo pa sem samo jaz za luno…..
Seveda mora tudi v redu narediti, a si predstavljam, da za enega čevljarja to ne more biti ravno nek zahteven poseg….

En dosti oblegan je v podhodu plave lagune. Za cene pa žal ne vem.

Mi že od nekdaj nosimo čevlja popravljat v čevljarstvo Nared oz. Kopito in smo zadovoljni.. Trenutno imajo prostore na Miklošičevi, nimam pa pojmo koliko računajo, ker zdaj pa že lep čas nismo ničesar popravljali.

A naj čevljar zastonj dela? Tako kot kitajski, vietnamski,…. otroci?

Svoje čase je bil en dober na Miklošičevi tam zraven Mane. Včasih smo vedno nosili tja in bili zadovoljni. Sedaj je ta isti zamenjal lastnika. Bila 2x- nikoli več.

Pri Ruskem carju imaš odlično čevljarko.

ja saj – eni kupujejo plastične čevlje za 10, 15eur, pa je problem, ko je popravilo 10 eur, drugi pa spet dajejo za čevlje po 150 eur pa jim je tudi 10 eur preveč. Ohrnost, ki je skregana z logiko, ki ne zna spoštovat delo čevljarja, ki jim rešuje čevelj, na katerem ne piše, koliko je stal.

New Report

Close