Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek čevlji hofer

čevlji hofer

Zanima me, kako ste kaj zadovoljne z otroškimi čevlji iz hoferja. Ene ‘v redu že imamo’, kupila bi pa še en par, da bi malo menjavali. Se vam zdijo ok, kakšne imate izkušnje z njimi? Hvala!

za otroke so čist v redu, saj tak hitro preraste, pa še poceni so.

Sem prepričana, da dokler ti tukaj študiraš ali bi jih kupila ali ne so že razprodane. Ker je pobrano takoj ob osmih zjutraj ko se odpre vse kar je za otroke. Čevlji so pa super, zimski za otroke, lansko leto smo jih kupili in letos tudi.

Ravno danes sem moji mali kupila pri Hoferju tiste za sneg (nepremočljive, tople), ker sem jih kupila tudi lani in smo bili zelo zadovoljni. Sem ji pa pred tem pri njih kupila tudi teniske in so se dobro obnesle. Lani sem ji kupila tudi bundico in kombinizon pa sem z veseljem ugotovila, da bo uporabno še letos. Le pri kavbojkicah bi lahko bil v pasu malce višji kroj, z vsem ostalim smo zadovljni.

Men pa Hoferjevi čevlji in supergi ne zaležejo prav dosti.Imam zelo aktivnega šestletnika,ki jih “obnuca” v enem mesecu.Ponavadi podplat odspredaj ali se pa kakšna stvar razlima.
Za tiste,ki hodite samo v mestu na sprehod,pa najbrž zdržijo več.Je pa res ,da so poceni in ker otrokom hitrro noga raste mene vedno znova zanese in jih kupim.

Jaz vsako lepo kupim dvoje. Tako da dva dni menja čevlje. Nam se super obnesejo. Škoda letos, ker ima večji že tolj veliko št. da mu te v hoferju niso več prav.

Čevlji so zelo kvalitetni.

jaz sem danes med sluzbo skocila v hofer na mesarski po zimske skornje za malcke pa jih za fante ze niso imeli vec 🙁

ne vem, a jih tako malo dobijo v trgovino ali so pa res tako hitro razgrabljeni. jaz sem bila ze ob 11ih tam pa se mi je zdelo, da sem prisla zelo zgodaj,

Če hočeš kaj dobit moraš biti tam ob 8. Na žalost.

Jaz sem včeraj kupila v Lidlu zimske škornje za sina, pa so mu št. 28 prevelike 🙁
če je katera zainteresirana za nakup, naj se javi!!

lp

New Report

Close