Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style čevlji k izbranim hlačam

čevlji k izbranim hlačam

Čav, dekleta!

Spet imam eno prošnjo.
1. Kupila sem si bele elegantne viskozne hlače, ki na široko padejo, so brez pasu in se skoraj skozi njih vidi. 😉
2. Poleg tega sem nabavila tudi svetlo beige barve bolj športni model: zgoraj oprijet, pas ki se prekriža, spodaj padejo normalno.
3. Imam tudi široke elegantne hlače, črne barve s tankimi belimi črtami po dolžini. Imajo pas in so visoko nad boki ter široko padejo do tal.
Sedaj prosim za nasvet, kakšne sandalčke, čeveljce naj kupim za kombinacijo ob nošenju teh hlač.

Za (1): ali naj kupim kakšne svetle beige ali naj kupim recimo rdeče, če imam potem rdečo majčko? Sam rabila bi dosti kombinirat, tako da je bolje beige, a ne?
Za (2): spet bolje beige, kajne?
Za (3): sem mislila kupiti črne gladke sandale, ker eni dobri črni vzorčasti niso pasali, potem pa sem poizkusila svetle, pa so luštno šli zraven, še posebaj če imam zgoraj oblečeno svetlo majčko.

Kaj torej? Naj kupim beige barve in jih k vsem nosim, saj nimam dosti denarja? In kakšen modelček predlagate? Naj bo sandal? Vem, da mora biti malo petke, da bolje padejo, vsaj 1 in 3. Samo odprti sandal ne moram nositi v dežju, kajne? Potem najbolje, da je zaprti, pa je lahko sandelček, natikač…
Prosim za pomoč, nasvet. In povejte mi, kje lahko zadevico kupim, kateri tip…
Hvala 10000000000x.

Pozdrave,
Pija

S kakšnimi nepotrebnimi stvarmi si delaš težave!!! Ne morem verjeti…. Čevelj probaš na dotične hlače pogledaš v ogledalu, če si zadovolna vzameš, drugače iščeš naprej! A je to tak problem?!

Bež sandali ali natikači so tako univerzalni, da jih lahko nosiš skoraj na vse modele in barve hlač, tudi na kavbojke. Torej, z njimi ne moreš zgrešiti. Ko boš prišla še malo do denarja, si pa kupi še natikače kakšnih drugih barv, pa bo!
LP

New Report

Close