Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka čevlji! kriza

čevlji! kriza

punce i need some help! in sicer iščem čevlje, ki so lahko beli ali pa rdeči, lahko natikači al pa sandali al pa spred zaprti, ne pa klasični salonarji, kaki bl odbiti, z ne prov visoko peto…imam pa nogo 42 številko pa tut 41 nosim čevlje…kam nej grem pogledat..jest sem že čist obupala…aja pa zanje ne dam več kot ene 12 jurčkov….bla sem pa že v humanicu pa ni blo nič pametnga :((

hvala za pomoč!

lp, lara

Jest mislim da boš mogla za čevlje dati več kot si si namenila…..please ne šparat pri najbolj pomembni stvari! Kje dobiti take čevlje?Italija-TRST je poln predvsem belih čevljev, vseh velikosti, oblik in višin.

jah pol če ne šparat lahko kupim satenaste v mod artu k so čez 20 jurjov….ne vem zakaj bi tolk dajala za čevlje, ki jih bom enkrat obula?

Se kar pridružujem tvoji krizi. Čevlji so ali dragi al pa jih ni. V Mod artu so tisti, ki so meni všeč 23.000, da te kap.

Kje naj najdem čist bele in udobne čevlje z nizko peto?

Punce v satenastih noga ful švica, bote dobile žulje. Raje kupte usnjene s podloženim delom na peti znotraj čevlja in na paščku naj bo na notranji strani malo elastike. Verjamite, ker boste cel dan na nogah.

Ciao

Bele usnjene zelo lepe čevlje sem jaz videla v Papriki in v trgovini na ploščadi Ajdovščina.

lp

kje pa je ta paprika? jest sem iz kranja..

no jaz upam da ne bom cel dan na nogah 🙂 poroka je šele ob 5h popoldne, plešem pa lahko tudi bosa :)) v bistvu bi raj kake res odprte snadale al pa kej v tem smislu…

Lara,
priporočam ti poročno obutev v hollywoodskem stilu (kot Sarah Michelle Gellar, pa še ene par) in sicer ene luškane udobne bele japanke s kakim cvetkom (to slednje lahko po želji inštaliraš, kak umeten ali pravi cvet pripneš na štrikce). Ne vem sicer, kakšno obleko imaš, ampak po št. noge sodeč si med višjimi, pa si tako obutev lahko privoščiš. Druga varianta so pa plesni čeveljci, ki se jih dobi v trgovinah, specializiranih za ples, v beli, roza ali črni barvi, videti so kot ene take zelo mehke balerinke in strašno cute (tudi za večjo nogo), stanejo pa okrog 7000 sit. LP (sporoči, za kaj se boš odločila)

Čao, Lara!

Sem se ravno danes spomnila nate (lepo, a ne, glede na to, da te ne poznam), ko sem v Massu videla čevlje v kombinaciji bele in rdeče barve – je pa res, da so špičaki in bi najbrž potem tvoja noga zgledala kakih 44 (ha, ha). Ne, resno: tudi jaz sem že obupala nad čevlji: sem si jih mislila sposodit od kolegice – v dolžino so mi čisto prav, vendar me zgoraj malo žulijo – in ne vem, kaj naj…Tudi meni je groooooooozno škoda dat 20.000 za čevlje za enkratno uporabo (dvomim, da jih bom še kdaj obula). Sicer sem danes malo gledala po mestu v Lj in so vse cene ok. 20.000, tako da Mod Art sploh ne izstopa (sem še v Massu pogledala za mojega dragega pa so ble 29.000).
Kaj zdaj……..?
Aja, Paprika je pa v Btc-ju v hali A v kleti in pa podhod Ajdovščina v mestu (pod Metalko) – še nisem šla nič gledat.

Uspešen nakup, Ajs

sej jest bi tut špičake mela….jih kr nosim, k mam sicer dost ozko nogo in ni panike…v masu si jih vidla ? a v btc-ju v tavelkem massu?

hmmm kaj pa vem japanke so mi drugače blazno všeč, samo je pa res obleka bolj taka stroga tako da ne bi šlo ravno zraven…bi mela pa sandale, natikače karkoli sam da bi mal bl elegantn zgledal….v bistvu sem vidla ene ful dobre sam so mele pa pol plutovinast podplat..to pa tut ne morm obut za poroko a ne?

Mislim, da je res težko najti lepe čevlje dandanes. Tudi jaz sem velika punca (no št noge ne), in eleganca je dandanes le na visokih petah. Lara nisem videla nič uporabnega. Pišem pa ti zato, da ti svetujem, da čevlje obuješ tudi ene parkrat prej, nikakor pa ne prvič na dan poroke. Noga in čevelj se morata malo navadit. Ne hodi z njimi zunaj po asfaltu, lahko jih kar malo po stanovanju, da jih ne boš poškodovala. 23000 za čevlje? Noro!

No, jaz sem se sprijaznila, da so cevlji pac dragi – kakrsni koli ze – in sem jih dala delat v Peti v Lj. Imajo satenaste ali usnejene porocne cevlje – kaksnih 7 modelov, tri visine pete, in ti jih naredijo po meri. Meni so jih ze naredili, ceprav me skrbi, da me bodo ozulili kljub temu, da so narejeni po meri, zato razmisljam, da bi jih dala se prej na kopito. Cena cevljev je od 18 000 naprej. Moji so bili 19 000. Aja, na crno ti jih pobarvajo zastonj, za druge barve pa moras placat cca 1500.

Živjo!Vem, da tole vprašanje najbrž na paše ravno v tole rubriko, samo me resno zanima kje drugače kupuješ čevlje, ker imam tudi sama št.42 in imam blazna probleme kupit kakšne čevlje ki na izgledajo ravno kot za stare mame.Kaj je to humanic?
LP in upam da mi boš pomagala:))

živ! jah jest ponavadi kupujem čevlje št 41. ker če so taki normalni čevli so mi kar prov…največkrat pa dobim kej pametnga v yello, k majo tut sem pa ke kej 42 številko … v bistvu drugje sploh ne gledam tolk, ker so cene čevljev vrtoglave…jaz si raje vsake pol leta kupim čevlje za 7 jurjov pa jih pol preč vržem če so nikakve, kot pa da bi kupvala čevlje za 20 jurjov in bi jih mogla pol 5 let nosit, ker bi mi jih blo škoda vržt preč!
humanic je pa ogromna štacuna s čevlji v city parku v ljubljan…ampak majo sam do 41 številke…jest ne vem, a ta čevljarska industrija nč ne razmišlja, da so ljudje skos večji?

Oj!

Jaz sem jih vidla v Massu na Čopovi, ampak jih majo najbrž tud v BTC-ju (rdeče-bela ali črno-bela kombinacija). Nisem pa pogledala cene….mislim pa, da so bili kar vsi čevlji ok. 20.000.

Lp, Ajs

jest sem imela tud podobno krizo, pa imam st 38!. beli cevlji imajo v normalnih stacunah crne pete, tako da to ne gre. sem pa vidla ene fuuul hude bele cevlje v chicu (na ploscadi ajdovscina v lj), stanejo pa —pazi to—47.000 SIT!!!!???? halo?

v trgovini la scarpa (nasproti gospodarskega razstavisca v lj) imajo dva tipa belih satenastih (no, vejetno ni glih saten, sam zgleda tako) cevljev z belo peto, pa stanejo samo 6999 SIT!!! eni so klasicni salonarji, eni pa spredaj zaprti in imajo zadaj cez peto pascek. lusni. sam mene so ze takoj malo zulili…

pol sem sla pogledat v peto, kjer deljo porocne cevlje. pa sem bila precej razocarana. cevlji so po cca 20.000 SIT, delajo jih 2-3 tedne, pa se modeli glih niso bogvekaj…

na koncu sem se vdala. kupila ful hude bele cevlje v krinolini: spicake, pascek ne gre okrog gleznja, ampak malo bolj dol (cez lok narta) in ti lepo podaljsa nogo, ne pa pascek okrog gleznja, ki ti jo preseka. so iz svile in usnja. cena pa 24.000 SIT. se tolazim, da jih bom dala (zastonj) pobarvat v crno barvo in jih bom potem nosila…prodajalka mi je rekla tudi, sa jih lahko najprej (npr. za poletje) pobarvajo v kaksno drugo barvo…npr rdeco, lesnik… in pol v crno…

BB

OJ!
Jih pa daj prebarvat v kako drugo barvo, ko jih odrabiš!

Anja

no jaz sem si kupila bele sandalčke, spredaj zaprte v Svetu obutve v kleti in so od Pekota dala sem pa 9.000 jurčkov.

good luck pri iskanju.

ah ja že vidm da se bom mogla en dan zapodit po vseh možnih obstoječih štacunah! jejžešna mi je to odveč :))

Draga Lara, se ti pridružujem, res je totalno odveč. Tudi jaz se poročim in me nakup čevljev še čaka! Bog pomagaj! Ja cene pa res ubijajo!!
A boš mela najlonke? Jaz jih bom imela, sam pol morjo bit pa čevlji spredi zaprti… jaz mam pa glih ful rada ful odprte. No, we’ll see.

Pozdrav vsem nevestam!!!!

ja ravno to sva se s sodelavko pogovarjali malo prej…če bom dobila sandal odprte kar se le da potem jih ne bom imela, če pa bom dobila spredaj zaprte bom pa imela mrežaste samostoječe nogavice…s čimvečjo mrežo, da se ne skuham 28. junija 🙂

Ej, vi ste nore. 23.000 sit za čevlje.Jaz sem svoje biserne-kot obleka,satenaste in š@!#$ dala 4900 sit. So zadaj z elastiko in ful udobni.

V Lj. BTC.

New Report

Close