čevlji! kriza
Čao!
Včeraj sem bila slučajno v Humanicu in ne morem verjet. Imajo ene čist o.k. bele špičake, ki gredo prav dpobro k barvi moje obleke – sicer niso kaj super specialnega, ampak meni so kar všeč. Sicer jih nisem še kupila, ker me malo moti, da so samo za nataknit in ne vem, kako se to obnese…Najbolj pa mi je všče cena 5990 – pa nisem spustila kakšne 1 ali 2 spredaj.
Lp, ASjs
juhu punce! dobila! ene čist sipl sandalčke z mal petke ki je sice črna pa me briga, ker mam itak kiklo do tal, s prsti vn, tko da nau treba met štunfou! so pa bele lakaste! ina zanje sem dala celih 2300 sit!!!!!! I’m happy now :))
borovo v kranju ne obstaja več 🙂 te sem najdla v alpini kjer prodajajo lanske modele :))
Super, čestitam!!!!!!!!!!!!!!!! Jaz tudi vedno bolj razmišljam, da bom šla naslednji teden kar v Humanic po tiste – pa kaj, če so za nataknt: saj mislim, da ne bom hodila ravno kilometre, za ples pa imam že preiskušeno, da se obnesejo natikači do 5. zjutraj…..
Potem bo pa na vrsti nakit – še ena mora (nekaj čist “simpl” za okol vratu).
No, lp, Ajs
Ne morem verjet da ste tako presenečene nad tako ceno čevljev. Jaz za vse čevlje dam približno med 20.000 in 30.000 SIT. Pa sej se sploh ne da dobit cenejših čevljev ki bi bili vsaj take kvalitete da bi zdržali nekaj časa. Ne, ne jst svojim nogicam privoščom samo najboljše, čeprav obstaja še boljše ( hm), mam samo ene in jih sigurno ne bom tlačla v ene za en drek čevlje.
Oj!
Ne vem, če je ful grozn. Po moje je tako ali tako vprašanje, če se sploh čevlji kdaj vidijo. Jaz vem, da jih na poroki kolegice nisem videla. Je pa res, da v vseh revijah piše, da naj jih ne bi imela….ampak, kaj vse še piše, a ne? Npr. tudi to, da so nogavice obvezne: če bo 19.7. slučajno čez 30 stopinj, dvomim, da bom zdržala v njih…
Glede nakita: ko sem rezervirala v Mod Artu obleko, niso imeli nobenega prav dobrega za zraven (no, za vsak slučaj sem rezervirala bele perle): je pa rekla, da so zdaj dobili nekaj novega, tako da moram it pogledat.
V torek pa po čevlje v Lj……
Lp, Ajs
Živjo!
kars e čevljev tiče, ti predlagam, da greš v trgovinico PETA (na Litijski 45). Sicer izdelujejo plesne čevlje, ampak jih pobarvajo v kakršnokoli barvo hočeš in lahko zbiraš med goro modelov in višino pete, tko, da se sploh ne videti da so plesni. Če pa kupiš svetle, jih pa lahko potem neseš prebarvat in jih nosiš vsak dan.
In kar je najboljše: sigurno te ne bodo ožulili.
LP
jana
Meni se ne da it cez vse to branje, pa bom povedala svoje mnenje kar tukaj.
Jaz sem jih kupila po naročilu narejene v Peti, v Ljubljani, bili so pa 18.000 sit, sicer lani, ampak po moje se cena ni spremenila veliko. So pa iz satena, sedaj pa se, jih dala pobarvati na črno, to je zastonj, tako da je kar ugodno.
Lara!
Samo za informacijo: včeraj sem hotla it kupit tiste bele čevlje v Humanic, ki so mi bili prejšnji teden še kar všeč, in ne morem verjet…zmanjkalo jih je: ne vem, a so jih vse bodoče neveste pokuple al kaj. Sem gledala še v Svetu obutve, pa v BTC-ju, hala a, pa nikjer niti eneih belih čevljev z belo peto (o.k. razen obupnih salonarjev za stare mame). No, v soboto grem v Avstrijo in bom tam pogledala, če jih imajo v Humanicu še.
Lp, Ajs
drgač sem pa v ljubljani v mestu vidla v chicu, se reče men se zdi, v stari prodajalni..ukinjajo program ful velik belih čevljev pa ugodnih cenah….ene par mi jih je blo ful ušeč sam zame valda ni blo cifre…pejt pogledat za štos…to je v ulci ki je vzporedna s čopovo in je mislm da pravokotno na nebotičnik..sploh en vem kako se ji reče…nasprot ene kafanice je pa štacunica in na šipah piše razprodaja