Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek čevlji lidl – slaba mama

čevlji lidl – slaba mama

Ali se vam zdim slaba mama, če otroku kupim čevlje v Lidlu, pa imamo dovolj denarja, da bi lahko kupili dražje?

Sem kupovala otrokom Cicibanove čevlje do lanskega leta. Dala za vsak par skoraj 60 EUR. Zimski usnjeni čevlji so bili prehladni, če si naletel na semiš material so bili po 2 dneh taki kot da smo jih dobili zastonj.
Potem pa sem začela kupovati v CCC in drugih trgovinah (tudi Lidlu) in ugotovila, da so za malo denarja veliko toplejši.

Nisi slaba mama. Če se ti zdi poceni roba kvalitetna, jo kupi brez slabe vesti.

če se počutiš slaba mama potem to verjetno tudi si, pa čevlji iz lidla nimajo kaj dosti pri tem …

Jaz dostikrat kupim v lidlu za otroka, ampak čevlje sem pa nesla nazaj. So mi preveč plastični, trdi.

Čevlji, katerikoli, so v Lidlu, Hofru in Evrospinu klump za v kanto in ne za na noge. Je škoda nog, pa itak so čist neuporabni, za na nogo niso. Oblačila, perilo posteljnina, posoda, to je v redu, obutev pa nikoli.

prosim argumentiraj

Jaz pa že nekaj let kupujem predvsem zimske škorenjčke. Ali v Lidlu, ali v Hoferju. Kvalitetni, ne premočijo, topli. Cena pa sanjska, glede na ostale.

Tudi sama sem mamica malega navihanca in sem mu ravno včeraj v Lidlu kupila super tople in lepe škornje za sneg. Sem mu že velikokrat tam kupila tako čevlje, kot tudi oblačila in sem zeeeelo zadovoljna. Moj malček pa tudi 🙂

Plastik fantastik. Na sebi že varčujem, na otrocih pa nikoli.

Vsekakor ni nič narobe s tem, da kupiš v Lidlu, le zakaj bi bilo?
Zaradi tega pa res nisi slaba mama. Ampak nekaj drugega pa je težava. Nizko samozavest imaš, ker očitno padaš na razne pripombe v stilu nekaterih tule, ki te želijo žaliti.

Seveda ne, ker se gre za Lidl. Poskusi napisat Mercator pa boš videla mnenja….
Čevelj za otroka se ve kakšen mora bit. Če najdeš takšnega v Lidlu ne vem zakaj bi bila slaba mama?

Naša je nekakjrat kupila superge, čevlje otrokoma v teh štacunah samo kaj ko je bil čevelj plastičen in zanič !
Pojdite raje pogledat v PITARELO. INTERSPORT in podobne štacune imajo razprodaje , popuste in na koncu dobiš čevelj katrei je koštal 60 in več za 10, 15€… Razlika v kvaliteti je opazna 1

a se norca delaš???? Pitarello pa kvaliteta? dej no, klump kot v KIku sam cene so bolj fensi…

Nic tacga ce kupis v lidlu.vcash celo boljsi kot drugje.

Ja nisi slaba mama no.

Če zagovorniki poceni čevljev sploh poznate razliko med dobrim čevljem in klumpom oz. neprimernim čevljem? Tako, iz prve roke?

Nepremočljivega čevlja res ni problem narediti, malo bolj zahtevno pa je narediti nepremočljiv čevelj, ki tudi diha. Da o ergonomiji in uporabi v Evropi prepovedanih kemikalij niti ne izgubljam besed…

Moj otrok nosi izključno Pediped, ko bo večji, Ecco, Geox ipd. Pri čevljih res ne šparam, niti pri sebi niti pri otrocih.

Sicer pa avtorica, nisi napisala razloga, zakaj svojemu otroku kupuješ čevlje v Lidlu?

vprašaj se, če bi sebi kupila take čevlje? Jaz umetnih materialov na nogah ne maram, prav čutim, kako noga ne diha in mi je hkrati mrzlo in vroče. In tega ne privoščim nobenemu otroku. Izjema so tisti plastični škorenjčki za po lužah, ampak tudi v tem ga ne bi pustila dolgo.

Snutka draga

Odlična mama si, tudi sama kupim v Lidlu večinoma Hofer, vedno pa pogledam glede kvalitete, če je v redu kupim.

Ne poslušaj, ljudi z osebnimi težavami, kdo je dobra mama se nikoli ne meri po čevljih ali oblačilih.

LP

http://www.thelocal.de/3/greenpeace-finds-bad-chemicals-in-kids-clothes2014102

Niste slabe matere, ste pa slabo informirane matere.
Slaba otroška obutev naredi kar nekaj škode – o tem je kar nekaj napisanega.

Novica je bila tudi v naših medijih.

Večinoma so boljši od kakšnih drugih narejeni v istih tovarnah v Aziji le, da imajo drugi gor znamko. In potem plačaš znamko.

in kako oceniš kvaliteto? kako veš, da materiali niso toksični, kakšma barvila so uporabljena? včasih pri tistih košarah s kupom plastičnih čevljev prav smrdi po strupenem, mene ze to odvrne.

O ja poznam razliko. Tudi med otroškimi čevlji za 80 eur, ki so za en k… in boljšimi, ki imajo ceno manj kot pol tega. Tudi Pediped niso neka huda kvaliteta, ravno tako tudi ne Preschoolians, žal. Ecco in Geox za otroke, ki imajo visok nart in normalno široko nogo, odpadejo takoj. Sicer pa imam tudi z Geox slabe izkušnje, ravno tako z otroškimi Superfit – poden od podna so bili sicer čisto usnjeni sandali…
Tudi Lidlovi oz. Hoferjevi čevlji so eni klump, drugi pa dobri. Najboljši po naših izkušnjah so bili Hoferjevi zimski visoki čevlji (blago tex nekaj). Res dobri, topli, tudi noge se starejšemu (sicer hudemu švicarju) niso kaj veliko potile. Skratka – superca. Samo jih je problem dobiti.

Sem ravno kupila hčerki škornje v Hervisu za 11 evrov. Največji klump, ampak za v blato in sneg okoli hiše bodo dobri. Ker vsako leto kupimo še ene boljše, še kako opazim razliko. Zelo radi imamo znamko Olang. In ni tako draga, da bi morala travmirat okoli tega. Prestriža se pa pri otroških čevljih za eno sezono ne grem in pri 50 evrih načeloma potegnem črto.

Jaz za sebe kupila superge v Lidlu in jih imam za sprehode, nižje hribe in so OK. Ne švica noga in se mi ne zdijo klump. Cena 15 EUR v akciji. Sem vzela še možu tekaške, ki jih ima ravno tako za sprehode in so super. Nato gledam v Intersportu Nike znižane na 65 EUR, jih probam, trdi, plastični…v primerjavi s Lidlovimi so bile Nikice podn.

prvo kot prvo cevelj more bit dober in kvaliteten use drugo ni tolko pomembno ampak cevelj je najbolj pomemben kaksen je za zimo so najbolj primerni topli nepremocljivi..to so timberland. in ne fejk ampak originalne. za cevelj kot za otroka in kot za odraslega cloveka je treba odstet najvec dinarckov ce zelimo imet tople noge in ce zelimo bit komot. js imam timberland ze tri leta sla sem v morje z njimi pozimi ni mi zmoclo niti kaplice pac tocala sm noce in spricala z vodo..raje kot dat usak mesec za slab cevelj raje se enkrat odsteje vec in ti traje..cevljov u trgovinah za cevlje konkretno se
definitivno ne kupuje ker niso niti najmanj kvalitetni nemores cevlje dobre kupit v trgovini za hrano!!!!!!lp

New Report

Close