Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čevlji me tiščijo

Čevlji me tiščijo

Imam nove čevlje, ki pa me v prstih obupno tiščijo. Verjetno jih je potrebno unosit samo je skoraj nemogoče ker me res ful tiščijo v prstih. RžTudi petka je nekoliko višja cca 4 cm. So pa čevlji usnjeni a žal nbe preveč mehki. Sem že študirala da bi jih nazaj nesla samo mi jih verjetno ne bi hoteli zamenjati. Prosim za kakšen pameten nasvet,
hvala in pa pa

nesi k čevljarju, da ti jih da na kopito, da se malo razvlečejo.

Koliko časa pa so običajno na kopitu?

Ma meni to ni nikoli zares pomagalo. Sploh če praviš, da je usnje bolj trdo.

Ja, a ne pomerite čevljev, preden jih kupite? Pa saj ja moraš čutiti, da te bodo ful tiščali? Kopito, ampak dvomim, da bo zaleglo. Ali pa jih namoči z mlekom (nekateri jih s šnopcem, ampak se bojim, da bi preveč smrdelo) in poskusi raznositi.

Jaz sem svoje takšne trde čevlje razmehčala tako, da sem trde predele namazala s kremo. In sicer kakšno mastno, npr. Solea se je obnesla. Je zmehčalo usnje, ne smrdi in nikjer se ne pozna…

jest sem jih navadno ‘raztegnila’ tako, da sem jih prvič obula za v disko in se v njih znorela… :o) – ker pri plesu tako ali tako nisem nič čutila, razgreta od muzike, so bili naslednji dan fajn ‘razvlečeni’ naslednji dan in jih nisem čutila…

sedaj tega ne morem početi več in tudi malce stisnem zobe ko obujem nove čevlje, ker tistih par minut ali bolje sekund v trgovini pa se res ne more primerjati z celodnevnim nošenjem…

lp

Jane Doe

Kupi sprej za meščanje in raztezanje usnja in jih nasprejaj pol pa nafilaj s časopisom ali starimi nogavicami al pa jih kar malo po stanovanju obuj. Jaz sem tako unesla poročne čevlje in sem po tedenski takšni “terapiji” plesala čelo noč.

Babica pa mi je rekla naj jih mažem z navadnim mlekom in isto nafilam z nečim da se raztegnejo, se mi je obneslo pri enih drugih

Aja kupila v Massu reče se EXPAND dilatatore

jaz ta trdi del namažem z mehčalcem za perilo

srečno

Pri čevljarju jih dajo na kopito in povečajo.

jaz vlijem v čevlje 1,5dcl šnopsa, obujem debele zokne in jih doma obujem in hodim z njimi po stanovanju.
meni to vedno pomaga, še pri tako zelo trdem usnju…

lp

jaz pa vedno kupim takšne, ki so mi prav in me nikoli ne tiščijo

New Report

Close