čevlji peko
Kakšni se vam zdijo čevlji Peko in Alpine? Sem bila v njihovi trgovini pa mi Pekovi niso nobeni všeč. Ma res nobeni pa nisem nek izbirčen človek. Med Alpininimi bi se našel mogoče kak model ki mi je vsaj malo všeč. kaj pa vam so všeč čevlji Peko in Alpina? meni se zdijo vsi staromodni že zdavnaj iz mode. Pa taki za stare omike se mi zdijo.
Mozu kupujem Alpina cevlje, tiste klasicne modele za k obleki. Smo v tujini in tu cevljev ne primankuje, so pa moza ze kar nekajkrat poslovni partnerji sprasevali kaj za ene cevlje ima, da so hudi.
Jaz pa imam od Alpine ene, tudi klasicen model s kar visoko petko in so mi tudi noro lepi. Vsi njihovi modeli mi pa niso lepi, sam saj mi pri nobeni znamki ni kar vse lepo.
Mogoce kdo ve, kdaj imajo spet akcijo pri Alpini, mu morem spet ene kupit.
Trenutno imajo tole http://www.alpinashop.si/novice/dva_para_za_ceno_enega_/160
Precej pogosto pa tudi -50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
Mi smo jih nabavili konec aprila, ko so bli dnevi ugodnih nakupov v alpini
Meni se zdijo Peko čevlji že leta in leta enaki ( kot do so samo eni in isti ), Alpinini so mi bolj všečni, takod av moji omari je vsaj pet parov njihovih čevljev standardno.
Sem si pa ravno včeraj v Pitarellu kupila dvoje sandalc – kupiš ene druge pa po polovični ceni. Za poletje sem preskrbljena.
LP,
M