Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Čevlji Peter Wagner

Čevlji Peter Wagner

Za jesensko mokro vreme gledam udobno in lepo obutev. Predvsem pa kvalitetno. Tokrat sem pokukala na stran Petra Wagnerja in našla tele prelepe čevlje. Ali katera že kupuje to blagovno znamko? So res tako mehki in kvalitetni, kot jih oglašujejo? Enkrat mi je ob strani počil salonar od Are, pa niso hoteli priznati reklamacije (v trgovini na tržnici Koseze), zato sem sedaj bolj previdna pri nakupu dragih čevljev.

https://www.peter-wagner.si/vera-bordo/

Prosim za izkušnje, če katera že ima Wagnerjevo obutev.

Sta jih kupila mož in mama. Pravita, da so predragi glede na to da niso res nekaj prav ekstra.

Hvala za informacijo, potem se bom kar držala Riekerja, sem zadovoljna s kvaliteto.

Meni so super udobni, kvalitetni, le modeli so mi malo tako-tako. In reklamacije upoštevajo.

Jaz sem si kupila pri PW sandale. Res niso poceni, so pa tako udobni, da jih najraje ne bi sezula. Lepo izgledajo na nogi, nosijo se pa fantastično. Zagotovo bom v jeseni kupila še čevlje. Škoda je, da jih ne moreš prej probat. Sandale sem zadela. Upam, da bom čevlje tudi.

Ja, za osebe, ki imajo kakršnekoli težave s stopali pri hoji – izgledajo namreč precej ortopetskega dizajna.

Drugače pa -ga ni čez udoben italijanski čevelj, narejen in netrdega usnja v celoti. Pa po dosti nižjih cenah in v modelih, ki so modni, ne taki, za nemški trg, za starejšo populacijo.

Obstajajo tudi ženski modeli za širšo nogo?

Obstajajo tudi ženski modeli za širšo nogo?[/quote]

Jaz široke noge nimam, vem pa da obstajajo – kupujem v italiji skoraj vso obutev ( srednja, južna, tudi okolica Udin) in vidim vedno po škatlah, da je na njih označeno, s črkami se označujejo širie G, H ( to je oznaka za širši nartni in prstni del), ipd, da so za širša stopala v določenih številkah.

Obstajajo tudi ženski modeli za širšo nogo?[/quote]

Jaz široke noge nimam, vem pa da obstajajo – kupujem v italiji skoraj vso obutev ( srednja, južna, tudi okolica Udin) in vidim vedno po škatlah, da je na njih označeno, s črkami se označujejo širie G, H ( to je oznaka za širši nartni in prstni del), ipd, da so za širša stopala v določenih številkah.[/quote]
Žal imam takšne izkušnje, da za široko nogo ne dobim italijanskih čevljev. Ok, hvala, bom še iskala.

New Report

Close