Čevlji Peter Wagner
Za jesensko mokro vreme gledam udobno in lepo obutev. Predvsem pa kvalitetno. Tokrat sem pokukala na stran Petra Wagnerja in našla tele prelepe čevlje. Ali katera že kupuje to blagovno znamko? So res tako mehki in kvalitetni, kot jih oglašujejo? Enkrat mi je ob strani počil salonar od Are, pa niso hoteli priznati reklamacije (v trgovini na tržnici Koseze), zato sem sedaj bolj previdna pri nakupu dragih čevljev.
https://www.peter-wagner.si/vera-bordo/
Prosim za izkušnje, če katera že ima Wagnerjevo obutev.
Obstajajo tudi ženski modeli za širšo nogo?[/quote]
Jaz široke noge nimam, vem pa da obstajajo – kupujem v italiji skoraj vso obutev ( srednja, južna, tudi okolica Udin) in vidim vedno po škatlah, da je na njih označeno, s črkami se označujejo širie G, H ( to je oznaka za širši nartni in prstni del), ipd, da so za širša stopala v določenih številkah.
Obstajajo tudi ženski modeli za širšo nogo?[/quote]
Jaz široke noge nimam, vem pa da obstajajo – kupujem v italiji skoraj vso obutev ( srednja, južna, tudi okolica Udin) in vidim vedno po škatlah, da je na njih označeno, s črkami se označujejo širie G, H ( to je oznaka za širši nartni in prstni del), ipd, da so za širša stopala v določenih številkah.[/quote]
Žal imam takšne izkušnje, da za široko nogo ne dobim italijanskih čevljev. Ok, hvala, bom še iskala.