Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Čevlji s polno visoko peto

Čevlji s polno visoko peto

Imam črne čevlje s polno visoko peto, debelim podplatom in paščkom čez gleženj.
H katerim cunjam se taki čevlji obujejo?
Ali se ti čevlji nosijo na boso nogo ali na najlonke?
Aja, pa še platforme je 3 cm in pete 13 cm.

Taki čevlji, kot jih omenjaš pašejo povsod, razen morda k trenirki in podobnim športnim oblačilom.
Obuješ jih lahko na najlonke in na boso nogo.

Alenny, ali ti imaš kakšne take čevlje, kakšne barve, koliko je visoka petka?

Meni pa je zanimivo, kako lastnice take obutve mislijo, kako dobro izgledajo z njimi.
Ko pa začnejo hoditi, pa je kot da bi hodile s smučarskimi pancarji, grozno.

Jaz hodim grozno pika. V nizkih čevljih ali platformah, petk pa raje sploh ne obujem.

Pašejo na skoraj vse, razen na kakšen strogo eleganten kostim in ultra večerno obleko raje ne.

Alenny, ali ti imaš kakšne take čevlje, kakšne barve, koliko je visoka petka?
[/quote]

To so tako nagravžni čevlji, da jih ne bi obula tudi, če bi bila debela. Niso za nikamor. Še pred dvajsetimi/tridesetimi leti, ko so bili moderni niso bili za nikamor.
In, če si okrogla ne boš z njimi nič bolj suho delovala.
Rajši obuj nude čevlje z visoko peto brez platforme.

Samo enoinisto, taki in drugačni čevlji, pa nohti, pa najlonke, pa modrci, pa alstarke,…..
Samo še čakam, da bo ena ovca napisala, če lahko nagubane najlonke v te čevlje obuje.

👍😁😂🤣

Na take čevlje pač ne daš najlonk in oblačil. Mogoče une samostoječe, pa kkšn korzet. Vse ostalo te lahko preveč ovira pri akrobacijah na štangi.

Zakaj pa ne majlonke. Ženske noge so najlepše v tankih najlonkah.

Točno tako kot sem napisal.

Jaz jih obujem povsod. Niti ne gledam kaj imam trenutno oblečeno. Imam dvoje, eni so črni, drugi sivo rjavi. Imajo pa malo platforme 1cm, in dobrih 10cm ozke pete. Meni so super za nosit, sploh če moram bit dlje časa na nogah. Obujem jih večinoma na najlonke, včasih, redko pa kar na boso nogo.

Hvala za odgovore.
Seveda se pa kakšno mnenje še lahko napiše.

Da so bež bi še šlo, črni pa nikakor ne.
To so čevlji za okorne ženske.

New Report

Close