Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek čevlji znamke ecco

čevlji znamke ecco

Pozdravljene, predvsem me zanimajo otroški zimski škornji, kakšna je kvalitete, premočljivost?
Do sedaj smo imeli superfit in geox, pa mi je ecco zelo ok model.Po cenah so primerljivi, kaj pa po kvaliteti?

hvala za vaše izkušnje.

Mož ima te firme čevlje in je kvaliteta o.k., kar se pa tiče otroških čevljev pa neven.

Ecco je zakon, imam 3 pare enakih čevljev, tako zelo mi ugajajo….

Tudi jaz nosim veliko Ecco, letos imata prvič tudi otroka. Priporočam, samo pazi, koliko vezalk ima model, pri nas sedaj rabimo pol ure, da vse zavežemo. Moja noga pa daleč najbolj prisega na Ecco, cena pa je nižja od Geox.

1x ecco –> vedno ecco

Pred petimi leti je mož slučajno kupil ene eccove čevlje. Ima veliko št. in jih vedno komaj dobi. In jih je vzel.

Ker je bil zadovoljen, sem jih kupila še jaz in bila navdušena. Čevljev s peto nikoli nisem mogla nosit. A eccove lahko.

Sedaj kupujemo le še ecco.

Na razprodajah sem letos kupila ene Geox za 5 letnika, ker naj bi bile tudi dobre. V parih mesecih so bile fuč in jih tudi ni rad nosil. Ker v Slo. niso imeli nobenih pametnih modelov superg od ecca pri nas, smo šli v Celovec in jih nabavili tam.

NITI SLUČAJNO NE GREM VEČ KUPIT DRUGIH ČEVLJEV. Geox je pravi “drek” proti eccu. No, s superfitom smo bili tudi zadovoljni.

A mi lahko poveš, kje v Celovcu prodajajo čevlje ecco in ali so kaj cenejši kot pri nas?
Hvala, hvala.

Hvala vam za vaša mnenja, je težko kupovat “neznano” oz. bolje rečeno nepreiskušeno znamko.Otroški škornji, zimski goretex stanejo 85eur, tako da so dražji od geoxa, se pa izredno lepo prilegajo nogi. Mi smo izbrali takšne na ježka, da si jih naš mali lahko obuje sam.
V Celovcu je trgovina(za katero vem jaz) takoj pri izhodu iz city arkaden (tistem proti neuer platzu) oz. zraven mcdonalda ob izhodu.Cene so pa morda 5-10eur nižje, je pa izbira kar dobra, trenutno tudi v ostalih trgovinah s čevlji v city arkaden(sem se ravno vrnila, tako da je info sveža :)).

šeenkrat hvala

New Report

Close