Čevlji
Živijo!
Jaz imam čevlje od Lopatca. Naročila sem jih v Lj, lahko pa jih tudi v NM.
Model sem izbrala v njegovem salonu, špičaki, peta 8 cm, zeloooo elegantni, usnjeni in preoblečeni z enakim blagom, kot je obleka.
Pašejo mi lepo, nič ne tiščijo, so udobni, koliko je glede na model to možno.
Stali so me 30.000 Sit + blago, ki sem ga plačala pri šivilji.
Izdelava traja kakih 10 dni, ko so bili končani me je g. Lopatec poklical in mi ponudil, da jih lahko pošlje na dom. Če kaj ne bi bilo v redu, pa bi itak mogla priti nazaj.
Vse je OK, dobila sem jih po pošti, zdaj pa čakam 31.5.2003…………..
Oj!
A se ti mudi? ker kolikor so meni rekli v Mod Artu ti jih alhko naročijo (če imajo npr. samo šampanjec barve, pa trenutno nimajo belih) – ali pa ti jih prebarvajo na belo.
Sicer pa poskusi še v drugih poročnih salonih (mislim, da je ena na forumu pisala, da jih je kupila v Krinolini).
Verjamem, da že obupuješ, ampak nekaj se bo že našlo…meni se je včeraj v Mod Artu res odvalil kamen od srca.
Lp, Ajs
Peta je v LJ. Telefonska pa je: 01/5247737. Čevlji so bili vrhunski, udobni, pa meni pisani na nogo. Enkrat sem jih sla naročit, enkrat probat, potem pa še iskat. No, sedaj sem jih dala pobarvati, sicer na črno, ker so bili preveč zamazani in imam spet “nove” čevlje.
Ja, imajo tudi druge, predvsem pa delajo za plesne pare.
ne vem če bo tole komu uporabno – zame žal ne ker čevlje že imam, ampak tiste ki bi rade nizke čevlje – sandalce oz. japanke – bele, simpl in ki imate vodilno rožno temo bele kale (mislim da se tako reče tistim belim tulcem ) – se vam splača pogledat v avantgarde na mestnem trgu (ali malo naprej – tam kjer majo samo čevlje) – jaz načeloma ne hodim tja (ker so mi vsi čevlji premajhni ker je to trgovina za miniaturne ljudi – tako po stasu kot po nogah, ker bog ne daj da bi imeli 41 številko…) – sem pa jih vidla v izložbi – so se mi zdi 16.000 in izredno simpatični in luštkani (vse bolj na štrikce in čisto nizka peta oz. prej brez pete, pa se mi zdi da imajo več modelov – kot sandale pa kot japanke) – kale pa zato ker so okrašeni s takim majhnimi rožcami.
lp
kati