Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Čevlji

Čevlji

Jaz sem jih našla v trgovini Peko. So usnjeni, beli, pa tudi (zelo pomembno) peta je bela. So udobni, cena pa 8.000sit. Malo se jih bo treba še navaditi, saj bo treba biti v njih cel dan, ampak bomo že zdržali. Lep pozdrav!

jaz sem pa zvohala ene v alpini…špičake, natikače z zelo nizko peto…niso jih imeli na zalogi zato sem prav v alpino poslal mail…prijazna gospa mi je odgovorila, da jih trgovine dobijo konec tega tedna in takoj jih šibam pogledat, lče mi bodo sploh prav 🙂

Kako pa boste plesale v natikačih????

teja

upam da težko da mi nau treba 🙂 jest ful ne maram plesat :))

Oj!

Jaz mam že preizkušene natikače. Na kolegičini poroki sem plesala do 5.ih zjutraj v natikačih, ki imajo samo dva paščka. Bolj problem je hoja….

Lp, Ajs

hehe bom pa bosa hodila, pa v natikačih plesala 🙂

Po celodnevnem iskanju sem obupala in čevlje kupila v Mod Artu za 18 tisoč (aja,ajajajajajaja…..pa tako sem bila proti tako dragim čevljem) – se tolažim, da jih bom dala prebarvat in jih bom še kdaj obula…pa druga tolažba, da so udobni.

Lp, Ajs

Zadnjič sem zasledila, da jih je ena naročila pri Lopatcu in me zanima kolikšna je bila cena, ter kje jih je naročila.Hvala in Lp

Verjetno si brala, da sem jih jaz hotela naročit pri Lopatcu, pa so bili mnogo dražji kot v Peti, s tem, da bi morala blago prinesti s seboj. Pa se njegovi meni niso udobni.
Aja, cena je bila takrat 25.000 sit + blago, v Peti pa 18.000 sit z vsem.

Živijo!

Jaz imam čevlje od Lopatca. Naročila sem jih v Lj, lahko pa jih tudi v NM.
Model sem izbrala v njegovem salonu, špičaki, peta 8 cm, zeloooo elegantni, usnjeni in preoblečeni z enakim blagom, kot je obleka.
Pašejo mi lepo, nič ne tiščijo, so udobni, koliko je glede na model to možno.
Stali so me 30.000 Sit + blago, ki sem ga plačala pri šivilji.
Izdelava traja kakih 10 dni, ko so bili končani me je g. Lopatec poklical in mi ponudil, da jih lahko pošlje na dom. Če kaj ne bi bilo v redu, pa bi itak mogla priti nazaj.
Vse je OK, dobila sem jih po pošti, zdaj pa čakam 31.5.2003…………..

OBupujem, čevljev ni in ni. Ko sem se končno odločila, da bom pač dala 25 000 v Mod artu sem ugotovila, da niso beli. Tisti, ki pa so, pa majo peto 7 cm, jaz pa rabm manjšo.

Kaj naj naredim, čist sem obupana.

Sonček

Oj!

A se ti mudi? ker kolikor so meni rekli v Mod Artu ti jih alhko naročijo (če imajo npr. samo šampanjec barve, pa trenutno nimajo belih) – ali pa ti jih prebarvajo na belo.
Sicer pa poskusi še v drugih poročnih salonih (mislim, da je ena na forumu pisala, da jih je kupila v Krinolini).
Verjamem, da že obupuješ, ampak nekaj se bo že našlo…meni se je včeraj v Mod Artu res odvalil kamen od srca.

Lp, Ajs

Kje pa je ta Peta? Kakšni pa so potem “izpadli” čevlji?
Si zadovoljna? Saj najbrž imajo tudi druge čevlje, ne samo poročne,ne? Lp

ja, jest sem jih kupila v krinolini… tam jih imajo se nekaj…tud razlicne modele…brosurco o cevljih imajo enako kot v mod artu….

cevlje lahko narocis tud v butiku grazia.

BB

Peta je v LJ. Telefonska pa je: 01/5247737. Čevlji so bili vrhunski, udobni, pa meni pisani na nogo. Enkrat sem jih sla naročit, enkrat probat, potem pa še iskat. No, sedaj sem jih dala pobarvati, sicer na črno, ker so bili preveč zamazani in imam spet “nove” čevlje.
Ja, imajo tudi druge, predvsem pa delajo za plesne pare.

ne vem če bo tole komu uporabno – zame žal ne ker čevlje že imam, ampak tiste ki bi rade nizke čevlje – sandalce oz. japanke – bele, simpl in ki imate vodilno rožno temo bele kale (mislim da se tako reče tistim belim tulcem ) – se vam splača pogledat v avantgarde na mestnem trgu (ali malo naprej – tam kjer majo samo čevlje) – jaz načeloma ne hodim tja (ker so mi vsi čevlji premajhni ker je to trgovina za miniaturne ljudi – tako po stasu kot po nogah, ker bog ne daj da bi imeli 41 številko…) – sem pa jih vidla v izložbi – so se mi zdi 16.000 in izredno simpatični in luštkani (vse bolj na štrikce in čisto nizka peta oz. prej brez pete, pa se mi zdi da imajo več modelov – kot sandale pa kot japanke) – kale pa zato ker so okrašeni s takim majhnimi rožcami.
lp
kati

New Report

Close