Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka čevlji?

čevlji?

ojla!
Mene pa zanima kje ste kupile čevlje?A obstajajo kje take trgovine z samo poročnimi čevlji ker mi ni jasno kako priti do čevljev v neki navadni trgovini z obutvijo ki ima samo sezonske čevlje.Je morda katera v lj ali v okolici Kranja?hvala,lp

Jaz sem jih kupila kar v tisti trgovini, kjer sposojajo obleke…že pred 5 leti sem dala 14.000, nosila sem jih pa celie 4 ure, potem so me pa zažulile, da sem obula ene moje stare rjave, še sreča, da je bila obleka dolga :-)))))

Jaz sem jih kupila v Mod Artu. Cena je bila 19.000. V njih sem bila od 12 ure pa do 6 zjutraj in sem se počutila kot bosa. Sa po iz satena in ti jih vsekakor priporočam. Imajo ful izbire.

Lp Spela

jaz sem si jih dala naredit in oblečt v svilo iz katere so mi naredili obleka. Bili so zelo udobni.
Če si boš pa slučajno obleko izposodila, ti svetujem, da se kar tam pozanimaš tudi za čevlje, ker je fino, da so enake barve z obleko.
L.P. in lepe priprave.

Tudi sama sem jih kupila v Mod Artu v Lj. Z njimi sem bila zelo zadovoljna in po poroki sem jih dala še prebarvati v črno, da jih imam še za kakšno priložnost.
Poglej na njihovo internetno stran. Imajo veliko različnih modelov in višine petk.
Lp T

Živjo
jaz pa jih nisem nikjer našla, zato sem jih dala naredit v Peti; stanejo 18 000 in so bili zelo udobni.
Lp

Jaz sem jih kupila v Mod Artu in brez problemov in enega samega žulja plesala do 5-ih zjutraj… Res so udobni!!!

Lp, Ajs

New Report

Close