Čez pol urce bom imela novega dedca…
Pravzaprav se ne strinjam z vsem, sploh ne.
Ok, če želiš komentar, pa malo razčleniva tole:-).
Avtor: ta_pravi
Datum: 26-10-06 06:51
Coprnica,
želim ti, da bi ti ognjemeti, takšni in drugačni, dan za dnem lepšali dan
– hvala! S tem se zelooooo strinjam:-))).
meni rajc in seks pomenita izredno sprostitev
– tudi tu se strinjam, le, da meni rajc in seks pomeni še kaj več od sprostitve:-))).
beg pred realnostjo, ki je vsebolj stresna…itd…
– no, tole mi pa niti malo ni všeč:-(((. Seks kot beg pred realnostjo??? Ne hvala, to ni zame. Ampak vsak po svoje, kajne?
Zatorej, uživaj(mo)….:))))
– Seveda, le zakaj ne bi?:-)))
Lep dan!
– Lepo jutro, dan, vecer.. kadarkoli bos pac to bral.. No, je ta komentar dovolj “izčrpen”?:-)).
Jp,
priznam, da nisem pričakoval tako ZELO izčrpnega komentarja….HVALA!!!!!
Če te bom kje, tebe, Coprnica, srečal, te z veseljem povabim na kavico…..pa bi še tam kakšno rekla na to temo.
Verjamem, da nama idej, takšnih in drugačnih….ne bo zmanjkalo….
Naj ti bo v življenju lepo, veliiiiiiiiiiiiiiiiiiko lepih in srečnih trenutkov…..pa seveda sprostitev…..v dvoje……:)))))
Pa še komentar na tole:
ta_pravi napisal:
> Mislim, da si zelo prilagodljiva ženska, pa poslušna,
> pa…..verjetno greha vredna…..:))))
prilagodljiva – odvisno od tega čemu ali komu naj bi se prilagajala. Če je tudi meni v prid, potem ja, sicer ne.
poslušna – te besede (in vseh, ki imajo podoben pomen) moj DNK ne prepoznava:-))).
verjetno greha vredna – kdo bi vedel? Jaz ne. Vem pa, da je grešnica v meni moj alter ego:-))). Obožujem sladke grehe..
No, a bo dovolj? Sem ti “naklonila” čas, ki po “črki zakona” pripada nekomu drugemu:-)).
Morebiti me, za začetek srečaš v sanjah:-))). Če si boš tega kdaj zaželel.. Moj pristop k coprnijam je povsem zmoderniziran: sugeriram in počakam na odziv:-))). Tak ali drugačen. Če odziva ni, je copranje trenutno preloženo:-))).
Naj se ti dvojno uresniči in vrne vse, kar si mi dobrega zaželel!
Coprniški pozdrav, in… Vse je mogoče!
Uauuu,
hvala za dodatno utemeljitev….zelo si se potrudila…kot sem že zgoraj napisal, povabilo na kavo velja….ampak kje te najti….Coprnica…pa kako se te ubranit, da me ne boš zacoprala, ali pa še kaj drugega….:)))
No, vsekakor ti želim lahko noč, pa prijetne sanje…..
Pa še kdaj se oglasi…..:)))
P.S.
Čvekati s tabo je res užitek.