Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Čez pol urce bom imela novega dedca…

Čez pol urce bom imela novega dedca…

Si je pravkar pobarval lase, zdajle. In me full zanima, če mi bo še bolj rajcig, hehehe…

Veliko DOBREGA seksa vsem! Kjerkoli in kadarkoli. Najraje pa čimprej…:-))).

Hvala, enako tudi tebi 🙂

Mhm, paše. Mi2 si rolava zdajle musko na full. Bogve kake posledice bodo..:-). Yeah, me je možek odpoklical ta trenutek:-).

:-PPP

Ja, menda so pa ja ni blo kakšnih posledic….razen dobrega rajca…pa seksa…..:))))))

Posledica dobrega rajca in seksa je lahko samo ena. Dokaj ultimativna. Tale posledica se je zavlekla v naslednje jutro. Verjemi, da ne obžalujem. Rada imam ognjemete, in današnji, mi je bil na kožo pisan.

Coprnica,

želim ti, da bi ti ognjemeti, takšni in drugačni, dan za dnem lepšali dan;
meni rajc in seks pomenita izredno sprostitev, beg pred realnostjo, ki je vsebolj stresna…itd…

Zatorej, uživaj(mo)….:))))

Lep dan!

:-)).

Sem pričakoval, da boš vsaj malo pokomentirala moj post, pa izgleda, da se z vsem strinjaš…..

Mislim, da si zelo prilagodljiva ženska, pa poslušna, pa…..verjetno greha vredna…..:))))

Pravzaprav se ne strinjam z vsem, sploh ne.

Ok, če želiš komentar, pa malo razčleniva tole:-).

Avtor: ta_pravi
Datum: 26-10-06 06:51

Coprnica,

želim ti, da bi ti ognjemeti, takšni in drugačni, dan za dnem lepšali dan
– hvala! S tem se zelooooo strinjam:-))).

meni rajc in seks pomenita izredno sprostitev
– tudi tu se strinjam, le, da meni rajc in seks pomeni še kaj več od sprostitve:-))).

beg pred realnostjo, ki je vsebolj stresna…itd…
– no, tole mi pa niti malo ni všeč:-(((. Seks kot beg pred realnostjo??? Ne hvala, to ni zame. Ampak vsak po svoje, kajne?

Zatorej, uživaj(mo)….:))))
– Seveda, le zakaj ne bi?:-)))

Lep dan!
– Lepo jutro, dan, vecer.. kadarkoli bos pac to bral.. No, je ta komentar dovolj “izčrpen”?:-)).

Jp,
priznam, da nisem pričakoval tako ZELO izčrpnega komentarja….HVALA!!!!!

Če te bom kje, tebe, Coprnica, srečal, te z veseljem povabim na kavico…..pa bi še tam kakšno rekla na to temo.

Verjamem, da nama idej, takšnih in drugačnih….ne bo zmanjkalo….

Naj ti bo v življenju lepo, veliiiiiiiiiiiiiiiiiiko lepih in srečnih trenutkov…..pa seveda sprostitev…..v dvoje……:)))))

Pa še komentar na tole:

ta_pravi napisal:

> Mislim, da si zelo prilagodljiva ženska, pa poslušna,
> pa…..verjetno greha vredna…..:))))

prilagodljiva – odvisno od tega čemu ali komu naj bi se prilagajala. Če je tudi meni v prid, potem ja, sicer ne.

poslušna – te besede (in vseh, ki imajo podoben pomen) moj DNK ne prepoznava:-))).

verjetno greha vredna – kdo bi vedel? Jaz ne. Vem pa, da je grešnica v meni moj alter ego:-))). Obožujem sladke grehe..

No, a bo dovolj? Sem ti “naklonila” čas, ki po “črki zakona” pripada nekomu drugemu:-)).

Morebiti me, za začetek srečaš v sanjah:-))). Če si boš tega kdaj zaželel.. Moj pristop k coprnijam je povsem zmoderniziran: sugeriram in počakam na odziv:-))). Tak ali drugačen. Če odziva ni, je copranje trenutno preloženo:-))).

Naj se ti dvojno uresniči in vrne vse, kar si mi dobrega zaželel!

Coprniški pozdrav, in… Vse je mogoče!

:))))

Thanks!!!

Btw; tebe bi bilo pa vredno spoznat…..:)))

Uauuu,

hvala za dodatno utemeljitev….zelo si se potrudila…kot sem že zgoraj napisal, povabilo na kavo velja….ampak kje te najti….Coprnica…pa kako se te ubranit, da me ne boš zacoprala, ali pa še kaj drugega….:)))

No, vsekakor ti želim lahko noč, pa prijetne sanje…..

Pa še kdaj se oglasi…..:)))

P.S.
Čvekati s tabo je res užitek.

Če me boš želel povabit na kavo, bom to vedela. Samo poskrbi, da bo res “taprava kava”, z vsemi dodatki:-).

Malo “copranja” v mojem profilu pa samo zate:-)).

Lahko noč! Naj bo lepa in sladka:-).

Ojla, Coprnica….

seveda bo kavica, z dodatki, absolutno……..:)))

Zmenit se morava le še “v detajle”, kdaj bo to….naslednji teden itak prihajajo “tvoji dnevi”, verjetno boš imela bolj malo časa, ali pač ne…in se motim….:)))

No, uživaj….

Morda pa res. Nekoč, nekje……:-)))).

Da si ne bi slučajno res privoščila ta_pravega!
Potemtakem neboš več Coprnica, temveč Zoprnica!

Joj, ste hudi tule:-(. Oprostite mi, prosim! Zoprnica pa res ne želim biti.

Seveda smo hudi; ne damo naših pojbekov! Sploh nepoznanim Coprnicam!
Jaz sem njegova čuvajka! kamo on skokom, ja okom! Sem najeta preko CIA RUDNIK

Ja, mogoče pa res…..se ti bom prilagodil, glede na to, da imaš naslednji teden delovno…..sej veš, “noč čarovnic”, pa boš pa boš imela veliko dela……:))))

Kavica….s “tapravimi” dodatki….se bom potrudil, da bo po tvojem okusu…:)))

:)))

Ojla, Mojčka….ti si kot en moj angelček….čim me kakšna začne “nagovarjat”, pa čeprav je govor le o kavici, že me imaš pod lupo….:)))))

Mmmmmm, kolk bi blo fajn, da bi si me ti privoščila, al pa še boljše, jaz tebe……al pa eden drugega….:)))

Verjame, da še pride takšen dan…..ko boš…..za akcijo…..:-)

hehe……..

🙂

Nič bat, imam enega svojega več kot dovolj:-).

New Report

Close