cFukc morda ni
Kot vsako leto, ko snežinke pobelijo zahreperiim po daljavah. Raznežim se in vzdrhtim, ko se v meni prebudi spomin na neko davno noč , ko sem doživel enega najlepših in najnežnejših fuckov v svojem življenju…In čeprav je od tedaj že kar nekaj časa in se je moje hrepenenje umirilo pod površino vsakdanjosti, je tista sled, brezmejno lepa in nežna, ostala.
cFukc morda ni najbolje posrečeno izbrana beseda. …Toda ali sploh obstaja glagol, s katerim bi lahko opisali spontano in nepričakovano združitev dveh teles, ki je v meni prebudila strast, za katero še slutil nisem, da obstaja?
In takrat….Spušča se mrak. V šipe se zaletavajo drobne bele snežinske.
In jaz…jaz ti z rahlimi krožnimi gibi masiram vrat pod levim ušesom. Oči imaš zaprte, kot da spiš, moji prsti nemirno drsijo po tvojem telesu. Na tvoji joški so. Tiho zastokaš. Bradavica v..bipu otrdi in dojka mi zapolni dlan. Dolgo dolgo masiram levo, nato desno joškico in še vedno v krožnih gibih se nmoji prsti preselijo na trebuh in boke. Masaža se nadaljuje vse do dlakavega trikotnikam, nazaj na boke in trebuh. ….zadržujem se……nečem še čez porasel trikotnik, kjer me tvoja ***** pričakuje vsa žareča in vlažna…..
tak……..se mi pridružiš?
Eh, razocaran:), razocaral si me…..
Da se fu.a najprej spomnis ob snegu….ne pa nje, nežnosti, ljubezni, strasti, njenega vonja, njenega rdečega puloverja…karkoli…ne pa fu.ka….čisto si porušil romantiko….
Lahko bi ostal pri masaži, brez tiste besede, pa bi si vsi predstavljali, točno kako je (naj bi) bilo…..
Negibna si v napetem pričakovanju, kam bo moja nežna dlan zdrsnala v naslednjem trenutku…. In tako se ples čutnosti nadaljuje, ko z bokov odpotujem na notranjo stran stegen, se tam malo pomudim, nato pa se moja dlan vrne na trebuh in boke do dojk; kjer se poigra z vršički……
»Ti je lepo….uživaja……čas se je ustavil…. Ljubim tvoje joške…..«
In tako prestopiš mejo. Ko ne moreš več: Postajaš mehka..postajaš zahtevna. Priviješ se k meni kot ovijalka. Drhtiš pod mojimi dlanmi, tistimi neizprosnimi dlanmi, ki jim ne ostane neodkrit noben kotiček tvojega golega telesa.
Sklonim se nad tebe in se z ustnicami rahlo dotaknem tvojih šobic, nato se zagrizem v spodnjo ustnico in jo grizljam do bolečine…vendar to ni bila neprijetna bolečina….. Z jezikom ti razprem ustnice in ti jezik potisnem globoko v usta. Ko ga izvlečem, sedaj ti potisneš svojega. Dolgo se tako poljubljava, izmenjaje jezika iz ust v usta.
In nato….Z vlažnim jezikom zdrsnem počasi vzdolž vrata ponovno na tvoje napete dojke, ujamem z ustnicami bradavico, jo potegnem v usta in jo pričnem sesati. Od užitka ti gori telo. Zgrabiš me za glavo in si jo močno pritisneš na prsi, v bojazni da se ne bi prehitro poslovil od joškic….
Medtem pa ti z drugo roko gladim trebuh in stegna, dlan pa vmes mimogrede zaide na obraščeno mednožje, se poigram z dlačicami in ščegetavčkom in nadaljujem svojo pot navzdol…Katr čautim, kako si želiš, da moja roka ostane tam, da prst najde pot v toplo in vlažno dolino tvoje *****. Drhte me zaprosiš, naj ne umaknem roke…..
»Počasi……Zakaj bi hitela? Dovolj časa imava. Cela noč je za naju………« Potihem zašepečeš , medtem, ko se moja glava pomika vedno niže preko trebuha do tvoje ženskosti, z vršičkom jezika osvobodim ščegija dlačic in se prisegam nanj. Grizljam ga ….. ližem…… Boke premikaš levo – desno …v ritmu, ki ga narekuje moj jezik…Tvoja ***** je zdaj že popolnoma pripravljena….. Prste zariješ v moje lase, medtem, ko stokam ob občutku, ko jezik zaide v vlažno odprtiino……..
ostalo pa prepuščam……….