Chaothai tajska masaža
makacivcata, 04.03.2023 ob 17:50
ja za kolk maš bon? maš različne… en del telesa vse… s čokolado majo eni.. z eteričnimi olji… maš pakete…
ženske ženske…
Imam bon za 80 minut masaže po lastni izbiri, ki ga lahko koristim tudi delno za 30 ali 50 minut.
Ne bi s čokolado ali kakšno drugo packarijo, olje ali zelišča so meni dovolj.
čačačača, 14.03.2023 ob 11:23
Hodite preko kuponkotov na masaže?Nič jokcat.Kaka cena taka storitev.A res mislite da vam bo nekdo za nekaj eurov odpravil težave?Kaj mislite kaki kruh bi dobili za nekaj centov?Raje dam nekaj eurov več,kot pa da na to plačujem 3kratno ceno.
Sem bila in sem zelo zadovoljna, povedala sem svoje težave in svetovali so mi masažo stopal, sem se naročila še za 3 termine.
Poznam. Nekaj let sem hodila obcasno, 1-2x na leto. Zaradi tezav s hrbtenico in utrujenimi nogami sem se odlocila, da si privoscim eno kuro 1x tedensko, ker so imeli akcijo, ko placas 4 masaze in jih dobis 6. Izkoristila sem vseh 6 in kupila nov paket, zdaj bom hodila 1-2x na mesec oziroma po potrebi.
Razlicne maserke imajo razlicne tehnike masiranja, meni vse odgovarjajo, sem pa nasla eno, ki mi najbolj pase in uzivam. Kriz me manj boli oziroma nekaj dni po masazi me sploh ne boli, na nogah se pa tudi pozna ucinek.
Hodim na tradicionalno tajsko masazo, medium varianta.