Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Chaothai tajska masaža

Chaothai tajska masaža

Poznate salon tajske masaže Chaothai v Ljubljani?

Kakšne so vaše izkušnje?

Katero masažo naj izberem in koliko minut? Imam težave s prebavo (zaprtost), z zadrževanjem vode, križ me boli, glave nimam v stresu, telo pa kar precej.

maš na kuponkotu salon puki… 43€ za 90min…. isto tajska.

Odgovor na objavo uporabnika
makacivcata, 04.03.2023 ob 16:56

maš na kuponkotu salon puki… 43€ za 90min…. isto tajska.

Dobila sem bon za masažo v tem salonu.

poznate?, 04.03.2023 ob 17:37

Dobila sem bon za masažo v tem salonu.

ja pol itak sam greš…

makacivcata, 04.03.2023 ob 17:44

ja pol itak sam greš…

Katero masažo? Koliko časa? Nič ne poznam teh masaž.

ja za kolk maš bon? maš različne… en del telesa vse… s čokolado majo eni.. z eteričnimi olji… maš pakete…

ženske ženske…

makacivcata, 04.03.2023 ob 17:50

ja za kolk maš bon? maš različne… en del telesa vse… s čokolado majo eni.. z eteričnimi olji… maš pakete…

ženske ženske…

Imam bon za 80 minut masaže po lastni izbiri, ki ga lahko koristim tudi delno za 30 ali 50 minut.

Ne bi s čokolado ali kakšno drugo packarijo, olje ali zelišča so meni dovolj.

poznate?, 04.03.2023 ob 18:04

Imam bon za 80 minut masaže po lastni izbiri, ki ga lahko koristim tudi delno za 30 ali 50 minut.

Ne bi s čokolado ali kakšno drugo packarijo, olje ali zelišča so meni dovolj.

potem se samo zmeniš za termin…

Zelo je lepo in urejeno,prijazni,ampak sem bil nezadovoljen.Bolečine mi niso odpravili.

Mislim da tajska masaža tvojih težav ne bo rešila, sploh če greš samo 1x. Pojdi na masažo z olji in uživaj, ne pričakuj pa da bo potem kaj drugače.

Hodite preko kuponkotov na masaže?Nič jokcat.Kaka cena taka storitev.A res mislite da vam bo nekdo za nekaj eurov odpravil težave?Kaj mislite kaki kruh bi dobili za nekaj centov?Raje dam nekaj eurov več,kot pa da na to plačujem 3kratno ceno.

čačačača, 14.03.2023 ob 11:23

Hodite preko kuponkotov na masaže?Nič jokcat.Kaka cena taka storitev.A res mislite da vam bo nekdo za nekaj eurov odpravil težave?Kaj mislite kaki kruh bi dobili za nekaj centov?Raje dam nekaj eurov več,kot pa da na to plačujem 3kratno ceno.

Sem bila in sem zelo zadovoljna, povedala sem svoje težave in svetovali so mi masažo stopal, sem se naročila še za 3 termine.

poznate?, 14.03.2023 ob 20:21

Sem bila in sem zelo zadovoljna, povedala sem svoje težave in svetovali so mi masažo stopal, sem se naročila še za 3 termine.

3 termine da vam odpravijo težave?To pa je dober nateg.

ja pač ne greš več k temu… greh h konkurenci in to je to…

al ste fouš…

pa poun kuponko masažnih salonov.

Poznam. Nekaj let sem hodila obcasno, 1-2x na leto. Zaradi tezav s hrbtenico in utrujenimi nogami sem se odlocila, da si privoscim eno kuro 1x tedensko, ker so imeli akcijo, ko placas 4 masaze in jih dobis 6. Izkoristila sem vseh 6 in kupila nov paket, zdaj bom hodila 1-2x na mesec oziroma po potrebi.

Razlicne maserke imajo razlicne tehnike masiranja, meni vse odgovarjajo, sem pa nasla eno, ki mi najbolj pase in uzivam. Kriz me manj boli oziroma nekaj dni po masazi me sploh ne boli, na nogah se pa tudi pozna ucinek.

Hodim na tradicionalno tajsko masazo, medium varianta.

Puki je super maserka, dela z občutkom, a ravno prav odločna. Empatična. Priporočam.

New Report

Close