chat-chat
Imam popolnoma nov računalnik in nov priklop na internet prek volje. Gor so Windowsi xp.
Dejte mi razložit, kaj moram in kam in kje dobim program, da bom lahko šla na chat!
Napiše mi namreč (ko hočem it na chat) da moj čunalnik ne podpira Jave…Kaj to pomeni…Sej prtisnem naj downlovda , ko se pojavi ta opcija ampak chatat tudi pol ne morem!
Prosim, da mi zadeve razložite po korakih, ker o stvareh nimam pojma, samo uporabljala bi rada!
lep večer, ne se mi smejat in hvala!
Na link imaš tukaj od Jave, klikni in instaliraj, potem pa veselo na delo,
pardon chit-chat.
lp
WinXP imajo v osnovnem jedru neskončno napak, ki grenijo življenje uporabnikom. Eden teh vgrajenih problemov je odsotnost JavaVirtualMachine, ki ga večinoma uporabljajo chati. Ta pomanjkljivost (in še kup drugih) je odpravljena šele z ServicePackom 1, ki ga dobiš na netu. Ampak ga je preko 100 MB !
Sicer pa, če imaš možnost, zabriši nekam tiste XPje in nasnemi kaj bolj zanesljivega. Pa naj napake iščejo drugi, ki morajo biti vedno v vsem prvi 🙂
Sem naložila tole, kar si napisal.Pa še zmeraj ne gre! Kje je finta?
Poglej, jaz sem popolen laik! Kaj moram odtipkati, da dobim ServicePack1?
Našla sem vse drugo samo ServicePack1 ne….
Pa še tisto zadevo, ki jo je gor napisal Klemen sem dala notri , pa ne dela…
pojdi na tale naslov:
http://www.microsoft.com/WindowsXP/pro/downloads/servicepacks/sp1
Tam si preberi, kako je z downloadom oziroma instalacijo
Ce imas ilegalne XP-je ti ne bo iz MS strani uspelo nic instalirati…Pred instalacijo preveri serial number in te obvesti da imas pirata…Ce pa imas originale potem pa tako ali tako ne bo tezav
LP
Če uporabljaš IE, potem poglej pod Tools –> Internet Options –> Advanced.
Poišči oddelek Microsoft VM in preveri ali imaš kljukico pred Java logging enabled in JIT compiler for virtual machine enabled.
Če nimaš jih lepo nariši tja in če imaš Klemenxxovo javo bi zadeva skoraj mogla špilat.
mam slovenske xp windovse in ni tako vkot v angleških. V slovenskih vinovsih ni
nobene jave omenjene v tulsih…nekaj je pri varnosti, pa ne vem, če je to to…
zgleda da ne bo s chatom nič…ej , to so jajca….zakaj preprost človek ne more tega uporabljat….
potem pa napiši naslov spletne strani kjer je ta toliko željeni chat.
bo že kaj ratalo iz tega, da ti bo delalo..Velja
lp
recimo…..www.geocities.com/chatslo
zakaj ne morem not?
Potem pa na levi strani klikni na opciji Tekstovni Klepet tipko Chat..
To bi pa moralo delat..
lp
ne. tam kjer normalno piše chat (v kvadratku)
mi doma nič ne napiše. samo majhen rdeč križec je!
ali je to zato, ker ni jave?
Forum je zaprt za komentiranje.