Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek chat gpt

chat gpt

Ste se že kaj pogovorili z umetno inteligenco? Kako se vam zdi?

Jaz ne, me niti malo ne mika.

Sem. Uporabljam občasno. Za nekatere zadeve je koristna reč, ker prihrani čas. Kar dobro povzame sicer bolj raztreščene podatke.

Seveda. Tudi Bard-a. Res ne vem zakaj ne. Včasih kaj vprašam, prevajanje ni ravno ok, fino je, da naredi kakšen povzetek dolgih črev, žal še ne povzema YT prispevkov. Pri uporabi je treba biti pač selektiven. Mulci v šolah se tega poslužujejo za seminarske in eseje, pa se jih dobi, ker vsebina dostikrat nima ne glave in ne repa, pa niti ne preberejo, ne razumejo, tako pravi kolegica. Obenem se pa njeni kolegi profesorji, no večina njih, boji tega kot hudič križa…. 🙄

Plačljiva varinata 4 je res dobra. Vse ostalo, ki se propagira tudi od Googla, se more primerjati.

Adijo pamet, dobesedno.

Odgovor na objavo uporabnika
rok-1, 11.09.2023 ob 17:44

Sem. Uporabljam občasno. Za nekatere zadeve je koristna reč, ker prihrani čas. Kar dobro povzame sicer bolj raztreščene podatke.

Se strinjam. 4 uporabljam dostikrat za kakšne analize. Prihrani dosti časa.

Meni odgovori vse narobe. Je to sploh uporabno?

Že pri enostavnih strokovnih vprašanjih zgreši na celi črti. Računati sploh ne zna.

Ko sem imel tega dovolj, sem hotel preizkusiti enostavnejše stvari za razvedrilo. Vprašal sem, kako se skuha neko  enostavno jed, pa je bilo spet čisto narobe.

Jaz sem ga vprašala, kaj je jedel danes. Pa koliko ur spi dnevno..

Zna dobro sestavit pesmi iz nekih idej. Potem samo še prirediš. Sicer pa odgovarja zelo na splošno. Ne uporabljam ga pa kaj dosti.

Zadnjič je ena iskala odgovore za domače branje in je narobe odgovoril, da je Košarkar naj bo napisal Vinko Moderndorfer. Sem se kar malo zbala. Saj vem, da pobira podatke iz vsepovsod in da so lahko neresnični. Ampak se mi zdi, da bi to morala biti osnova.

Mene je tačno tako, kako sam tražio napičila u anus.

iskreno, še nobena mi ga ni tako hudo dobro popušila kot mi ga je umetna inteligenca 

New Report

Close