Chat gpt ocena prsi
Chat gpt sem prosila naj oceni moje prsi ( zakrila sem bradavico z nalepko) in je napisal, da imam srednje velike do velike prsi, čisto rahlo povešene kar je normalno za vse ženske s to velikostjo po 25. letu starosti. Potem sem.nspisala na z lestvico iz vidika moškega oceni stopnjo privlačnosti in je napisal, da je oblika prsi spodaj polna in okrogla, naravna in da so moje prsi iz vidika priljubljenosti na vrhu lestvice.
Vse do sedaj sem bila sramežljiva in jih nisem želela izpostavljati, no sedaj pa jih še povdarim in ponosno nosim s seboj.
Uuu, 29.05.2025 ob 07:09
Chat gpt sem prosila naj oceni moje prsi ( zakrila sem bradavico z nalepko) in je napisal, da imam srednje velike do velike prsi, čisto rahlo povešene kar je normalno za vse ženske s to velikostjo po 25. letu starosti. Potem sem.nspisala na z lestvico iz vidika moškega oceni stopnjo privlačnosti in je napisal, da je oblika prsi spodaj polna in okrogla, naravna in da so moje prsi iz vidika priljubljenosti na vrhu lestvice.
Vse do sedaj sem bila sramežljiva in jih nisem želela izpostavljati, no sedaj pa jih še povdarim in ponosno nosim s seboj.
nah.. blablabla.. dokler ne nalimaš slike sem ti vrjamem en drek.. po moje imaš najmanjše da jih nimaš kje prijet ali pa velike mlekarce da ti visijo do gležnjev..
pri tebi verjetni problem tvoje joške, pri tebi je problem karakter. fse je blo ok, dokler nisi napisala resnice. in sicer. to je normalno za večino žensk po tem in tem letu za tako številko joškic. če tega ne bi napisala, bi bilo ok. mislim, zrela itak nisi. ampak bi še pogojno šlo skozi. tako pa si jasno napisala, da se skrivaš za večimo, da nisi svoj človek, da rabiš potrditev drugih samic da si uredu in da rabiš dovoljenje od drugih ljudi da neki delaš. ta karakter, je privlačen beta luzerjem, ovcam vodljivi moškim največkrat navijačem športnim. in ker imaš vlkej oške situdi verjetno debela. in točno to je to. točno taki palijo nate. vodljivi, mamini sineki. kaj si pa ti do sedaj delala, da nisi znala jošk kazat? kaj? to bi morala počet pri 17. če imaš rit 34 ali 36 pogojno 38 dobro. recimo. pol znaš bit kar sexy. če to nimaš, pol raje začni tetvoje lepe joške čimprej kazat okoli, ker je zadnji vlak, da dobiš fsaj nekega od teh vodljivih luzerjev, da bodo fsaj imeli od doma dost keša. da bodo meli fsaj bogate ateke. pa še to. moški gledamo ritko. fsi moški gledamo rit. če si suha vitka športna, pol pogledamo joške,če je trdi trebuh. pol ja pogledamo. če pa debelo rit pa niti tega ne pogledamo. za večino moških je mlada suhica z majčko tako kratko, da se spodaj vidi trde napete joškice, full bolj sexi kot ena debeljasa zu ogromnimi joškami. to pač tako je.
V otroštvu sem bila debela tja do kakega 4. razreda. Nisem hodila na krožke, ker me niso pustili, samo jest so mi dajali. Silili so me s hrano, predvsem z mastno hrano in cvrto in pohano. Takrat sem se uprla in sama shujšala in bila suha (165 cm, 50 kg) vse do druge nosečnosti, v tej nosečnosti pa sem se 20 kg zredila. Od sadja verjamete ali ne.
Sedaj sem 4 leta po drugi nosečnosti in prsi so polne, jaz pa imam 63 kg.