Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu CHEEK by Lisca

CHEEK by Lisca

Kur*čev sneg, ki mu je mesto samo na smučiščih in v grapah je končno skopnel, zadišalo je po sveži zemlji in nežnem vonju žafrana. Sonce je muzasto prebijalo ljubljansko meglico in ni hudič, da sem čutil kako se je pričelo prebujati tudi v meni. Tisto nekaj. Nove kavbojke, nov pulover, novi čevlji, nove gate, …. Vse to bo treba nadomestiti z novim in tako sem se odpravil po nakupih. Ura je bila relativno pozna, ker je bila gneča kar precejšnja. A to mi je v pravzaprav ustrezalo, ker … Več ljudi – večja verjetnost dobre paše za oči.

CHEEK! Naslednje krožno križišče spet Cheek. “Mili bog kakšna mačka!” mi zakriči v glavi. Avto sem parkiral kot vedno v drugem nadstropju garažne hiše in se s tekočimi stopnicami spustil med ljudi. Prvi postanek je v L’occitane, kjer bo treba nabavit zalogo prijetnih dišav in kakšno darilce za drago, potem pa naprej. In ni hudič, ko na reklamnem panoju spet zagledam Njo. Cheek. Imel sem nekaj več časa in da nebi izpadel preveč očiten, konkretno upočasnil korak in si jo dobro ogledal. Tako lepih prsi nisem videl od 16. januarja. Bradavičke lepo nabrekle, ustnice vabijo da jih pocuzam, pogled nevaren in obetajoč… Postava pa enkratna. Še nisem uspel pogledati trebuščka in popka, ko so mi hlače nabrekle v precej vidno izboklino, obraz pa mi je zalila vročična in divja kri. “Fu*kal bi jo! Fu*kal bi kot divja žival. Samo za lastni užitek bi jo nabrisal! Zdaj in takoj!”

Nisem se mogel zadržati. Stopil sem nekaj metrov naprej in se odpravil na stranišče. Čistilka je ravno zaključila in odstranila napis “wet floor”, a ko sem stopil v prostor me je vse minilo. Ni bilo potrebne intime in preveč hrupa se je naselilo vanj. Stežka sem opravil malo potrebo. Ku*rac je bil napet in niti predstavljati si ne morete kako težko je izprazniti mehur, ko se žile napolnijo s krvjo in izstopajoče kljuvajo v roki. Seč nima skoraj nikakršnih možnosti, da bi se izlil na plano. Zato moram tiča, ki mi kljuva v roki, v korenu pritisniti navzdol in močno izstiskati. Nisem imel namena zadrževati se v tistem prostoru, ker me je imelo da si izpraznim jajcci in to sem hotel storiti še tisti trenutek. Nekako sem zapel gumbe na kavbojkah, umil roki in se odpravil k avtu. “Nujno rabim osamel prostor! Nunjo!” Ko sem zapuščal trgovski center in se s stopnicami dvigal proti izhodu, sem na nasprotnem traku opazil oči, ki so me požirale. “To ne more biti res!” Ujela sva pogleda in nisva ju mogla odvrniti niti, ko sva se zapeljala že daleč drug od drugega. Ona je bila že skoraj pri dnu, jaz pa tudi na vrhu, ko sem moral sestopiti, sicer bi padel po tkleh in izpadel popolni moron. Ko sem ulovil ravnotežje in se obrnil nazaj sem jo že izgubil iz vida. “Človek. To je bila nihče drug kot Ona! Bila je Cheek!” Hlače so bile premajne in z roko sem segel v žep, da sem popravil položaj nabreklega kur*ca. Ob vsej želji in potrebi po izpraznjujočem fuku je predsemenska tekočina dobro opravila svoje delo. Tič je izbljuval toliko tople brezbarvne sluzi, da je proniknila preko kavbojk in naredila lep madež. V tistem trenutku mi je bil vseeno. Stopil sem v avto in se zapeljal v skrajni kot parkirišča, tako da sem imel pregled nad dogajanjem okoli sebe. Vsaj tako sem mislil. Z roko sem segel pod sedež in si naredil prostor in se odrinil kar se je dalo nazaj, tako da sem si naredil dovolj prostora. Pogledal sem proti hlačam in pomislil: “Samo malo. Čisto malo pa se potešim. Tukaj, sredi parkirišča nakupovalnega centra! Pod*rkal se bom da osvobodim pritisk, ki se je ustvarjal nedaleč stran od ritnega zgiba. Odpel sem pas in gumbe, odstranil kavbojke in jih potegnil ko kolen. Kar izstrelil se je, ko je nenadoma potrkalo na okno! V tisti naglici in hotenju po dr*kanju sem dobil obisk. Takega nelagodja in trenutnega sramu nisem doživel v življenju! A sem bil v istem trenutku, ko sem dvignil pogled proti oknu, nekako miren. Nisem mogel verjeti. Prišla je za mano in mi nesramno, medtem ko je preverila, če jo kdo opazuje, namignila naj ji odprem vrata. Pritisnil sem gumb in sprostil zaklep. V spominu mi je ostal gloss na njenih ustnicah in 70’s style. “Popala ga bom” mi je rekla in se sklonila nadenj. Zaprl sem oči in se ji prepustil. Še zdaj mi odzvanja čoftajoč zvok, ko ga je požirala. Sprva čisto nežno in previdno, a ko je z vsakim dotikom njenega neba rasel in otrdeval, je postaja vse manj previdna in odločna da me dobro zadovolji.

Kaj mi je delala in kako se je stvar zaključila?

Da vas čujem! Pišite! Baj de uej. Evo me nazaj in komaj čakam, da preberem stare obraze in odrijem kaj novega se je naselilo na naš site. Seksajmo v mestu! Meni se danes tudi fu*ka. Lep začetek tedna. 😉

Dobrodošel nazaj..mesto seksa te je pogrešalo;)).
***** si me zrajcu zdele…grrrrrrrrrr!

…sledilo je divje nasajanje,pa če vsi vidijo.Sexualni nagon in strast sta bila jmočnejša od okolice.

mmm, ti tam, hehe…veš kako sem zdajle sapo zajela???…gumbi na bluzi so komaj vzdržali…

Pa tvoja mala?Vlažna in utripajoča?

Poljubljam te na koščka otrdelosti mehke in tople kože, ki ju bluza nesramno zakriva.

Bi zelo rada nadaljevala tole zgodbico, ampak delo kliče. Se čuti vpliv prihajajoče lune in so pri nas vsi nataknjeni. Ne vem, a čez vikend niso bili ali kaj…:)))
Hvala Diskretni, si mi polepšal tole dopoldne.
Cmok samo zate.

…točno tam, kjer me nesramno ščemijo tvoje besede…
paše pa!

O PORKA MADONA…..
Me bo razneslo zdajle… kje je kak miren kotiček, da potegnem kavbojke do gležnjev?!?!?!?!?!?!
Kje si hodil toliko časa…. hudiča, zdaj šele čutim, kako si mi manjkal!!!!!!

Lubeka srce. Enega lepega toplega. Tebi.

New Report

Close