Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Chem-hie-la-la-la, la-la-la-la-la

Chem-hie-la-la-la, la-la-la-la-la

Guess who’s back
Back again
Hely’s back
Tell a friend
Guess who’s back, guess who’s back, guess who’s back, guess who’s back
guess who’s back, guess who’s back, guess who’s back..

La-la-la-la-la, la-la-la-la

Saj poznam to – predizpitno rolanje; ko si že tako nervozen in poln snovi, da si že na pol pijan :)))))). Hely – držim pesti. Pa kakšno kratko kiklco gor in ozko majčko z izrezom… Psssst- tega pa nisem jaz povedala ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

ojla…….kak si???še vedno fletkana????

hmmmmmmmmmm a pa misliš, če bi helyka tebe upoštevala…a bi blo kaj videt?????????hehehhehe

pa-pa

leta letijo - iščem stevardeso.....

Pa brez modrca bemti!!!!!!
Dodajam jaz.Je glih en prou frišno danes,da bo upalilo!
;-)))

??????????

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ja, menda pa ja… saj tako vedno nekaj hvalite, da smo tu v kletki same fejst dekline 😉 Hehehehe…

Ne, ne… Ustni izpiti so hudič. Včasih te zadeve res palijo (tudi pri takih, pri katerih sicer ne bi bilo nič za videt), včasih pa te to lahko pokoplje… Baje pa obstajajo celo prof., pri katerih izpita (ustnega) kot ženska ne narediš, če tvoja barva las ni ta prava (mislim, da je tisti na rdečelaske padal)… Poskusiti ni greh ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Hehe, a ne bi ti šel za kakšnega prof. na faks? Karkoli… Pridem še jaz izpit k tebi delat 😉 :)))))))))))))).

Tebi pa na izpitu ne bi blo treba niti ust odpret…ta zgornjih mislim!
;-)))

😉 – bom dala peticijo, da te z našim stari sutlom za… khm …zamenjajo – mi ne da in ne da miru… :))))))) Pa obljubim, da potem ne bom odprla nobenih ust ;).

La-la-la-la-la, la-la-la-la

Pol ne bo pa nič na izpitu,če jih ne boš odprla…tistih ust!
😉

Da mi slučajno ne pojdeš pijana ke gor!
😉

enmal pa že……… oštja……. če ga kej spijem vsaj kej povejm……. drgač sem muta………. kapiš?

sem se pa odločla, da bom dans vino pila oz. bambus……… ker če pijem pivičko moram vmes ven lulat……. pa me mora komisija čakat……….

ahjej……. ta lajf je tolk čuden….

A pol sva zmenjena?Domov greš dans zvečer čez Gorenjsko…tko,da po vseh obiskih tam…glih ta prava prirolaš do mene….da se potem…….
;-)))))

kam naj pa moja dva bodigarda dam?
mislem, en je šofer, tadrug pa bodigard……… opa, zdej sem se spomnila, da si moram še noge obrit……..

adijo banda…….. držte pesti……….. da bomo lahko čin-čin…….

Adijo, hely – držimo pesti :))))))))))).

Kr končaš…lahko prideš meni brado obrit,ker meni se to opravilo zdi obupno brez veeze in cajt jemajoče!!!
:-((((

New Report

Close