Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute CHF vs EUR

CHF vs EUR

Kje se lahko dogovorima?
Vam bolj ustreza v Sl. Konjicah v sredo ob 19.00 ali v Ljubljani ob 19.30 v četrtek.
Predstavil vam bom ljudi, ki to kar sem zapisal delajo že zame.
Pa še to. Garancije vam nikjer nihče še ni dal, ne katerakoli banka, ne zavarovalnica, tako vam je tudi jaz ne morem dati, niti vam jo bodo dali drugi.
Kot je pa ze izjavil g. Ganrtar: Osko gledanje ozek uspeh.
Ali pa nek indiski mislec: Med našo resnico in lažjo je samo miselna črta, vse ostalo so besede.
Odločitev je vedno v Vas samih. Pridobite si lahko informacijo, ali jo koristite ali ne je odvisno od vas samih. Ne od mene, ne od ljudi ki vam bodo svetovali, temveč isključno in samo od Vas.
Meni so pomabali zdižati dolg iz malo čez 120.000 € na sedanjih 8.000 € v 56 mesecih.

Lep pozdrav.

Če imate garancijo, bi se tudi jaz prijavil za četrtek ob 19.30 v Ljubljani.

Ni garancije zato mene ne bo!!!!!

že videno.s tujim k-em je lahko po koprivah mahat.

Kaj pravite na današnji dvig eur !?

Je to krepitev evra ali padec oz. prilagoditev franka ?

LP

Najbolje da ti odgovori mp25 – potem pa si samo obratno misliš, pa si zadel v polno…

Najbolje da ti odgovori mp25 – potem pa si samo obratno misliš, pa si zadel v polno…[/quote]

Točno tako.(daj ti kaj napiši ne samo komentirat). Bo pa čas pokazal kdo je imel prav in kdo ne.
Pričakovati da vam bo pa kdo odgovoril 100% bo tečaj toliko in toliko čez en mesec, leto je pa naivnost. Gre v bistvu za pričakovanja.
Jaz sem pričakoval da tečaj ne bo šel pod 1,42 sem se zmotil zato sem tudi poplačal kredit. Tu sem si postavil limit chf-eur.

Zdej pa vsi nazaj ker je šlo nad 1,42…

In kje so sedaj vse garancije?

Torej ste uspeli dobiti garancijo? Odlično, kdaj torej predlagate sestanek glede vložka?

Zame so garancije minulo delo, ljudje ki jim lahko pogledam v oči in ljudje ki dejansko to kar ponujajo tudi sami delajo.
Z drugimi besedami verjamem najprej vase in v ljudi ki so z določenim poslom tudi povezani, tako materialno kakor delavno.
Donosi, v zadnih desetih letih niso imeli nikoli pod 12% donosa, še več njihov donos je bil vedno v tem obdobju med 12% in 22,4%.
Povprečje moje naložbe v preteklih štirih in pol letih pri njih je 13,7%, in denar dosegljiv ko ga potrebujem.
Zame je to dovolj velika garancija.
Za ostale pa, prosite uslužbenca na bančnem šalterju da vam garantira za vaših 50.000,00 € ki ste mu jih zaupali pa vas sploh ne pozna.
Ali pa prosite zavarovalnico da vam brez drobnega tiska potpiše pogodbo z garantiranim donosom in izplačilom nad 4% donosa in denar ko ga potrebujete.
Kako se počuti nekdo ki je vlagal v naložbeno zavarovanje pa po deseti letih dobi ven enaki znesek kot ga je vplačal.
Ali kako se počuti nekdo ki je vlagal za pokojnino v prvi pokojninski sklad in ima danes manj na računu kot je vplačal, ali kakšno garancijo je dobil nekdo ki je vlagal 100,00 € mesečno na banko 10 let in ima sedaj na banki 14.719,50 €, vplačal pa je 12.000,00 € neupoštevajoč stroškov vodenja računa in je nato kaj hitro ugotovil da ni pokril inflacije.
Bravo, navalite na banke, zavarovalnice tam je vse toplo varno in z garancijo.
Ali je res?
Osebno nisem dobil za svoje naložbe nobene garancije, zato pa imam danes donos kot ga imam. Mogoče pa sem le preveč naiven, toda moja naivnost mi prinaša dobiček.
vaša garancija pa …

No, osebno sem trdno prerpičan, da ljudje z (dolgoročnim!) naložbami s 13% donosom ne pišejo nasvetov po MONu

Razen če je vložil samo 1 evro….hahaha

Ne pišem nasvetov, podam možnosti odločitve z pravo informacijo.
Zakaj?
Zato ker so tudi meni ponudili roko ko sem bil v dreku in so mi vsi kvazi prijatelji obrnili hrbet.
Zato ker nisem foušna rit, ki v vsem vidi laž in prevaro.
Zato ker si tako kot ljudje, ki to delajo, želim, da bi bila Slovenija dežela zadovoljnih in srečnih ljudi na sončni strani alp.
Zato ker mi ni vseeno za vrste na rdečem križu in karitasu.
Zato ker si želim, da bi se vaši otroci lahko šolali tako kot ste se lahko Vi, le da je za vaše šolanje poskrbela v veliki meri država, za vaše otroke pa boste morali poskrbeti sami.
Zato …
Še bi lahko našteval, pa se mi ne da.
Pa še nekaj.
Moja naložba ni 1 € (napiše se s pomočjo tipke Alt Gr) temveč krepko čez 100.000 €, kar je kar nekaj nul za 1
Kakšen je potem moj donos če trenutno dela naložba 12,4 %, Torej 1%/mesečno.
Več kot plača večine povprečnih Slovencev.

Bievro, kak bi lahko zvedel več o tej vaši naložbi?

Pošlji po pošti 300 €ur na p.p. 712 v Ljubljano ter pripiši naslov in telefon, pa te kontaktiramo.

Informacije samo z osebnim kontaktom.
Tako stranka vidi mene, oziroma spozna ljudi ki se dejansko ukvarjajo s tem in mi stranko.
Vizualni vtis pove več kot sto strani.
Info sestanek je povsem brezplačen.

ZA ,,poskusi tako,, tako pa pri nas ne gre.
Kot sem zapisal v enem od svojih člankov:
Od stranke ne vzamemo niti en sam cent, kaj šele 300 €, če stanka ne ve zakaj bi ta denar nam sploh zaupala in če ne pove zakaj ga bo namenila v prihodnjost. Temu ljudje v podjetju pri nas pripravijo ,,NAČRTOVANJE,,

Kdor pa bol kot osebnemu kontaktu, zaupa natolcevanju ,,g. poskusi tako,, lahko naredi tudi tako, samo na tistem naslovu nismo mi in s tem nimamo nič, ter se distanciramo od takšnih dejanj ali jemanja sredstev.
Seveda pa lahko vsak ravna po svoji vesti in prepričanju, ljudje smo različni, osebno sem že z zapisanim pridobil dovolj podatkov.

Se opravičujem ker nisem zasledil tega članka – mi lahko prosim sporočite v kateri publikaciji je bil objavljen?

Zasledil nisi ker nisi hotel.
Lažje je nekoga osoditi, ga ozmerjati, in natolcevati, kakor se prepričati.
Stara Slovenska navada je da sploh ni važno dejstvo. Dajmo tolčimo po vsem kar nam je tuje in neznano. nihče nesme iz kroga, nihče nesme iztopati. Vse so samo laži.

Bolj kot si želim pomagati in ponujam roko, bol se mi zdi da je niste vredni.
Živite v svojem krogu, ostanite tam, tam je varno.
Kako dolgo?

Vejetno ni težko napisati katera publikacija – z veseljem jo bom kupil in si prebral članek.

Tole postaja že počasi polemika, ampak vseeno.
Tisto kar je mene prepričalo, da nekaj ni v redu z mojimi financami in delom, je bil članek v VEČERU dne 5. Decembra leta 2005 z naslovom: ZLATO PRAVILO:Porabi manj, kot zaslužiš, ki ga je napisal g. Mitja Glavnik ki je svoje znanje in izkušnje kalil v menedžmentu in informatiki, preizkusil pa se je tudi kot svetovalec finančnim inštitucijam.
Lahko tudi preberete članek v P&P panoge in posel: V pokojnincih še vedno izgubljate denar, ki ga je napisal g. Karel Lipnik in ki jasno napiše in prikaže kako vam negdo krade vaš denar povsem legalno in Vi še vedno verjamete v te iste inštitucije.
V istem časopisu je bil tudi članek: Konec Fevdalne miselnosti?, podpisan s strani gos. Vesne Tomaževič.
V Večeru je članek : Zavajajoča življenska zavarovanja ki ga je napisal g. Damijan Toplak, nadalje si najdite članek Od ,,preveč,, ali ,,premalo,, podatkov lahko zaboli glava! pot katerim je podpisana gos. Zora Kužer
V Delničarju je kar nekaj člankov o financah naprimer: Revni in bogati – od kod razlike? podpis pod člankom g. mag. Samo Lubej, ali članek ki ga je podpisala gos. Irena Ferluga z naslovom: Bogati so v manjšini.
Nenazadnje je tukaj tudi vladni predlog ki je bil objavljen pod naslovom: Za pokojnine bi varčevali s poljubnimi naložbami podpisana gos. Tanja Smrekar, kjer opisujejo kot vladni predlog ravno to kar ljudje ki jih poznam delajo že veliko dlje in svetujejo svojim strankam že sedaj.
Članek : Mladim se ne zdi smiselno varčevati za stara leta, ki ga je podpisalagos. Tanja Milakovič
in ki jasno pove kaj je narobe z obstoječim zakonom.
V mesečniku MOJE finance je članek: Boscaroli je ,,norec,,, podpisan g. Matjaž Nidorfer, v istem častniku je: 7 nasvetov, da izplavate iz dolgov.
Tukaj je še cela vrsta uporabnih knjig. ena prvih ki sem jo prebral in se meni osebno zdi prva stopnica za vsakega ki si resnično želi samostojnosti je: Revni očka, bogati očka, avtiorja g. Roberta T Kiyosakija, nebi škodila niti knjiga: dva moža – ena misel, ki jo je v sodelovanjem z g. Donaldom J Trumpom ravnotako napisal prej omenjeni g. Kiyosaki.
Pa še tole za zaključek. Že guru managementa Peter Drucker je ugotovil, da zmagovita formula enega obdobja ne bo zmagovita v drugem obdobju. Kar preprosto pomeni, da mora vsak ki želi uspeti prehoditi svojo pot do uspeha in ne dajati sebe ali okolico v isti kalup.
tudi osebno sem v dopisih na tem forumu že napisal kar nekaj izhodišč, le da jih nočete videti.
Kot sem že zapisal, tudi sam:
Vse kar je novo, kar se ne vklaplja v naše trenutno mišlenje je potrebno v kali zatreti, če je bilo dobro za dedeka, moje starše, potem je dobro tudi zame.
Takšno je mišlenje večine in ta večina bo storila vse da nihče iz njihove sredine nebo iztopil, bog nedaj, tam ni varno, tamje vse …
Vsak lahko ima svoje mnenje, mnenje pa si lahko ustvarimo sami, lahko nam ga ustvarijo novinarji, prijatelji, toda vedno je informacija tista ki vpliva nanj.

Vprašanje je bilo enostavno, žal pa vaše izmotavanje kaže na to, da radi govorite in poveste čisto nič.

Ponovim še enkrat vprašanje ter vas prosim da odgovorite točno po čemer vas sprašujem : kako je naslov VAŠEGA članka, na katerega se sklicujete ter v kateri publikaciji bi ga lahko prebrali – možna odgovora sta dva : poveste naziv članka/revije ali pa priznate da ste se zlagali ter članka niste objavili. Vsak drugačen odgovor bo povedal vse o vaših namenih

[code]
ZA ,,poskusi tako,, tako pa pri nas ne gre.
Kot sem zapisal v enem od svojih člankov:
Od stranke ne vzamemo niti en sam cent,
[/code]
Nihče razen vas ni omenil članka v publikaciji ki bi ga naj jaz napisal. Omenil sem članke iz forumov. Če pa mi pokažete v vaših tako popularnih okvirčkih kje sem zapisal da sem jaz objavil članek v publikaciji, potem vam bom na to vprašanje lahko tudi odgovoril.
Obračanje besed, je obračanje besed, kar pa sem zapisal tega se tudi držim.
Ne žalim nikogar, izpostavljam dejstva in izkušnje iz svojega življenja.
Kot sem pa že zapisal najlažje je reči da negdo laže, vara in zavaja.
Osebno se vedno preden to napišem prepričam in sem pripravljen narediti tudi kilometrino, da izvem informacijo in šele nato se odločam kaj bom storil.
Ne Vi dragi g. ,,poskusi tako,, ves čas tolčete in izsiljujete niste pa pripravljeni narediti niti enega koraka v preverjanje dejstev, tako kakor tudi večina.
In prau imat, zakaj pa bi. s tem bi morda iztopili iz povprečja to pa si ne želite niti Vi niti vaša okolica. Tam kjer ste je varno in toplo.
Tako naj ostane. Vsak je svoje sreče kovač in vsak jo išče drugje in na drugačen način.
hvala bogu, da so časi enomiselnosti mimo in da nekateri lahko mislimo tudi s svojo glavo in naredimo tudi tisto kar drugi nočejo, ali ne upajo narediti, ker se bojijo morebitnih posledic, padcev in okolice.
Vsak naj ima svoje. Pačeprau je to samo prepričanje.

Preberite si razlago pojma članek …

KAJ JE ČLANEK?
(dobesedni prepis iz omenjene strani)
[code]
Članek je krajši sestavek, navadno namenjen lahkotnejšemu in poludnejšemu razpravljanju o kakam političnemu, gospodarskemu, kulturnem ali drugem narodno važnemu predmetu vsakdanjega življenja.
Članek ima svoje mesto predvsem v časopisu in reviji. Z razvojem časopisa je tudi članek, ki je namenjen širšemu občinstvu dobil čedalji večji pomen.
Uvodni članek v dnevnem časopisu se imenjije uvodnik. Uvodnik navadno prinaša načelno stališče o pomembnejših političnih, gospodarskih ali družbenih vprašanjih.
Uvodni članek v dnevnem časopisu se imenjije uvodnik. Uvodnik navadno prinaša načelno stališče o pomembnejših političnih, gospodarskih ali družbenih vprašanjih.
[/code]

To lahko pojmujemo vsak po svoje, tako kot veliko stvari.
Nikjer ni izrecno napisano kaj je članek. Napisano je:
Članek ima svoje mesto predvsem v časopisu in reviji, torej je lahko tudi kaj drugega.
Ampak da se ne spustim spet v polemiko.
Nisem študiral pravopisa ali slovistiki. Sem dip. ing. gr., trenutno se pripravljam na opravljanje izpita za pridobitev licence na ATVP, vmes imam še nekaj drugih tečajev, toda pravopisa res ne. Zame so pač pomembne druge stvari, ki mi lahko prinesejo sredstva na moj račun in med temi izobraževalnimi programi pač ni pravopisa in če se poglobim v vaše članke, tudi vam slovnica šepa.
Mogoče bi moral napisati besedilo, spet bi mekdo našel drugačno razlago, mogoče sestavek, Nekdo se bo spotaknil na pravopis.
Zato mi prosim Vi napišite kako bi imenovali to kar pišemo vsi na forumu, da bomo vedeli kako se slovnično napiše.
Osebno sem odprt za znanje in tudi takšna informacija bi mi prišla prau, da drugič ne ponovim takšne napake, če je to seveda napaka.
Se oproščam za morebitne slovnične napake in lep pozdrav.

New Report

Close