Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Chlorella

Chlorella

Ali katera jemlje algo chlorelo?

ima že katera kakšne dobre izkušje s to algo,ki naj bi bila super hrana…

pa koliko je sploh tabletk v škatlici..glede na to da je cena..ohoho

saj ni taka huda cena… stane okrog 15 eur, je pa 300 tablet v škatli!

Meni je pa mal smešna tale reklama – gojijo jo na Japonskem, v neokrnjeni naravi … 100 km od Hirošime :))))))

Brez zamere :o)

Ne vem..sem jo jedla zej par mesecev…vmes mi je padel imunski sistem in sem bla cel mesec na tleh…potem sem nehala jemat…mislim,da je bolj lari fari tole…

Se strinjam, he, he….
Ampak, po drugi strani, mogoče je pa ravno zaradi vpliva radiaoaktivnosti tako posebna in koristna? Saj veš, nikoli ni vse samo belo in samo črno … No , saj ne mislim zares, pomoje je to itak spet en marketinški nateg – karkoli na tem svetu bi takole promoviral, bi ljudje tekli kupit….

No, no, no.
Kot prvo: Klorel je več vrst in tudi več različnih proizvajalcev jo prodaja. Jaz poznam vsaj 3 različne firme:
– ta iz Japonske, ki jo gojijo v naravi
– Algea, ki se dobi npr. v lekarnah, DM, pa še kje in jo gojijo v laboratoijih, se pravi v umetnem nadrozovanem okolju
– Algomed, prav tako iz laboratoija, ki je v Nemčiji

Jaz jih jemljem in nekateri rezulati vsekakor so. Npr. to, da sedaj hodim ponavadi 2x na dan na WC. :-))

naj bi imele veliko sposobnost razstrupiti organizem, zato jih priporočajo recimo takrat, ko si daste odstraniti amalgamske zalivke! Mislim da je o tem tudi Dominik Golenhofen precej pisal na svojem forumu, na kak način in kdaj jih je treba vzeti, da ne nastopi kronična zastrupitev živcev z amalgamom!

ena škatlica je za en mesec

jemljem jo že dle časa, nimam več alergij (seneni nahod, sonce) in urejeno prebavo in tudi izredno čisto kožo

Lepo je brati, da nekomu res pomaga.

Veš kje gojijo solato in paradižnik, ki ju mi kupujemo v naši veleblagovnicah in tudi na tržnici? Na nizozemskem, v platojčkih brez zemlje, samo z vodo in kemikalijamo.

Veš kje gojijo solato in paradižnik, ki ju mi kupujemo v naši veleblagovnicah in tudi na tržnici? Na nizozemskem, v platojčkih brez zemlje, samo z vodo in kemikalijamo.[/quote]

Ti pa res veliko veš o hidroponiki!!!! POJMA NIMAŠ!!!

Če mene vprašaš, je tista solata, ki jo ti kupuješ v trgovinah in je vzgojena s hidroponiko, bolj zdrava, kot pa karkoli kar pride iz Japonske!!!
Če bi poznal/a problem onesnaženja na Japonskem ne samo zaradi radioaktivnosti, temveč tudi zaradi onesnaženja s težkimi kovinami, bi se malo zamislil/a.

Boja Moja ima tukaj po eni strani čisto prav.

Aja – še to. Mogoče kdaj spiješ kak kozarček Fructalovega odličnega borovničevega nektarja?

Te zanima, kje dobijo borovnice? Ti povem?

V UKRAJINI. To verjetno ni nikjer niti blizu Černobilu. A ne?

New Report

Close