Choco lite
Res upam da mi moj obcutek laze, ker sem nekje prebrala o tem izdelku, brala povsod, tudi komentarje ki so se mi zdeli precej resnicni in narocila tole stvar..
Po 3h dneh me klice neka gospa, ki je govorila malo mesano, rusko in srbsko, pozanimala se je o mojih podatkih in rekla, da izdelek prispe v roku 3h dni.
Cifra je (presenetljivo) slovenska, ampak poklicati nazaj je ni mogoce.
Ce je to nateg, ne upam pricakovati nicesar, ker imajo vse moje podatke in kdo ve kaj je vse mogoce narediti z njimi…
Neumno?? In predvsem hitra nepremisljena odlocitev.
Vseeno si nekako zelim da bi bil nakup uspesen.
(Poročam.)
Poglejte. Povsod, kjer je čudežni izdelek, ki ga priporoča zvezdnica ali zvezdnik je to NATEG.[/b][/i] Prosim drage ženske, ne bodite vendar tako naivne. Vpišite v Google Katarina Čas Choco Lite in poklikajte linke in boste našle takoj, da je njeno ime samo izkoriščeno, da spet naivni lahko nasedejo. Ne razumem, kako je to lahko zakonito in KAJ ZA VRAGA dela inšpekcija?????? Saj po imenu domene lahko vendar izslediš lastnika domene! Zakaj se ne ukvarjate s takšnimi pokvarjenci malo več, namesto, da preverjate nova in nova poštene ljudi, ki dnevno služijo zato, da preživijo sebe in svoje otroke? Kako je to mogoče, kaj dela inšpekcija? zakaj nihče takšnih strani ne prijavi Zavodu za varstvo potrošnikov in še komu? Drage ženske; če niste prepričane, dajte preverit in GOOGLAJTE in ne več na slepo kupovati nekih čudežnih napitkov s še bolj čudnimi imeni. Uporabljajte vednar zdravo pamet!!! Lep pozdrav!
Pozdravljeni!
Pred dnevi sem naročila tako opevani choco lite. Dobila sem na dom nekakšno škatlico z črnim praškom. Na računu naslov iz Slovaške. Pričela sem z uporabo, vendar mi je zadeva naredila hudo zapeko. Zato sem se odločila, da izdelek vrnem in mi vrnejo kupnino 39€. Seveda nisem imela nobene informacije kam vrniti, zato sem kao še enkrat naročila. Ko se je oglasil operater, sem ga vprašala, kam naj vrnem izdelek. Dal mi je e-naslov iz Slovaške esenzshop@gmail.com. Odgovarjala mi je Dana Tymoshchytska!?!? Ga. mi je dala naslov, kam naj izdelek pošljem. Seveda sem imela tudi s tem stroške!!! Nakar po nekaj dneh dobim odgovor na mail, da je chocolite potrošniški izdelek in da niso zakonsko upravičeni zahtevati izdelka, če je odprt in uporabljen – google translate, verjetno. Seveda sem jim odpisala nazaj, da so totalno neresni in da jim bom naredila super reklamo, kar upam da ravnokar tudi delam!
Zato drage gospe, ne nasedajte raznoraznim super truper dietam, ki 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} delujejo, še posebej pa ne takim trgovcem, ki se skrivajo in z njimi nikakor ne moreš stopiti v kontakt.
By the way sedaj sem gladko ob “krvavo” zasluženih 58,00€ z vsemi stroški pošiljanja in vračila!
Lili