Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Christie Brinkley

Christie Brinkley

Stara 61 let :

[img]http://www4.slikomat.com/13/0206/cdh-christ.jpg[/img]

Na afterpartyu

[img]http://www4.slikomat.com/13/0206/gjg-Christ.jpg[/img]

Glej te noge Matkić

[img]http://www4.slikomat.com/13/0206/pjf-christ.jpg[/img]

Boljša od 15 letne hčerke

[img]http://www4.slikomat.com/13/0206/vxc-articl.jpg[/img]

Skoraj zagotova boljša postava od vseh MONovk pa čeprav je od večine starejša 20-30 let 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Meni je tudi Kim Basinger lepša od hčerke.

Sorči, moje noge so popolne:). In razen ene lepotne operacije (ki je pravzaprav nepomembna) na meni ni nič umetnega.

Veš, relevantne ocene o tebi lahko da samo nekdo drug, če bi podobno stvar napisal Sadni bi ga okarakterizirali za samovšečneža in še kaj. Dvojna merila?

Sicer pa na tebi mogoče razen operacije ni nič kaj umetnega, ampak ti cela si internetno umetna in zlagana (ali vsaj večinsko)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Oglaste se pri 61tih, če boste misliel da ste boljše od tele na slikah, da ne boste rable čakat, vam jaz povem vnaprej, da nimate šans,,,, tipica na slikah je boljša kot je blo 90% mojih sošolk pri 20tih lol

Samo en pici mici dodatek…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Veš, relevantne ocene o tebi lahko da samo nekdo drug, če bi podobno stvar napisal Sadni bi ga okarakterizirali za samovšečneža in še kaj. Dvojna merila?

Sicer pa na tebi mogoče razen operacije ni nič kaj umetnega, ampak ti cela si internetno umetna in zlagana (ali vsaj večinsko)[/quote]

Moje noge so top, mi je čisto vseeno, kaj si ti in ostali mislite. Tisti, ki me poznajo, vedo kaj je res in edino to šteje. Če pa to povem, ne bodi no ljubosumen, če se sam nimaš s čim pohvaliti:)).

Plastična kirurgija dela čudeže…laserske terapije, posegi na obrazu itd. Ne hvala.

Sicer pa na tebi mogoče razen operacije ni nič kaj umetnega, ampak ti cela si internetno umetna in zlagana (ali vsaj večinsko)[/quote]

Moje noge so top, mi je čisto vseeno, kaj si ti in ostali mislite. Tisti, ki me poznajo, vedo kaj je res in edino to šteje. Če pa to povem, ne bodi no ljubosumen, če se sam nimaš s čim pohvaliti:)).[/quote]

Jaz nič ne mislim glede tvojih nog, glede tega da sama sebe hvališ pa samo to, lastna hvala cena mala.

Vem pa da je verjetnost da boš pri 61tih manjša od tega, da zadaneš na Jackpotu, pa če ga igraš ali ne 😉

ko bomo zaklučl z debilizmom pa začel realno razmišljat kolk keša je tale ženska zmetala vase, da pri 60. zgleda tolk nenormalno dobr, bomo ugotovil, da si z denarjem lahko kupiš tudi lepoto oz. leta (uuuu kaj takega?!?)… pa ko jo bomo vidl zjutri, k se zbudi, brez ličil in lasulje tud kljub miljon kirurških posegov ni ravno privlačna verjetno….staranje je pač nek naravn proces in nesmiselno se je zdej prepirat z navadnimi smrtniki zakaj pri isti starosti ne zgledajo kot neka glamurozna diva…. denar lahko kupi skoraj vse pa čedalje pogosteje že vsakogar….žal…

Najboljše noge od milfic ma pa itak Eva Longoria :

[img]http://www4.slikomat.com/13/0206/7sc-eva-lo.jpg[/img]

Še video v HD : https://www.youtube.com/watch?v=TX3FhnRnFg0

Ja kira zvezdnica pa še ni šla pod nož. Sej so vse. Samo večini zgleda niti to ne pomaga….

nism to misla….rekla sm sam, da itak da lahko tko adijo dobr zgleda, kr zmeče enormne količine keša v svoj videz…. kira povprečna ženska pa lahko tko skrbi za svoj videz danes, k je vse v k….? redke so, k si lohk privoščjo minimalne popravke…sicer botox niti ni tok draga zadeva, če greš povečat joške, vržeš okol 3 jurje…ni keč v tem….te konstantno mečejo keš nase, pa to so miljoni, da radirajo gube, mislim….skor isto je, k da ti sproti presajajo kožo no, tolk se pretirava…. zobje so vsi keramični, nobena zvezdnica nima svojih tko lepih, lasje isto, menjujejo lasulje dnevno, zategnjen fris, odvečna starikava koža na telesu se zategne in poreže stran…. sprašujem te, kak lahko primerjaš navadne smrtnike, ki nimajo pogojev takga vzdrževanja vizuale z nekom, k se kopa v miljardah, nikol ne dela, če ma otroka, pa zanj večinoma skrbijo drugi… bi ti osebno bil s tako žensko kot z nekom, s komer bi furu vezo? zgleda super, valda…zgleda praktično nerealno za starost….ni normalno to, da se tolk borimo pred naravnimi zadevami, namest da bi se pred ostalimi neumnostmi…

matr sm se spet razpisala za brezveze…

Ja dobr, faco je šla popravljat, joške, če si je dala povečat, ostalo je pa tko kot je. Čist cela plastična pa tud ne more bit.

Imela je nekaj posegov, ki so bili odlično opravljeni. Vendar pa je tu tudi nekaj genetike, zato je še vedno “dobro ohranjena”.

Plus treningi in urejena prehrana.

Lipusukcija stegen (femoroplastika), liposukcija trebuha, morda celo abdominoplastika, korekcije nadlahti…ni da ni. Ampak po njenih rokah se vidi, da je starka:)). Tega se ne da odpraviti.

Nekdo je čist preveč jelly 🙂

Tebe osveščam, ker misliš, da so leta 60+ pravi balzam za telo. Kot je bilo že omenjeno, genetika veliko prispeva, sigurno tudi način življenja, ampak ne moreš biti top shit brez kirurških posegov. Še ni čudežne tabletke.

mah…sj ne da je kej narobe, jst lohk sanjam, da bom pol tolk dobr zgledla pr 60. pa še to vrjetn ne bom…. nism proti plastičnim operacijam, sploh estetskim…. ženska je itak že prej mela tko lepo faco vrjetno, ampak point je vzdrževanje mladostnega videza….joške si je valda dala popravit, kr s starostjo elastan v koži popušča, se pravi poveša se koža…tud če ful telovadiš in piješ ogromno tekočine, pač ni več isto… tko da, konstantni popravki so tle pristoni…ni nujno plastični, kr da ti kožo zategnejo ne vstavjo nč kej, prej odvzamejo…. pustmo faco, pa botox, silikon, hialurnsko kislino, vbrizgavanje lastne maščobe….to je nam tud dostopno…. + geni majo dost vloge no…. pravim pač, da te, k vsi občudujemo in se jim čudmo kako pri xy letih zgledajo nerealne sex bombe in jih kažejo vsaj pol manj, če ne še več k pol majn, je to zarad financ, ki jim to dopuščajo 🙂

Wau…izgleda kakih 40!

bolj od blizu pa malo več ampak še vseeno ne 61…
link

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close