Najdi forum

Splash Forum Politični čvek čiata lopata

čiata lopata

kaj zdej, noben nič kriv, al kako???

mineva eno leto od pompozne aretacije, pa še vedno nič, ali bo prej Zidar tožil državo zaradi razžalitve in duševnih bolečin, kaj pravite???:)))

Ej, ninej, pozabila si mi nalepiti nov članek o patriji. Mogoče ti ni všeč?

denar je kot voda na dlani.

a tegale, kjer pravi da ne bo še vlagal tožbe, ampak bo počakal na pravi čas, a mu ti čist verjameš, namreč govori njegov odvetnik v imenu Wolfa, počakaj!!!:)))kako je lahko že zaprt, če še sodne obdavnave ni bilo, ma saj ti vedno trdiš, da dokler ni krivda dokazana je nedolžen, počakmo!!!:)))

http://www.siol.net/slovenija/novice/2009/02/wolfov_odvetnik_singer_ce_bi_wolf_storil_kaj_kriminalnega_bi_bil_ze_zaprt.aspx

dej mi ti rajš povej kaj je tole s čisto lopato, na tožilstvu pravijo da še vedno zbirajo dokaze, hahaha, kaj misliš, kaj če je bil res le predvolilni pomp, a, za katerega bomo dobro plačali!!!:)))

a tegale, kjer pravi da ne bo še vlagal tožbe, ampak bo počakal na pravi čas, a mu ti čist verjameš, namreč govori njegov odvetnik v imenu Wolfa, počakaj!!!:)))kako je lahko že zaprt, če še sodne obdavnave ni bilo, ma saj ti vedno trdiš, da dokler ni krivda dokazana je nedolžen, počakmo!!!:)))

http://www.siol.net/slovenija/novice/2009/02/wolfov_odvetnik_singer_ce_bi_wolf_storil_kaj_kriminalnega_bi_bil_ze_zaprt.aspx

dej mi ti rajš povej kaj je tole s čisto lopato, na tožilstvu pravijo da še vedno zbirajo dokaze, hahaha, kaj misliš, kaj če je bil res le predvolilni pomp, a, za katerega bomo dobro plačali!!!:)))[/quote]

Mislil sem na tisga iz DELO, baje naj bi dobil neko potrdilo, pa še ena luštna pripomba je zraven.
Glede na bolj počasno preiskavo sem v dvomih o njenem uspešnem koncu. Bo prej zastaral. sam pustmo se presenetiti, pozitivno, sedanja ministra sta iz tvoje kvote tko da bosta vse pravilno politično rešila.

aha potrdilo iz zaupnih virov blizu Wolfa, hahaha!!:)))očitno se je premislil in bo čakal!!! aja a sam ne znaš pripopati linka???:)

glih včeraj sem poslušala Kresalovo, vse je v rokah Brezigarjeve, kaj zdej?:)))

E vidiš tega pa nisem slišal, hvala da si mi povedala. za linke popat mam pa tebe, si obljubila, da mi jih boš popala takoj ko se bodo pojavili.

ej boss, sploh ni težko, če rabiš pomoč ti kar povej!:)

no pa da se vrnemo h čisti lopati!
——————————————————————-
Policija je opravila 29 hišnih preiskav, zadeva pa še ni dobila sodnega epiloga. Na tožilstvu so spis o končani preiskavi prejeli septembra lani. Generalna državna tožilka Barbara Brezigar je povedala, da pričakuje, da bo tožilec v enem delu, kjer je sodna preiskava zaključena, prihodnji teden odločil, ali bo od pregona odstopil ali pa bo vložil obtožnico.

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=193039&rss=1#1234440203
—————————————————————————

torej kaj se bo zgodilo če obtožnice ne bo???:)))

To bomo pa vedeli takrat ko bo do tega prišlo. Penko je neki napovedoval tožbe drugi pa so bili tiho kar se tega tiče. Sam ne vem zakaj si nas spraševala ko pa si si odgovorila kar sama z recitiranjem Brezigarjeve????

Obtožnica bo. A misliš da bosta policija in tožilstvo priznali, da so zapirali brez vzroka?

Obtožnico bodo spisali, ki pa bo na sodišču padla.
Da bodo akterji ostali nekaznovani bo pa krivo sodišče.

Obtožnica bo. A misliš da bosta policija in tožilstvo priznali, da so zapirali brez vzroka?

Da bodo akterji ostali nekaznovani bo pa krivo sodišče.[/quote]

ja, pa pol bo spet sodišče krivo, ko bo prisodilo državi visoke odškodnine!:)

Da bodo akterji ostali nekaznovani bo pa krivo sodišče.[/quote]

ja, pa pol bo spet sodišče krivo, ko bo prisodilo državi visoke odškodnine!:)[/quote]
Ja kdo pa drug? A misliš da policaji, ki niso zbrali dovolj dokazov, al pa so ti bili izločeni zaradi napak v postopku?

no pa smo dočakali, optožnice !:)

http://24ur.com/novice/slovenija/cista-lopata-vlozena-obtoznica-proti-osmim-osebam.html

Verjetno si se oddahnila. Spet bo tema za pisanje.

hahahaha boss, sedaj pa res ne vem več kdo koga lovi!:)))

New Report

Close