čiata lopata
a tegale, kjer pravi da ne bo še vlagal tožbe, ampak bo počakal na pravi čas, a mu ti čist verjameš, namreč govori njegov odvetnik v imenu Wolfa, počakaj!!!:)))kako je lahko že zaprt, če še sodne obdavnave ni bilo, ma saj ti vedno trdiš, da dokler ni krivda dokazana je nedolžen, počakmo!!!:)))
dej mi ti rajš povej kaj je tole s čisto lopato, na tožilstvu pravijo da še vedno zbirajo dokaze, hahaha, kaj misliš, kaj če je bil res le predvolilni pomp, a, za katerega bomo dobro plačali!!!:)))
a tegale, kjer pravi da ne bo še vlagal tožbe, ampak bo počakal na pravi čas, a mu ti čist verjameš, namreč govori njegov odvetnik v imenu Wolfa, počakaj!!!:)))kako je lahko že zaprt, če še sodne obdavnave ni bilo, ma saj ti vedno trdiš, da dokler ni krivda dokazana je nedolžen, počakmo!!!:)))
dej mi ti rajš povej kaj je tole s čisto lopato, na tožilstvu pravijo da še vedno zbirajo dokaze, hahaha, kaj misliš, kaj če je bil res le predvolilni pomp, a, za katerega bomo dobro plačali!!!:)))[/quote]
Mislil sem na tisga iz DELO, baje naj bi dobil neko potrdilo, pa še ena luštna pripomba je zraven.
Glede na bolj počasno preiskavo sem v dvomih o njenem uspešnem koncu. Bo prej zastaral. sam pustmo se presenetiti, pozitivno, sedanja ministra sta iz tvoje kvote tko da bosta vse pravilno politično rešila.
no pa da se vrnemo h čisti lopati!
——————————————————————-
Policija je opravila 29 hišnih preiskav, zadeva pa še ni dobila sodnega epiloga. Na tožilstvu so spis o končani preiskavi prejeli septembra lani. Generalna državna tožilka Barbara Brezigar je povedala, da pričakuje, da bo tožilec v enem delu, kjer je sodna preiskava zaključena, prihodnji teden odločil, ali bo od pregona odstopil ali pa bo vložil obtožnico.
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=193039&rss=1#1234440203
—————————————————————————
torej kaj se bo zgodilo če obtožnice ne bo???:)))
Obtožnica bo. A misliš da bosta policija in tožilstvo priznali, da so zapirali brez vzroka?
Obtožnico bodo spisali, ki pa bo na sodišču padla.
Da bodo akterji ostali nekaznovani bo pa krivo sodišče.[/quote]
ja, pa pol bo spet sodišče krivo, ko bo prisodilo državi visoke odškodnine!:)[/quote]
Ja kdo pa drug? A misliš da policaji, ki niso zbrali dovolj dokazov, al pa so ti bili izločeni zaradi napak v postopku?
no pa smo dočakali, optožnice !:)
http://24ur.com/novice/slovenija/cista-lopata-vlozena-obtoznica-proti-osmim-osebam.html